LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 120
Ох тези намаления ги проболедувах ,не че има лошо спестиха ми пари Simple Smile ,ама защо за бога не приемат картите на алфа банк:)
Аз ползвам кредитна Виза на Алфа банк, платих вече 4 поръчки с нея  Peace

# 121
На мен така и не ми прие дебитната карта на Уни Кредит Банк. Две седмици почти се опитвах да платя с нея, по няколко пъти на ден, пробвах многократно, сменях браузери...не и не! Thinking  Confused

# 122
Мамита,здравейте имам малък проблем,днес ми дойде поръчката от 15.01.всичко е много хубаво,но я бях пуснала с код с подарък сак и тук е проблема,всичко е ок,само сака липсва,а е описан във фактурата коята получих,въпросът ми е какво да направя.Благодаря предварително.

# 123
Здравейте момичета!
Да попитам
Envoi de la note d'avoir  
това чек ли беше за връщане на пари и какво се правеше?

Получих същото за 2 анулирани продукта. Аз го разбрах да им пиша за по-нататъшни действия. Пратих им мейл с молба да ми изпратят ваучера по мейл (има примерно писмо на първа страница)  Peace Я да те питам отбелязаната сума в рембусмънта с или без таксата обработка от 10% е? При мен е без, а аз имам спомен че преди там ми се отразяваше с 10-те %  newsm78

Я да ви попитам относно един от новите кодове 20/29. Пуснах две завивки с тях и веднага ми ги разделиха на 2 колета (завивката отделно от подаръка). Пратките със самите завивки тръгнаха още на следващия ден, а подаръците нямат никакво движение нито изгледи за движение. При някого получи ли се така и да чакам ли изобщо подарък? Не че той е решаващ, ама все пак  Grinning

# 124
Напиши им имейл и им обясни, че ти е отбелязан, но не е изпратен. Има 2 варианта или да ти отговорят, че си ползвала код, който не ти е бил пратен лично или да ти го изпратят. Не губиш нищо, имала съм същият случай и се пробвах, бяха много любезни и ми изпратиха подаръка.

# 125
  • Сандански
На мен така и не ми прие дебитната карта на Уни Кредит Банк. Две седмици почти се опитвах да платя с нея, по няколко пъти на ден, пробвах многократно, сменях браузери...не и не! Thinking  Confused
И аз имах такъв проблем...
Като ти поиска да платиш с друга карта, просто изтрии номера на твоята и попълни всичко пак и при мен стана Peace

# 126
  • София-Младост
Мъж, чиито дънки са с талия 96...нямаше етикет да сложа +10, за кой номере по ЛР...?

# 127
  • София
Мъж, чиито дънки са с талия 96...нямаше етикет да сложа +10, за кой номере по ЛР...?
Ако половината от талията на панталоните му е 48, значи смело поръчвай 48№ дънки.  Peace

Мамита,здравейте имам малък проблем,днес ми дойде поръчката от 15.01.всичко е много хубаво,но я бях пуснала с код с подарък сак и тук е проблема,всичко е ок,само сака липсва,а е описан във фактурата коята получих,въпросът ми е какво да направя.Благодаря предварително.
Някой вече се оплака от същото, отговориха, че загубен или неполучен подарък не възстановяват.  Confused

# 128

Така беше и при мен със сака Бенсимон преди Коледа, изпратиха ми го отделно по пощата без да съм им писала  Peace

# 129
къде да пиша,може ли линк,благодаря на отзивчивите Мамита.

# 130
И аз имах такъв проблем...
Като ти поиска да платиш с друга карта, просто изтрии номера на твоята и попълни всичко пак и при мен стана Peace

Ами, това правя по няколко пъти, когато ме допусне да платя. Мислех, че е бъг, но, явно, не е.  Confused

# 131
Моля за мнение относно машина за сирене, поръчвана от този сайт - има ли смисъл, какво представлява и въобще отзиви от хора, които ползват такова нещо?

Имам много уреди, само това си нямах и реших да попитам...

# 132
  • София
Здравейте момичета!
Да попитам
Envoi de la note d'avoir  
това чек ли беше за връщане на пари и какво се правеше?

Получих същото за 2 анулирани продукта. Аз го разбрах да им пиша за по-нататъшни действия. Пратих им мейл с молба да ми изпратят ваучера по мейл (има примерно писмо на първа страница)  Peace Я да те питам отбелязаната сума в рембусмънта с или без таксата обработка от 10% е? При мен е без, а аз имам спомен че преди там ми се отразяваше с 10-те %  newsm78

Вторият ред с вкл.10% излиза малко по-късно . Peace

# 133
http://www.laredoute.fr/vente-boots-plissees.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

с тия ботушки какъв е случая? някой да ги е получил случайно?

# 134
  • Горна Оряховица
http://www.laredoute.fr/vente-boots-plissees.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

с тия ботушки какъв е случая? някой да ги е получил случайно?
Умалени са, поръчват се 1 номер по-голям, от този който носиш по принцип.
Много са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт