LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Да попитам
Envoi de la note d'avoir  
това чек ли беше за връщане на пари и какво се правеше?

Получих същото за 2 анулирани продукта. Аз го разбрах да им пиша за по-нататъшни действия. Пратих им мейл с молба да ми изпратят ваучера по мейл (има примерно писмо на първа страница)  Peace Я да те питам отбелязаната сума в рембусмънта с или без таксата обработка от 10% е? При мен е без, а аз имам спомен че преди там ми се отразяваше с 10-те %  newsm78

Връщат ми парите с 10% процента, ама....за какво са ми паричките, дрешките си искам  Cry
Ще им драсна и аз сега един и-мейл да ми пратят ваучер поне...
макар че с визата на Уникредит оттогава не ми дава да пазарувам и как ще използвам чека само аз си знам  Sad

# 136
Soutien gorge à armatures am...
LA REDOUTE CREATION
Ref :6966640
Vendu et expédié par :
La Redoute

# 137
  • Бургас
Някой беше пуснал реф. номер на един комплект шал и шапка в охра? Може ли пак?

Тогава го въведох и ми го прие, но докато поръчам се изчерпи и се наложи да го изтрия от кошницата, а не го запазих.

# 138

Тогава го въведох и ми го прие, но докато поръчам се изчерпи и се наложи да го изтрия от кошницата, а не го запазих.
9972145

# 139
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-boots-plissees.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

с тия ботушки какъв е случая? някой да ги е получил случайно?

Аз не съм доволна от тях. Картонена работа. Широки, като в паници все едно стъпваш. Подметката се пързаля.
Много хора ги харесват, но често казано евтина стока и им личи.

# 140
Току що получих поръчката, в която ми беше тази туника. Очаквах върховно разочарование заради отзиви, които прочетох след като я поръчах. Да, ама не! Много си е хубава и хубаво стои! Просто аз съм изработила правило, което явно при мен действа - по-широките като модел блузи ги поръчвам с номер по-малки!

# 141
  • Сандански
Току що получих поръчката, в която ми беше тази туника. Очаквах върховно разочарование заради отзиви, които прочетох след като я поръчах. Да, ама не! Много си е хубава и хубаво стои! Просто аз съм изработила правило, което явно при мен действа - по-широките като модел блузи ги поръчвам с номер по-малки!
Тази туника и аз я получих в петък и съм супер доволна от нея...Стои много добре и цветовете са супер Peace
Всичко е въпрос на вкус Simple Smile

# 142
Моля за мнение относно машина за сирене, поръчвана от този сайт - има ли смисъл, какво представлява и въобще отзиви от хора, които ползват такова нещо?

Имам много уреди, само това си нямах и реших да попитам...
Прави чудесно кисело мляко. Laughing

# 143
  • София

9972145
има го в момента Peace

# 144
  • София
Работят ли ви референтните номера?

# 145
Jean taille descendue
LA REDOUTE
Ref :6059341
Vendu et expédié par :
La Redoute En stock

# 146
Здравейте, момичета. Въпросната туника и аз я получих преди няколко дни / поръчка на 13.01, получаване на 25.01/ и аз съм доволна, но ще я поръчам отново с номер по -малка. И без това сега е вече "без пари"
Имам и въпрос :  За направена поръчка на 23 .01. още не съм получила тракинг код, това означава, че от DHL още не са я поели.... това май е доста време, а... а имам още 3 поръчки след това. Някой с моите дати да се оплаче... ?

# 147
Housse de couette - Оригамито
Ref :9783318
En stock
vert
140 x 200 cm
2,00 €

Jean taille descendue
Ref :6059341
1 E

T shirt enfant garçon (lot de 2)
Ref :4933150