Отговори
# 45
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

I see you - радвам се за подобрението, но го комбинирай с рибено масло.

Куркумата като подправка влиза в състава на къри-то. Някои го ядат непрекъснато, няма пречки и да се пие като добавка. Що се касае до съдоразширяването, няма нещо лошо. Той и алкохолът действа съдоразширяващо...

Hug Рибеното масло изобщо не го писах, щото го считам за толкова задължително, че даже не изисква да го споменавам Wink Той, баща ми, в допълнение взима и вит.Д и бозвелия и магнезий и Q10  Mr. Green А Q10-a възможно ли е да му сваля кръвното?

Някой беше питал от миналата тема кои куркума и хиал.к-на поръчвам - и двете на Dr. Best. ХА-то с хондроитин http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-With-Cho … psules/23083?at=0, http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Curcumin-C3-Complex-500- … -Capsules/13?at=0.

SAV680

# 46
е да диети тренировки но искам и хапчета.. ?

# 47
  • София
  За желаещите - пускам снимки ЦЪК  на покълналите семена Годжи Бери/Лиций
За сега са добре, само да не започне т.н. 'сечене' Simple Smile

Семената поставих в почвата вертикално, а трябваше да е хоризонтално  / положителния геотропизъм ще си всърши работата. Simple Smile/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 48
Какво да взема за ставни болки ?Майка ми има стара операция на коляното ,която доста я наболява?

# 49
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Последни минути от "авантата". До 10.00 часа!

Iliana__ - бозвелия и хиалуроонова киселина.

# 50
  • София

Какво да взема за ставни болки ?Майка ми има стара операция на коляното ,която доста я наболява?
Избираш си от тук: http://www.iherb.com/Joint-Formulas
- Глюкозамин
- Хондроитин
- НА
- МСМ
- Куркума
- Босвелия

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 51
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch
I see you - малко я караме на принципа "от главата за краката"...  Нека почнем от начало: години, оплаквания, лекарства, добавки (това се изясни).

КоQ10 не може да свали кръвното, защото повишава метаболизма.

Относно PQQ - има го във Vitaminlife - миналата година по това време пазарувахме оттам. Само не помня колко излизаше транспорта - Bobbka, veihaivei (ако се появи) - да ми припомните...

нещо ако може да ми препоручате ефективно за ослабване,чистене не ме интересуват страничните ефекти. тренирам си редовно и бих включил кардио

От причастието съдя, че си мъж. Включи паралелно с натоварването Forskolin за втечняване на мястните отлагания, Л-карнитин за ускоряване на изгарянето и 5-HTP за подтискане на апетита.

vtvt - опиши ми всичко, което пиеш, защото някъде май допускаме грешка.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 11:02 от PinkPanther

# 52
  • София
Получава ли се някакво митническо известие за пристигнала пратка или 10-14 дни след правенето на поръчката трябва да се проверява на митница?!

Предварително благодаря! Hug

# 53
irina_a пращат известие. Ако не си потърсиш пакета в определен срок, пращат второ.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 54
Поръчката ми от 17.01. още я няма Whistling Да си чакам нали  Whistling

код: NOV352

# 55
Спокойно с поръчките, има време. Ще дойдат!

Относно PQQ и iHerb:

In Stock : No, will be available in 24-48 hours

# 56
Отивам до митницата - пратки от 11.01 и 14.01.

# 57
  • Пловдив
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

нещо ако може да ми препоручате ефективно за ослабване,чистене не ме интересуват страничните ефекти. тренирам си редовно и бих включил кардио

От причастието съдя, че си мъж. Включи паралелно с натоварването Forskolin за втечняване на мястните отлагания, Л-карнитин за ускоряване на изгарянето и 5-HTP за подтискане на апетита.

A за жена как седи въпроса - ако може да ми препоръчате ефективно за ослабване

# 58
  • София
Получава ли се някакво митническо известие за пристигнала пратка или 10-14 дни след правенето на поръчката трябва да се проверява на митница?!
идва човек от пощата и лично ти го носи, с/у подпис - така беше при мен .... само незнам ако са на работа хората на адреса колко ли пъти трябва да идва, за да го донесе ... или го пуска просто в пощенската кутия? newsm78
Хайде и аз пуснах една поръчица сутринта, то големия кяр 1$ ама  Crazy - какао на Нау, мая, 5-НТР и пълнежи (забравих някоя мостра  Blush).

питах за някоя формула (за пиене) срещу акне, за мъж. Някой ако има доволен или харесал от сайта да препоръча.

# 59
Здравейте! Помогнете ми да си избера коластра newsm78 Тази, дето си бях избрала - на 21st Centuri Health Care я няма на склад, и май няма и да я има като гледам цената и Laughing Какво се прави в такъв случай- да чакам да се появи или ще ми препоръчате друга? Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт