LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Здравейте, момичета, да попитам само нормално ли е поръчка направена на 28.01. още не е излязъл документа в pdf и не е изпратена? До сега не съм имала проблем - след 2-3 дни са ми ги пускали. Имам 3 поръчки от януари и дойдоха бързо.

Нормално е по време на намалението.Аз нямам втори ред още на поръчки от 25.01 и 27.01. Peace

# 1 456
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-a-capuche-fille.aspx?product … iginminipdp=cross sell pdp&pos=99_a_n
Този момичешки суичър от 3 Е :

Ватиран,зеленото и синьото стават и за момче( ако ви допада щампата със завъртулки)
Според мен умален,още повече,че се спират тези материи-ръкавите добре на дължина,но тесничък.Имам 114,почти е добре на детето,дето носи 102.
На мен ми харесва  Peace

# 1 457
Здравейте, момичета, да попитам само нормално ли е поръчка направена на 28.01. още не е излязъл документа в pdf и не е изпратена? До сега не съм имала проблем - след 2-3 дни са ми ги пускали. Имам 3 поръчки от януари и дойдоха бързо.
Нормално е, да.

# 1 458
  • Все на втория етаж
Maцкиииии  Hug    bouquet   bouquet

Аз явно съм дебнела друг линк от онези дни, знам ли, ама хич не го хващах независимо от номера даже, просто все изчерпано го даваше  Rolling Eyes Сутринта проверих референтните, цъках линк, който уж беше за палтето и нищо. Но от линка на Лимонова есенция ми се случиха нещата.  Heart Eyes

За Камперките нямам референтен съжалявам, не са ми в кошницата. Просто бях отделила няколко линка на компа - колана, Фреди, палте, лю кок-а и Камперите, но съм с 35 номер и затова не ги метнах в коша.

Благодаря на всички, които ме мислиха и ми писаха. Hug Ей, опасни сте. Мъжа ми каза, че съм напълно луда, защото спах с лаптопа  Crazy Толкова и спах де, то комшиите имат аларма на къщата, та цяла нощ бръмча и не можа да спя, та влезнах и аз веднъж в ранните часове. И днес на обяд ще взема да легна с детето.

Остават  ми маратонките Адидас за децата и съм приключила за зимното намаление. Дано само получа всичко.

# 1 459

не знам дали е нормално,аз имам 2 поръчки от 25,01 и още нямам номер за проследяване, а вчера някои пишеше че е получил номер на поръчка от 25

# 1 460

не знам дали е нормално,аз имам 2 поръчки от 25,01 и още нямам номер за проследяване, а вчера някои пишеше че е получил номер на поръчка от 25
Да, много получихме, аз имам 5 поръчки т 25 и всички заедно са с втори ред, пише че от 02.02, но все още нямам мейл за проследяване, да не вземат да ги пуснат по пощата тез франсета newsm78

# 1 461
Моята е от 20 и получих на 27 втори ред и излезе във сайта на DHL
има и от 27 и от 29 и няма още 2 

# 1 462
camper- сандалките с копчетата имам реф. 9377301, 36номер. Може с него да се пробва и за големите номера. Хубави са, вчера ги получих, но пък се разболях за другите с дървеното в подметката. Онзи ден на косъм  изтървах 35 номер. Нося 36 по принцип, та се чудя в 35 как ли ще съм.Много ви моля като ги получите да споделите как са , че да не се тюхкам излишно. pls Praynig

# 1 463
  • Варна
Днес получих още една поръчка, пълна с неща само за децата - няколко якета, блузи, пижама, рокли, дънки. Пристигнаха чехлите и куклите на центови цени. Доволна съм. Mr. Green Довечера ще ги снимам. Peace

Ето и снимки от вчера получената поръчка:
Кош и пак; клинчета, р. 126; пуловерче, р. 138; 7/8 панталонче, р. 132; блузка за мен bowuu и най-хубавото - ботичките, 37 номер;

# 1 464
  • До хладилника, който обичам
Пратчица ми дойде, най-голямата от целите намаления като цена Simple Smile

Нелоша, като за малко пари е добре. На редовна цена се съмнявам дали бих я поръчала.

В другия цвят, непоказан, дюс лилава и сива с щампа на бухал, доволна съм. Взех р-р 10г за детето на 7,5, ще са й точно лятото, т.е. умалени вървят.

Варианта пуловер на тези, т.е. дълъг ръкав и няколко копчета на деколтето
  за двете госпожици, в розово. Леко се разкроява, хареса ми как стои на бебето - взех и размер за 2г, сега е на 1г 4м,  ръкавите й идват малко дълги, с подгъване са добре, но самия пуловер на дължина й е съвсем добре.

тази парка взех и аз, на повече пари беше. В розово взех р-р 138 за детето на 7,5г, високо около 128 см. Не съм й го премерила още, но според мен ще й е точно за пролетта (и за сега, но не е за студ, според мен, а за пролет-есен).

2 блузи бяло+розово за 1,60Е за голямата. Не съм ги отваряла, но за тази цена каквито ще да са  Laughing

За голямата едни клинове лилав+черен за 2,40Е, взех й точния ръст (126 см), според мен ще са й добре.

За мен, любимата:

взети преди да ги намалят за евро и нещо отгоре. Широк ластик на талията (ура!), дължина като на снимката, струват си, на 3Е за два - още повече. Материята е с доста еластан вътре.

Такива взех за майка ми в два цвята, но не знам дали ще ги хареса - ръкавчетата са миниатюрни, изглеждат ми по-малки от на снимката. Цветовете са по-тъмни, но пак хубави. Материята е много тънка и не твърде еластична, поне на пръв поглед. Като за 4 лв/бр са добре, все пак.

от лакомия, като я намалиха тази жилетка в искания от мен цвят, взех и него. Дано ги нося напролет, че иначе срамота. Хубава е, стои красиво, пуска малки влакънца по блузата отдолу.

Много хубави потници, харесаха ми. Силно еластични, много добра дължина. Съжалявам, че не си накупих още 1-2 цвята, като ги намалиха, а сега вече няма избор от цветове. Много наситен хубав цвят, мисля, че стават да се носят не само като бельо, а и под блуза/жилетка.

# 1 465
camper- сандалките с копчетата имам реф. 9377301, 36номер. Може с него да се пробва и за големите номера. Хубави са, вчера ги получих, но пък се разболях за другите с дървеното в подметката. Онзи ден на косъм  изтървах 35 номер. Нося 36 по принцип, та се чудя в 35 как ли ще съм.Много ви моля като ги получите да споделите как са , че да не се тюхкам излишно. pls Praynig
Аз онзи ден успях да ги поръчам.Чакам ги с нетърпение, щом пристигнат ще дам отзиви и аз нося между 35-36 номер и се надявам да са ми добре.

# 1 466
  • В полето, под тепето.
Добрютро!
Тези боксерки 44/46 големи ли ще са за мъж, носещ 44 размер панталони?
И! Правилно ли съм преценила от ризи да поръчвам 41/42(L), след като мъжът носи М размер, но пък обиколката на врата му е 42см?
Огромно БЛАГОДАРЯ! Simple Smile

p.p: Е не е честно, все на последно място на страницата са ми мненията... Simple Smile

Моят мъж носи дънки 44 фр. номерация, поръчах му боксерки 40/42, вчера ги получих и са ОК! Peace

Днес получих анцуга Ризо черен М, бих го разменила за син същия номер! Laughing

# 1 467
Предлагам блузката да бъде приета като униформена за всички в темата. spam2

# 1 468
Този панталон заслужава ли си? Вече от толкова покупки започнах да се замислям  Shocked
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-taille-haute.aspx?p … minipdp=undefined
И аз се питам помня че някой го беше поръчвал , моля да се включи   bouquet

Този панталон заслужава ли си? Вече от толкова покупки започнах да се замислям  Shocked
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-taille-haute.aspx?p … minipdp=undefined
И аз се питам помня че някой го беше поръчвал , моля да се включи   bouquet

да се побутна с питанията   bouquet

Бих ти препоръчала този,  по доре ще стои а и е 3Е, аз го взех сутринта, сега вече има само 34, но ако следиш всеки ден пускат номера  Peace     Лелле , забравих за линкчето поравям се веднагааа http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite-entrejambe-8 … s%20sell%20basket

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 11:13 от Vul4ica

# 1 469
  • София
Може ли линкче  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт