LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 945
  • Русе
Бу, много ли е розово или червенее? И към другите, които го имат, лилавото какво е? Хич не съм фен на розово-лилавата гама, мисля сиви, но много ми е скучно, затова моля за реална снимка.

# 946
  • До хладилника, който обичам
Бу, много ли е розово или червенее? И към другите, които го имат, лилавото какво е? Хич не съм фен на розово-лилавата гама, мисля сиви, но много ми е скучно, затова моля за реална снимка.
Аз имам само долен, който е на тънки раета и ми е приятен на вид Simple Smile

# 947
Харесала съм си тези,
http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324184532&am … e=1&pos=3_n_n имате ли отзиви за тях? Дали си отговарят на номера?

Моя колежка си купи в цвят каки - доста добре изглеждат като за изкуствен велур, а и токът не е толкова светъл, а е като цвета на ботуша почти. Отговарят си на номера, но им е малко нисък сводът за ходилото /горната част/ и явно са за по-тесен крак. Разширяват се обаче, тя си ги носи  Simple Smile Иначе стават и за не толкова слаби прасци, а горната им част е леко стеснена, за да не се изхлузват.

Много ти благодаря! Ще ги поръчам тогава.

И аз ги гледах тези и доста им се кумих. В крайна сметка не ги поръчах... Имам чувството, че скоро ще се изкуша и ще направя още една поръчка  Crazy

При положение, че от акаунта съм пуснала сега една, мога ли да направя още една през същият, или първо е добре да тръгне едната (първата)?

Между другото се оказа, че още веднага щом платих (вчера вечерта) имах номер, но все още не излиза в системата на DHL Simple Smile

# 948
# 949
  • Русе
Бу, мерси, дано още някой се включи, че да поръчам тази вечер, стига да не свършат и дано пратят по няколко бр от калъфките примерно.

# 950
Момичета, моля за отзиви за това сако.
http://www.laredoute.fr/vente-veste-60-pourcent-laine.aspx?produ … minipdp=undefined
Купувам р-р 38/40, но от сакото има само р-р 40, дали няма да ми е голямо?

Продукта е изчерпан и не се вижда.  Confused

# 951
  • София

Между другото се оказа, че още веднага щом платих (вчера вечерта) имах номер, но все още не излиза в системата на DHL Simple Smile

Можеш да пускаш колкото искаш- зависи от бр. транзакции на картата /около 40 за седмица, месец- не съм сигурна/. А номера не е този, като ти излезе пдф-фа ще се смени.

# 952

При положение, че от акаунта съм пуснала сега една, мога ли да направя още една през същият, или първо е добре да тръгне едната (първата)?

Moже и 5,6 да пуснеш, няма никакъв лимит ...

# 953
  • София-Лагера
Moже ли линк към кръглите цени?

# 954
Какъв е стандартния размер на калъвките? Зачудих се....и още нещо. Искам да поръчам торба, но не мога да разбера, кое е точно това?От лилавките. И свиват ли се при пране много??

# 955
Направо не е истина! ooooh! Направих си още един акаунт и той също блокира при опит да платя. Shocked

# 956
Момичета, тези които сте от РУСЕ, от кои дати си получавате поръчките

# 957
  • София
Преди малко получих детското яке Елос. Според мен си отговаря. Една рокля от детските...но за мен, фино плетиво. Бяха по 2 евро, незнам има ли ги още, имаше доста цветове, чакам и синя такава 162. Получих розова 168....струва ми се че ще ми е голяма нося 36/38....но с перспектива  Mr. Green. Получих и блузката с 3/4 ръкави на розово-бяло райе на AWS. Изглежда добре. Общо взето съм доволна  Peace Поръчката ми беше от 17-ти януари.

# 958
  • София-Лагера
Какъв е стандартния размер на калъвките? Зачудих се....и още нещо. Искам да поръчам торба, но не мога да разбера, кое е точно това?От лилавките. И свиват ли се при пране много??
50/70

# 959

Общи условия

Активация на акаунт