LaRedoute.fr - 188 - Четвърта седмица на голямото намаление - 31.01 - 06.02

• 98 022
  • 2 140
  •   1
Отговори
# 2 115
някакви отзиви за това якенце?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-motard.aspx?productid=3241 … =1&pos=12_a_n

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 14:28 от Mags

# 2 116
  • Перник
да се отчета с получени две поръчки-маратонките пума-розово и златисто,40 номер,аз по принцип нося 39,обаче знам ,че пума са умалени,и си поръчах 40-точни сами,това палто-http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?productid=324143019&documentid=346110&categoryid=23110319&numberpage=1&pos=tg_n_n и това яке-http://www.laredoute.fr/vente-blouson-aspect-peau.aspx?productid=324181552&documentid=534710&categoryid=22906255&numberpage=1&pos=21_n_n и двете 36 номер,палтото ми е точно,но аз съм доста слаба и висока,якето ми е мааалко широко,в смисъл не е по тялото
Би ли дала размери на коженото яке, кой номер получи и кой цвят? Харесва ли ти модела притеснява ме да не е много късо Simple Smile

такаа,значи ръкав-62,5 см,дължина от рамото-58 см-аз съм висока,и на дънки с ниска талия ми стига до колана,ширина-40 см;на мен ми е ок,но съм свикнала да ходя с къси4ки якета,177 съм висока

# 2 117
  • Бургас
Търся си потничета, които да стават за долни и пижамка с дълъг ръкав, но подходяща за пролет-есен, не много тънка като летните, за момче ръст за 3 год. Ако може да ме насочи някой, който вече е получил. Притеснението ми е, че някои от моделите потници идват доста къси, а пък широки. Синът ми е слаб. В момента спи с плюшените пижами, но ми трябва нещо за прехода към лятото. Миналата година бях взела едни, които са съвсем тънички  и не са подходящи.

Получих чаршафи лабиринт с поръчка от 21.01 Peace

# 2 118
  • Добрич
.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 15:15 от Mars ♥

# 2 119
  • В полето, под тепето.
Благодаря  на всички за помощта!  bouquet

И да не е  спам- без проблем плащам с кредитна  карта на ОББ! Peace

# 2 120
отчитам 3 получени поръчки:
- тениски мис 60 + левис - 38ми номер - съвсем са точни според мен. ефектът на уголемяването идва от по-раздърпаното деколте, но всъщност са си точно;
- кафяви сандали кампер, 40ти номер - чудесни, както и очаквах; точен размер, което също очаквах;
- кожени якета за 19 Е (после паднаха на 15Е) - 2 броя: цвят табак, 40ти номер + черно, 34ти - по моему са съвсем точни. пишеше ако се колебаеш между 2 номера да вземеш по-големия и затова взех 40ти. леко ми е голямо според мен, но се понася. 38ми щеше да е по-добре обаче; цвят табак е по-тъмно отколкото в сайта, като черното си е черно и не така вехто и изтъркано както ми изглеждаше в сайта; много ми харесват и двете. бих се зарадвала на един вътрешен джоб, но айде...;
- копринена рокля софт грей за 5Е - нямаше нито 38ми номер, нито 40ти и затова взех 42. хлопа ми отвсякъде и мисля да я използвам за нощница;
- жилетка ламска вълна 3 Е - също така нямаше моя номер и взех по-големия, но не виси; чудесно ми е въпреки безумния за мен номер 42-44; изключително фино-тъкана вълна, стилна, харесва ми  Peace
- бебешко сетче за 1 Е - прекрасно за цената си;
- оранжево-червени обувки кикерс, 36ти номер - също прекрасни; отговарят си;
- няколко детски дрешляци на цени от 2 до 4 Е- нищо особено, но за цените си прекрасни.
3те поръчки бяха от дати 18ти и 19ти; донесоха ги вчера; поръчка с дата 17ти е вече в софия и очаквах да донесат и нея, но явно утре или по-натам ще е  Peace

# 2 121
- жилетка ламска вълна 3 Е - също така нямаше моя номер и взех по-големия, но не виси; чудесно ми е въпреки безумния за мен номер 42-44; изключително фино-тъкана вълна, стилна, харесва ми  Peace

Може ли линк към жилетката. Благодаря.

# 2 122
bisy - няма ги вече. мнооого време обаче стояха. може би 2 седмици поне. бяха в линка с едноевровите  Peace Нито един артикул не е наличен сега. понякога пускат сандалите на кампер, коженото яке за 15Е и бебешкия сет за 1Е.

# 2 123
bisy - няма ги вече. мнооого време обаче стояха. може би 2 седмици поне. бяха в линка с едноевровите  Peace Нито един артикул не е наличен сега. понякога пускат сандалите на кампер, коженото яке за 15Е и бебешкия сет за 1Е.
Благодаря за отговора, жилетката ме заинтригува.

# 2 124
  • у нас

якето го получих миналата седмица. Хубаво е, но не е 50 см, поне това което получих. За мен е умалено, поръчах с 1 номер отгоре и ми е леко тясно. Като изработка е 6 +. Не се подвеждай от манекена, че така му стои до талията, вероятно манекена е нисък, защото на мен ми стои доста по-късичко. Подплатата вътре е на черепчета.

# 2 125

стават и за широк крак но не ми харесва как стоят, трябва да се поръчват 1 номер по големи

за тези пари не си заслужават

Според мен пък не са за широк крак. Аз имам от предни години такива/ тогава бяха с ластик отзад, не като сега с това завързване/ и въпреки, че си бях взела +1 ми теснят отпред.
Цената в момента е доста висока, но иначе са сладурски.

# 2 126
Наканих се да поръчам маратонки, но тъй като ще ми е за първи път ще помоля за съвет. Мъжът ми носи обувки 43-44 в зависимост от модела. От тези маратонки  44  дали  ще са му добре. newsm78

В таблицата за този размер пише 29,3 см. това размер на стелката ли е или на подметката newsm78
Няма възможност да ходи да мери в магазин.

http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-dart-8.aspx?productid=32 … mp;prodsize=00044

моят мъж, също носи обувки кожени от БГ или Еко 43 и 44, но от маратонките Найк носи 45Н.
Може би и 44 да му беше станал, но можеше и да му стяга малко, та 45 казва са му много удобни. Ако не си поръчала още и те интересува мога да видя какво пише, а и да премеря  Peace
ronisum и аз моля за размерите на стелката 45 номер са Вашите нали?  bouquet

# 2 127
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Опитвам се да намеря линк или референтен номер на велуреното яке с последна цена 15 евро - можете ли да ми помогнете?

# 2 128
Наканих се да поръчам маратонки, но тъй като ще ми е за първи път ще помоля за съвет. Мъжът ми носи обувки 43-44 в зависимост от модела. От тези маратонки  44  дали  ще са му добре. newsm78

В таблицата за този размер пише 29,3 см. това размер на стелката ли е или на подметката newsm78
Няма възможност да ходи да мери в магазин.

http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-dart-8.aspx?productid=32 … mp;prodsize=00044

моят мъж, също носи обувки кожени от БГ или Еко 43 и 44, но от маратонките Найк носи 45Н.
Може би и 44 да му беше станал, но можеше и да му стяга малко, та 45 казва са му много удобни. Ако не си поръчала още и те интересува мога да видя какво пише, а и да премеря  Peace
От този модел стелката на номер 44 е 28 см, номер 45 -29 см.
Оня ден получих за мой мпознат черния вариант ,той е м/у 41/42,42 му бяха добре.

# 2 129
Опитвам се да намеря линк или референтен номер на велуреното яке с последна цена 15 евро - можете ли да ми помогнете?
Ето реф.номер  9374914
 Налично е в кафяво-38 и 40!

Общи условия

Активация на акаунт