Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 799
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ние се върнахме от прегледа.изписа ни Проспан за кашлицата,Кларитин, Изопринизин да си пием и каза, че кашлицата е ларингитна.То и на мен ми изглеждаше по различна от преди.Иначе каза че е вирус и така.Дано не вдига температура, че Алекс при 37,2 е като парцал вече.

Незнам какво да го правя с неяденето, въобще не иска, преди малко само хапна една филийка с кашкавал и маслини, а доктора каза че е хубаво да се храни сега.

И аз щях да се изкажа за организаторсите умения на Надето.Много ми харесва това как си подреждаш нещата.
И аз искам спа и в най-скоро време ще карам милото да ме заведе някъде, че малко отношенията ни ...Абе напоследък нещо не си споделяме, дали е от това че нямаме никакво време незнам, но не ми харесва.

Теди, честит рожден ден и тук!Много щастие и радост да има в живота ти.

Марина, ти къде каза че ще взимаш билети за Бон Джоуви.Ние до края на другата седмица ще купуваме, но сигурно тези от 54евро.Нещо не ми се дават 85.Това ще е някъде към 400лв. за двамата и спане там и път...

# 421
момичета, много сте ми залипсвали напоследък, ама вкъщи от работа не успявам да стигна до компютъра, а на работа не може.
Така ми се иска да успея да се включа и аз в някоя срещичка...
Теди, честит рожден ден! Да си все така смела и силна, купонджия по дух и прекрасна майка и любима!
Наде, ако се спрете на варианта с игрите, мога да ти услужа с форма за яйца и палачинки във вормата на п.шка. Весела е.
Виде, дано преборите страха на Тошето, все пак фолиото е вариант. Яна в началото се плашеше от термометъра за ухо,, ама за 1 ден се оправи с пипане и игра с него.
Ири, съжалявам. Дано скоро пак имаш добра новина от подобен характер С 2 ЧЕРТИЧКИ.
За памперсите - Яна от няколко месеца е без, само нощем спи с памперс, защото развалихме дисциплината и често я вземаме в нашето легло, защото се върти и отвива и да не ставаме. В ДГ спи без памперс, досега има само 2-3 пропуска за 3 месеца и то е основно като се заиграе.
Кони, Яна ревеше като магаре от сутрин до обед в яслата в началото. В началото на 3тата седмица хапна там, преди това отказваше, а след това започна и да спи. След 15я ден всичко си дойде по местата, сега е чудото на градината , всички я познават.

Дани, да оздравявате, ей!

# 422
Теди да си много здрава и щастлива!  bouquet

Да са ни здрави и все така слънчеви рождениците, които пропуснах тези дни. Hug

Имах неблагоразумието да пусна на Божидар едни образователни игри на компютъра, преди седмица. И от тогава - край. Не мога да се вредя, пищи и се тръшка в момента, в който седна. Принудих се да изключвам компютъра по цял ден почти, за да има мир и спокойствие.
Днес излизам в "градска" - т.е. водя Мими на у-ще и се залоствам в една Онда с wi-fi, и си викам ей тук сега отвисях цялата втора смяна на Мими... Sunglasses Тъкмо отварям форума и се започвам да честитя на Теди, влетява една циганка, поглежда ме и вика - "Душата, голяма радост те чака, ще имаш близнаци!!!" Аз в такива неща не вярвам, особено пък от такива софийски гадателки, обаче шубето голям страх, разтреперих се, затворих всякакви форуми и се изстрелях труплешката по улиците...  Laughing Съобщих на съпруга ми, че ще постим целогодишно и такаааа. Mr. Green

Наде, и от мен адмирации. Аз се изложих като кума едно време - едно хоро не знаех, камо ли такива чудеса като теб да измислям...

Деси, и аз мисля, че е от игра тази температура. Щом спада след това и няма през останалото време на деня.

Мими, шпионират ви дечковците, или обсъждат братче или сестриче да е следващото. Laughing

Страхотна идея за снимчиците - прекрасни са! Аз не съм свалила дори тези от р.ден още... Rolling Eyes Ще се включа, когато Бобчо спи и не ме кълнят циганки. Целувам ви и до скоро. Hug

# 423
Зари  Grinning

Мрм, нищо не съм правила за нощния памперс, просто тя спря да пишка( при положение,че 2-3 пъти на нощ пие мляко newsm78) докато спи.

Дани, за неяденето, аз като майка на злоядо, мога да ти кажа само едно - не се връзваш и го оставяш докато реши,че ще яде. Поне при нас няма сила, която да я накара да яде, ако не иска.
Вчера:
Рали: Мамо, ам!
Аз:Гладна ли си?
Р:Да!
Аз:искаш ли банан?
Р:Не
Аз:сандвич?
Р:не
Аз:каша?
Р:не
Аз: А какво искаш?
Р: НЕ.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:54 от dorabella

# 424
Здравейте момичета HugЛиспвате ми многооооо
Аз започнах работа ,не е това което исках но все пак е нещо Mr. Greenи така се завъртях в кръга градина работа градина готвене...и така  до безумие.Утре имам почивен ден и ще се включа активно Wink
Колко голяма е разликата на децата ни сега и преди като гледам снимките,все едно вчера беше когато се родиха.
Липсвате ми..и утре най малко 3 поста ще четете от мен...в един ще ви пиша за маята работа макар че никой не го интересува Mr. Green в друг за Ивко....и в трети ще се оплаквам от Иво старши....

# 425
 Честито на порастналите малки и големи рожденици!

Съжалявам ужасно,че не се класирах за срещата,а не се и обадих,че до последно се надявах да успея.Нямаше как обаче.Здраве да е...

Ири,прегръщам силно и теб и" мощния ти антидепресант" и ти пожелавам съвсем скоро пак да си в радостно очакване!  Hug

Наде,твоята приятелка е уцелила шестица от тотото с кума като теб!  Hug Ще ми е много интересно да разкажеш после как е минало моминското парти!

Утре ще се включа със снимков материал,че вече съм гроги.Днес цял ден нямаме вода-от сутринта,та чак досега.А Ралица явно преяде,лакомията,и като си легна да спи изпи млякото и повърна в леглото... ooooh! Добре,че баща й е по-оправен,та някак си изчисти стаята,а косата я поляхме над мивката с едно шише вода.В такива моменти човек оценява удобствата на цивилизацията-като течащата и топла вода!  Laughing

[

# 426
МАраба  Mr. Green Познайте откъде ви пиша  Laughing Няма да казвам, но към на сигурно и малко място без прозорци Joy

Толо, пък и за всички мами, които са у дома през деня, в сайта на Софийска вода има опция за абонамент и могат да те предупреждават по мейла за всяко спиране и отлагане на спирането на вода. Аз, понеже не чета вестници и не гледам телевизия, това ми е най-удобно  Wink

# 427
Галче, правилно ли подозирам, че си във WC-то  hahaha Уви, при нас това е малко, но изобщо несигурно място, дребната с такъв замах отваря вратата, че веднъж дори ме цапардоса яко. От тогава и там съм нащрек   Confused

Силве, вие пренесохте ли се в новия дом?
Сега, за реванш, ти организираш следващата среща, пу   Mr. Green 
Между другото това със сайта на Софийска вода е много удобно. И аз съм си активирала уведомяване и редовно си пращат хората информация.

Зари, нема да се плашиш, ще помагаме с близнаците  Grinning  А иначе и аз без малко да направя тази грешка с компютъра, но добре, че се спрях, че както работя на него щеше да ми отиде на кино работата, не само сектата  Heart Eyes

Пете, включвай се по-често тук, а за среща - задължително! А и да покажеш сладката Яна, че отдавна не сме я виждали!  Hug

И последно .......... Деси, чакаме поне 3 поста, може и повече .........  Hug

# 428
МАраба  Mr. Green Познайте откъде ви пиша  Laughing Няма да казвам, но към на сигурно и малко място без прозорци Joy
Сетих се откъде  hahaha
Ама хайде малко по-подробничко де, нищо не каза за вас  Laughing

Вчера нещо не ми се пишеше, та днес да поздравя рожденничките:
Теди, да си жива и здрава, да те обичат и да се грижат за теб!!! Евуна е станала страхотна Убавица  Wink
Да е жива и здрава и порасналата Невена на Блубери, нищо че отдавна не е писала тук, може би това е повод да ни се покажат на снимки   Naughty

Същото важи и за sonty - Честит празник   bouquet
Да е жива и здрава порасналата Мартина - много късмет и весели игри

Силве, тамън на срещата мислех да обсъдим да покараме заедно ски, ама ... вие с нетечаща вода се занимавате, тю, тия от Софийска вода ... Joy

Дани, бързо оздравяване на Алекс!!!

Пети, изчезна бе жена, много работиш, писах ти в скайп-а, пусни поне някоя снимка да ви видим, че ви забравихме  Sad

Деси, кръга работа-градина май ни завъртя повечето, но с удоволствие ще чакаме многото ти постове ...

Марина, разговора ти с Рали направо ме срина от смях  hahaha

И мен Михел вчера ме разсмя доволно много, записвам в тефтера "бисери", ако е като мен, ще има да ги ръсии - та, снощи милото му взе дистанционното без Михел да види и по едно време дребния взе да се озърта и да мрънка, аз разбрах какво търси и му казвам "Изчезна маме дистанционното", а той: "чене тоне" /изчезна дистанционното/  Laughing, и после го слагам на гърнето и му казвам да си поиграе с камиона и той: "чене куми куоме" - в превод: изчезна кормилото на камиона  Joy
В яслата им пеят песнички за мартеничките и аз като му запея нещо на тази тема - той започва да върти ръчички /знае, че там се връзват мартеничките/ и им казва "мане" ...

# 429
Галче,навряха ни в миша дупка наш'те потомци.... Laughing

Миа,пренесохме се отдавна-вече над три седмици сме тук.Имаш право за реванша! Поемам хвърлената ръкавица... Laughing

Зари,пита ли Мими дали ще помага с близнаците?  Joy

Вчера Марина и Ралица ни бяха на гости .Ето ги и двете Ралички:

Така се държаха..."не чух,не разбрах,не видях"... Laughing

А ето така използва гърнето....за мечтаене...

# 430
Липсвате ми..и утре най малко 3 поста ще четете от мен...в един ще ви пиша за маята работа макар че никой не го интересува Mr. Green в друг за Ивко....и в трети ще се оплаквам от Иво старши....

Хайде Деска, чакаме с нетърпение твойте три поста.

Зари, и аз като видя някоя циганка, че се приближава към мен изтръпвам , за да не ми сервира някоя новина

Петя, време беше. Намирай по-често време да се включваш макар и с един пост.

Дани, бързичко да се оправя Алекс , а вие с Венци скоро да си направите една страхотна мини почивка.

# 431
Ето ме....снимките на двете Ралички  са страхотни ,за списание са, такава красота Hug
Днес съм решила да подредя къщата и да изгладя дрехи който чакат две седмици.Моята нова работа не ми харесва но засега това беше най доброто което излезе Mr. GreenИмам една шефка която ме изкарва от нерви или може би аз нея но не вярвам дълго да работим заедно.Подала  съм документи за една длъжност и чакам да се получи.Имам да свалям 5,6 килограма и дано поне стреса от всичко ново да ми помогне.
Завиждам на мамите който са махнали памперса,ние сме на позиция нито гърне нито желание за гърне.

# 432
Здравейте всички! И на мен ми липсвате, ама малчо не ме оставя на компа, а бебето иска повече да се изтягам.

Ние отпразнувахме вчера РД. Беше много весело и Дамян игра до полуда с играчките, с децата...

Но не снимахме нито торта, нито нищо, защото пуснах на клип.

Ето малко снимки от деня:

Ето и почерпка от нас с пожелание всичките ни рожденици в този хубав месец да имат добра съдба!

# 433
Иглика,да ви е жив и здрав Дамян! Не си спомням видяхте ли вече дали очаква сестричка или братче?

Мими,страшна фотосесия на Мая и Влади във фейсбука!!!! Теб защо те няма?!

Деси,дано не отслабнеш с тези 5-6 кг от стрес в работата... Hug Има и по-приятни начини...поне така твърдят,де,не че на мен ми се е отдавало... Laughing

# 434
Силве,имаме но са кърмещи снимки и не ги качих,а има и няколко на 4ма ни заедно,но още не са ги обработили.И тях ще кача като станат Wink

Игликалика,и аз съм любопитна,момче или момиче,а коремчето расте ли,дай да видим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт