Отговори
# 690
  • Варна
Извинявам се ако е коментирано, но искам да питам има ли някой отзиви за тази боя за коса от сайта
http://www.iherb.com/Herbatint-Antica-Herbavita-Permanent-Herbal … -135-ml/5108?at=0.

Код  KOV394  за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 691
  • Плевен
След като признаха от митницата, че няма такива истории въобще с хеи, които се коментираха до преди това...сега в лицето на мъжа ми му казали, че няма да му дадат стоката, защото въртял търговия. Той естествено е поискал писменно да му напишат защо не му освобождават стоката - не искали. Нали вече му били обяснили. Уж казали, че утре в 10 часа да отидат да вземат писменното обяснение. Хора - в каква държава живеем - да не говорим в какъв град се случи да живея аз! Устно му били казали - то направо смешна история - само да не ми беше на главата!
Горещи телефони на АМ » За неправомерни деяния на митнически служители    Аз не бих чакала, директно бих се обадила.

# 692
Аз съм от Бургас, вчера си получих 2те практи, поръчнаи на 10 и 12ри февруари. Нямаше никакви проблеми....отвориха кашончетата, провериха и описаха всичко което беше вътре (Омега 3, Див Ямс, крем за лице и почистващо мляко). Платих по 1.50лв. на пратка и това беше.

И аз съм от Бургас.Ти на митническото гише в Старата поща ли ходиш?
На мен ми взимат 3,50 на пратка.....защо ли??
Да, точно там ходя. Наистина странно защо ти плащаш друга цена...аз за първи път взимам пратка от там. Ще видим другия път колко ще ми вземат.... луда работа са това митниците!

# 693
Мили дами какъв около очен крем бихте препоръчали и какъв е този крем с див ямс?

# 694
здравейте искам да помоля за малко помощ
синът ми боледува много често от възпалени уши
ще съм благодарна ако ме посъветвате какво да взема,защото колкото повече чета повече се обърквам
здравейте искам да помоля за малко помощ
синът ми боледува много често от възпалени уши
ще съм благодарна ако ме посъветвате какво да взема,защото колкото повече чета повече се обърквам
Лекувайте гърлото и носа това определя здравето на ушите. Това го знам от лекар УНГ.
Засили имунната система.Коластра, зелени водорасли, ехинацея, пчелни  продукти. И възможно най-малко антибиотици - само в краен случай.
Мога да ти предложа,  един "бабешки лек" - пъдпъдъча мас. Слага се като капки за уши и действа много бързо.
spinki ние пием ето този вит.Д http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels/18335?at=0 за жени 6-7 дни седмично мъже 5 дни в седмицата.
Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com : EQE003

благодаря много за отговорите на всички
за пъдпъдъчата мас и аз чух скоро но ще е трудно за намиране

# 695
нади_миши - ще се обадя, когато малката я приспя наобяд, че сега не мога. Много ти благодаря за телефона. Много ми беше трудно с това ревящо бебе на главата да открия каквото и да било. Благодаря още веднъж!Ще ви държа в течение какво се случва.

# 696
Здравейте, бихте ли ми препоръчали банка за издаване на виртуална карта и каква точно трябва да е тази карта, да не е само да я направя, а от айхърб да не я приемат.

Мерси  smile3525

# 697
  • София
...и какъв е този крем с див ямс?

http://www.iherb.com/search?kw=wild%20yam%20cream Като Муун райс на аквасорс, само че като е без 100 дистрибутора е по-евтин  Mr. Green

# 698
Здравейте, бихте ли ми препоръчали банка за издаване на виртуална карта и каква точно трябва да е тази карта, да не е само да я направя, а от айхърб да не я приемат.

Мерси  smile3525

ДСК предлагат виртуална кредитна , но трябва да имаш и разплащателна сметка при тях , от която да си захранваш кредитната със сумата, която ти е необходима в момента . Захранването можеш да си го правиш през интернет . Плащала съм с такава миналата година без проблем , но наскоро не ми я прие , беше неделен ден , може би заради това , а може би вече Iherb не приемат такъв вид карти.Не знам как да се провери , дали приемат виртуални кредитни карти.

# 699
  • София
ЦКБ имат виртуална Дебитна Виза. Мисля, че с нея може. Таксите са им от най-ниските.

# 700

Мерси  smile3525

Аз моята я извадих от ПИБ но виртуално идва направо и само в ЛВ няма там да си избираш валута само попълваш данните от ЛК и ти я пращат до 8дни отиваш в клона на банката естественто където си посочилада пристигне да си я търсиш. Плаща се само един лв за захранване и можеш да вкарваш пари и да пазаруваш. Говоря за виза електрон дебитна на ПИБ по но онлайн поискана.

# 701
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
siu 76 - възпаления в носа, гърлото и ушите се лекуват ефикасно със серрапептаза. В темата за ензимите има едно обяснение от една дама, излекувала тригодишно дете от възпаление на средното ухо със загуба на слух!

petia0805 - не се мотай, а бързо звъни до София, друга управия няма. Иначе ще те мотаят до второ пришествие.

Спокойна - не разбрах точно въпроса, но вит. В можеш да го пиеш всякак.

чоко и боко - кремът от див ямс съдържа прогестерон. Избирай крем, съдържащ Progesterone USP - гаранция за качество.

kakihara - не знам защо търсиш виртуална карта, нормална дебитна ВИЗА е за предпочитане. НАй изгодно - ПИБ и ЦКБ. Срещу 1 лев и после 30 ст. всеки месец.

За митниците - колкото митници, толкова мурафети. При проблеми звънете веднага в София на телефоните, посочени от нади-миши.

Друга управия няма.

# 702
  • София
Пинк, благодаря ти. Мисълта ми беше - нали пореч пия задължително с 3 омеги. Дали и вит.Б трябва да комбинирам с нещо, за да има ефект?

# 703
Цялата тази история около митниците и евентуална търговия с хранителните добавки е един нарочно скалъпен сценарии и си мисля,че фармацевтичните компании,вносителите и дистрибуторите имат голяяяяма намеса в това.
Как цяла година нямаше нищо,и изведнъж - ДДС,мито,задържани колети,измислени такси...

Загледайте се в рекламите на хр добавки по телевизията.Една от тях,мисля реклама на вит Ц,направо си казва в прав текст - не купувайте от чуждите сайтове,пълнете нашите гушки,нищо че ще ви излезе 2 пъти по-скъпо.

# 704
    Не ми се вярва в теорията за митническа конспирация срещу пазаруването от интернет сайтове. По-скоро това е незнанието и нежеланието на митническите служители да тарифират правилно нашите пратки.  И когато не знаят как, най-лесното е да намират причини да не го правят. Или ни минават под общ знаменател с фирмите, които внасят добавки и подобните им...
Това, което със сигурност мога да ви посъветвам е - ВДИГАЙТЕ ШУМ И ПИШЕТЕ НА ВСЕКИ, ЗА КОГОТО СЕ СЕТИТЕ. Не извършвате престъпление, че да се свивате.

Общи условия

Активация на акаунт