Отговори
# 720
Изкушавам се да ви попитам какви добавки от въпросния сайт приемате и как ви влияят. Питам не само от любопитство Simple Smile

Ами нали това пишем в темата ,прочети я.

# 721
  • София
Какво е това дете от Бургас, което се е натровило с добавки, къде може да се прочете повече инфо, или е само слух? Малко извън темата е .... Confused

# 722
  • Бургас
Снощи даваха някакъв репортаж за Добрич по БТВ. Ставаше въпрос за деца, консумирали "енергизиращи" бонбони и получили тахикардия (дали това беше...  Embarassed ). Дали няма нещо общо със слуха?  newsm78

# 723
  • Варна
Снощи даваха някакъв репортаж за Добрич по БТВ. Ставаше въпрос за деца, консумирали "енергизиращи" бонбони и получили тахикардия (дали това беше...  Embarassed ). Дали няма нещо общо със слуха?  newsm78
Няма нищо общо. Ясно обясниха , че децата са си купили от близък на училището магазин бонбони енрджи(дори показаха марката  ,в черно пликче са бонбоните ).
А за Добричката митница явно много може да се пише . В другите теми също много ги плюят и често им се губят интересни пратки с козметика и парфюми. Странното е , че те никога не са виновни.
Явно трябва да се пускат много жалби срещу тях , за да се промени нещо.

Код  KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 724
Каква коластра бихте ми препоръчали да купя за дете на 3.5 г и имали нещо в сайта подобно на зелената енергия на аквасорц

Коластра: http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0

Няма алтернатива на Зелената енергия: тя е комбинация от АФА, Спирулина и  Люцерна.
Люцерната съдържа фитохормони, така че спокойно може да си вземеш само първите две:
АФА /синьо-зелени водорасли/
http://www.iherb.com/Now-Foods-Klamath-Lake-Blue-Green-Algae-500 … -Tablets/679?at=0
http://www.iherb.com/Nutrex-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-500 … ablets/12641?at=0  Нутрекс е добра марка

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Много ти благодаря за предложенията ще се възполвам и то веднага

# 725
  • Плевен
А за Добричката митница явно много може да се пише . В другите теми също много ги плюят и често им се губят интересни пратки с козметика и парфюми. Странното е , че те никога не са виновни.
Явно трябва да се пускат много жалби срещу тях , за да се промени нещо.
KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com
Toчно това си мислех вчера. Никакъв документ не са дали на жената, не са й показали, а и тя не е искала до колкото разбирам да види документи точно за нейната пратка. Отказала се е от получаване. Какво ще я правят тази пратка, ако не е изследвана, което мен много силно ме съмнява. След 20 дни трябва да я върнат обратна, но силно се съмнявам,че ще се случи. Аз не бих хвърлила 100 лв и повече, заради някакви служители в митницата, с какво толкова притискат Rolling Eyes.

# 726
Какво е това дете от Бургас, което се е натровило с добавки, къде може да се прочете повече инфо, или е само слух? Малко извън темата е .... Confused

И аз търсих инфо по новините из интернет, за да видя за какво става въпрос, обаче за такова нещо не пише. Единственото, за което се сещам, е че за едно момче, по някоя от нац. телевизии гледах, как майка му плаче, че е в кома, заради стероидите, които е приемало за мускули и май бяха от Бургас, освен това да имат в предвид...
А това, че добавките са токсични не го вярвам. Само в Добрич са се сетили да ги изследват и не са казали в София на митницата, че има проблем с тях  Tired Нау фуудс, и не само те, си се продават и тук, но никой не ни забранява да си ги взимаме newsm78 как така само тези от САЩ, които изписваме са токсични, те се правят на едно място Wink

код за 5$ отстъпка от iherb.com NOV158

# 727
  • гр.Добрич
Нашите явно нещо са полудели. Не вярвам да са правили изследвания на добавките. Ако твърдт, че са токсични, значи трябва да уведомят Айхърб, а това няма да стане.  Пак сме вкарани във филм.

# 728
# 729
Ако са открили нещо токсично наистина ,първо че медиите беха гръмнали второ ,че сигурно биха спряли всички пратки от този подател .

# 730
Нашите явно нещо са полудели. Не вярвам да са правили изследвания на добавките. Ако твърдт, че са токсични, значи трябва да уведомят Айхърб, а това няма да стане.  Пак сме вкарани във филм.

Ако са решили да правят някакви изследвания, те не трябва ли да се направят още с влизането на пратката в страната, т.е. на митница София?! А не, когато пратката вече е освободена и готова за получаване в районния клон. Много странна история.

# 731
smurf, теоретично не мисля че може да има някакви взаимодействия между тези добавки. На практика - възможни са проблеми с храносмилателната система и акне. Simple Smile Честно, за какво са ти толкова много неща? Ако е само за профилактика ми се струва безмислено.

код за $5 отстъпка в iHerb:  ALO065

# 732
smurf много неща  Shocked Само гледай да не се отрежеш ако вечер пиеш л-теанин+мелантонин  Mr. Green R-Lipoic Acid се връзва с Кю10, а последния с рибено масло и те са за сутринта. За тогава и зеления чай. Като гледам....много неща бе  newsm78

А това с ХЕИ и токсичните добавки са си измислица на митничарките, нали още вчера се разбра. Само трябва да подадат жалба срещу тях и да се спрат безумията  Crossing Arms

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 733
  • Габрово
Здравейте, някой ползвал ли е подсладител Stevia под формата на таблетки, дали променя вкуса на напитката и кой бихте ми препоръчали  bouquet

# 734
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
smurf - множко ми се виждат тези добавки. Не пречи да ги пиеш, но едни са за сутрин (Indole-3-Carbinol, I3C), други за вечер (Melatonin). Разпредели ги.

Нещо става в Добрич. Да няма там магазин за добавки и да го пазят от конкуренция?

Има въпроси:

Как се установява токсичност? Дават от добавката на куче и чакат да умре? Колко кучета са уморили?

Ако добавките са отровни, защо ще я дават на икономическа полиция, това е работа на криминалната...(ако изобщо ги засяга).

Знам, че е много лесно да давам акъл от 500 км, но освен оплакване до Агенция Митници, друго нама да помогне. Освен ако някой журналист разлае кучетата...

Настойчиво ви съветвам - звънете в София. Това е гавра.

Общи условия

Активация на акаунт