Отговори
# 675
  • Бургас
Третата ми поръчка за тази година отиде в пощата, на кашончето пише цена 18,80 долара, сигурно за това. А на известието пише че е от Германия  Outta Joint Не можеш ги разбра, нищо допълнително не съм плащала на пощата, както си беше по принцип.

# 676
madlena - ти кога последно получи пратка в Бургас и чувала ли си за такива истории, за които разказвам аз сега?

# 677
  • Хасково
здравейте искам да помоля за малко помощ
синът ми боледува много често от възпалени уши
ще съм благодарна ако ме посъветвате какво да взема,защото колкото повече чета повече се обърквам
здравейте искам да помоля за малко помощ
синът ми боледува много често от възпалени уши
ще съм благодарна ако ме посъветвате какво да взема,защото колкото повече чета повече се обърквам
Лекувайте гърлото и носа това определя здравето на ушите. Това го знам от лекар УНГ.
Засили имунната система.Коластра, зелени водорасли, ехинацея, пчелни  продукти. И възможно най-малко антибиотици - само в краен случай.
Мога да ти предложа,  един "бабешки лек" - пъдпъдъча мас. Слага се като капки за уши и действа много бързо.
spinki ние пием ето този вит.Д http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels/18335?at=0 за жени 6-7 дни седмично мъже 5 дни в седмицата.
Код за 5$ отстъпка в www.iHerb.com : EQE003

# 678
  • Варна
Иакам да поръчам витамини , но изпитвам затруднение в избора . Става въпрос за 10 годишно дете . Затруднението ми е породено от това, че  повечето детски са за малки деца. Та приемам предложения за детски комби витамини за 10 годишно дете , момиче .

Код  KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 679
LeoVita повечето стават, само дозата е по-голяма ( нпр. по две таблетки) Big Friends, Organic Frog ... има много варианти

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 680
  • Бургас
madlena - ти кога последно получи пратка в Бургас и чувала ли си за такива истории, за които разказвам аз сега?
Не съм Мадлена, но вчера взех от митническо гиша на пощата пратката си. Отвориха всичко, описваха, разглеждаха, но не са правели каквито и да е коментари по въпроса.

# 681
  • Бургас
petia0805 вчера взех от пощата, а мин. седмица от митница- където ми я отваряха, след мен имаше един мъж също с кашонче от herb, и на двамата нищо не ни казаха, платих мито и си я взех. Вашите нещо се престарават Tired

# 682
От коя дата получавате, Бургас?
Чакам шипната на 12 февруари, рано ли ми е?

# 683
  • Бургас
Не е рано, обикновено за  около 10-12 дни идват.

# 684
Благодаря на всички за бързите отговори. ПРатих мъжа ми да отиде при нея, че тя нещо не може да се оправи с тях, а аз не мога с това бебе в къщи да мръдна на никъде. Отидоха в Хеи да видят заповедта, с която уж се забранявало. Няма въобще такава заповед. Не са чували за никакво дете. На тях митницата им казала, че имала подозрение, че се осъществявала търговия с тези пратки. Вие представяте ли си какви тъпотии?! С тези две бутилки с витамини голяма търговия пада тука! Освен това изпратих мъжа си сега да се върне в митница и да им кажа да освобождават стоката, защото са длъжни, след като си плаща и ДДС-то. Казах му да му дадат писменно основание защо не могат да освободят стоката, с което ще се допитаме до инспекторите, които отговарят за този район в Сф митница. Ох дано да се приключи с тоя фарс и тъпотия, че просто...

# 685
  • Бургас
От коя дата получавате, Бургас?
Чакам шипната на 12 февруари, рано ли ми е?
Вчера получих от 15,02

# 686
Благодаря, момичета.
А известията от митница и те ли са такива тънки дребни листчета, като тези от поща?
Че нашата пощаджийка незнайно защо не ги пуска в кутиите, а ги закрепва върху табелките и могат лесно да избягат, ако ги духне течение или някой ги дръпне Tired
Нямам възможност да се разхождам до Митницата без повод, затова да питам още - колко време може да отлежи колета, преди да го върнат обратно?

# 687
След като признаха от митницата, че няма такива истории въобще с хеи, които се коментираха до преди това...сега в лицето на мъжа ми му казали, че няма да му дадат стоката, защото въртял търговия. Той естествено е поискал писменно да му напишат защо не му освобождават стоката - не искали. Нали вече му били обяснили. Уж казали, че утре в 10 часа да отидат да вземат писменното обяснение. Хора - в каква държава живеем - да не говорим в какъв град се случи да живея аз! Устно му били казали - то направо смешна история - само да не ми беше на главата!

# 688
Аз съм от Бургас, вчера си получих 2те практи, поръчнаи на 10 и 12ри февруари. Нямаше никакви проблеми....отвориха кашончетата, провериха и описаха всичко което беше вътре (Омега 3, Див Ямс, крем за лице и почистващо мляко). Платих по 1.50лв. на пратка и това беше.

# 689
  • Бургас
Аз съм от Бургас, вчера си получих 2те практи, поръчнаи на 10 и 12ри февруари. Нямаше никакви проблеми....отвориха кашончетата, провериха и описаха всичко което беше вътре (Омега 3, Див Ямс, крем за лице и почистващо мляко). Платих по 1.50лв. на пратка и това беше.

И аз съм от Бургас.Ти на митническото гише в Старата поща ли ходиш?
На мен ми взимат 3,50 на пратка.....защо ли??

Общи условия

Активация на акаунт