Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 284
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Бубе, честито, много да те уважава и обича  newsm51

Чопи  Hug добре дошла, радвам се, че всичко е минало бързо и благополучно  Hug

Клечо честита Ви дъщеричка, да е голяма късметлийка и много да я обичате, и тя да ви слуша newsm51

Ей люлинския отбор да се обадите като се организирате, аз вече не живея там (но мама е там) и ще дойда  Heart Eyes

Ноеми тоз Тервел много убав пу-пу, може ли да кандидатирам моята щерка за снаха  Mr. Green

Камелия да Ви е жива и здрава малката Никол newsm51

# 151
КЛЕЧЕЕ, КАМЕЛИЯ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕНЦАТА   Hug Heart Eyes  bouquet

А аз да почерпя, че днеска остарявам драстично  Wink

# 152
Камелия, честито! Да ви е жива и здрава Никол! Много спинкащо и папкащо бебче да расте!

Бубе, честита годишнина! Вечно да се обичате и да се радвате един на друг!

Инка, честит рожден ден! Много щастие, любов и късмет ти желая!

Леприкон, Шана и Бенджи май само вие останахте, момичета?!

# 153
Честити нови бебчета на новите мами! Не изброявам имена, че ще пропусна някого.

За коликите ние сме на Sab simplex, давам и чай от анасон. Не съм сигурна какъв ефект имат. Петър има колики, но не са много силни, ядват се. Пъшка, свива се след ядене извастно време, ама плаче малко.

Имахме и секрет в едното оче. Педиатърът ни изписа Тобрадекс. След 2-3 дни капане изчезна секрета. Доктора ни каза да го капем още 3-4 дни след като изчезне.

Аз съм от тези мами, които смятат, че нямат достатъчно кърма. Давам и двете гърди при всяко ядене. Сучи от всяка по 15 минути. После дояжда около 30мл АМ. Пия лактогонен чай на Хип и едно хомеопатично люкарство (phytolacca decandra 9ch), ама засега не забелязвам особен ефект от тях.

# 154
  • София, Лагера
Драстично, драстично, колко са е драстично  Mr. Green Честит рожден ден, Инка! Само хубави работи да ти се случват и много късмет!   bouquet

Честито бебе на Камелия!  Hug

Jorjianaaa , той с времето ще става все по-убав  Laughing (като батко си, първо беше едно такова смачканко, а сега е красавец). Давам го!

# 155
  • Пазарджик
Камелия, честито! Да ви е жива и здрава Никол!

Бубе, честита годишнина!

# 156
Евридик@, за пореден път благодаря за отделеното време.

Ще се опитам днес да стимулирам гърдата и да не давам АМ. Надявам се да помогне. Никак не искам да се отказвам от кърменето.

На въпроса ти за нощното кърмене - зависи кога е яла за последно вечерта, но в последните дни се буди около 4,30 сутринта, а тази нощ дори изкара до 5,30. Паузата между две хранения варира от 6 до 7,30 часа.
Етомира, сещам се да предложа да предлагаш и двете гърди на едно хранене, както и да пийваш повечко трчности следобед и да не забравяш здравословните закуски - овесени ядки, купичка варени жито, шепа ядки...
Отпускането и делегирането на по-голямото дете на таткото, ако е възможно, също помага  Grinning

Ако е вариант за теб, можеш да намалиш малко нощната пауза на Ива. Можеш да опиташ да кърмиш легнала и докато и двете сте полубудни, в просъница. Бебетата обикновено сучат чудесно в такова състояние, а и ти ще си почиваш.

# 157
Честито на Инка! Желая ти много щастие!

# 158
  • София
Евридик@, благодаря много за съветите.
Давам двете гърди, когато е необходимо. Ще последвам съвета ти за закуската. От утре минавам на овесени ядки:) Аз съм царицата на течностите. Поемам около 3 литра вода на ден Sad
Голямото ми дете е едно самостоятелно слънце, което не пречи и се оправя само. Напротив, тя ми помага, вместо аз на нея.

А нощем кърмя полулегнала, докато и двете сме полузаспали. Ще опитам довечера да я събудя по-рано. Simple Smile
Благодаря отново. Ще споделя дали има промяна.

# 159
Камелия, честито! Да ви е жива и здрава Никол!

Бубе, честита годишнина! Oще дълго да го лъжеш Laughing

Инка, честит рожден ден! Много щастие, любов и късмет ти желая!И многоо радост с малката принцеса!

След като оплакнах око с хубавите снимки на Тервел ,реших и аз да снимам моя убавец GrinningВиктор Heart Eyes

# 160
честити момиченца на Клечо и Ками, ден-ден на Инка и годишнина на Бубето!   bouquet хиляди мечовци с разтворени лапи за вас!  Hug

аз съм притеснена - Катето е с обрив на бузките, челцето и долу на пеперудката, дали е от шоколада, който си позволих, не знам, но до консултацията утре едва ще устискам..

Евридик@, вече няколко хранения имаме и от двете гърди, но поведението й е същото - изсуква много активно някакво количество отначало за не повече от 5' и после само се бучкаме, побутваме, пощипваме и т.н., така че да посуче още малко, с характерните й паузи. вярно, след това заспива, няма промяна в броя на нааканите пампи, но аз почвам да се чудя дали не бъркам още някъде. ще изчакам да ни премерят дали наддаваме нормално утре и ще се консултирам отново, за което предварително благодаря!  Flowers Rose

Elenia, Но - ами хубави са ви хлапенцата, дума да няма, хич и не се свенете! :*

# 161
  • Пловдив
Камелия, честито! Да ви е жива и здрава Никол! Много спинкащо и папкащо бебче да расте!

Бубе, честита годишнина! Вечно да се обичате и да се радвате един на друг!

Леприкон, Шана и Бенджи май само вие останахте, момичета?!

Честито и от мен   bouquet

Еления, Ноеми - големи сладури. Вече за тях не мога да кандидатирам моята мома но си заплюваме баткото но Ноеми  Grinning Grinning Mr. Green
Ето и малко снимки на кака и бебе http://www.facebook.com/album.php?aid=31943&id=1694248814&saved

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 14:04 от vall_t

# 162
  • София
Аз малко извън темите, ама сега се боря с онлайн преброяването, и запецнах на квадратурата на сервизните помещения  hahaha и сега чакам мъж ми да се включи, че ме разбиха с тез въпроси  Shocked
Честито на всички, които имат поводи за празнуване  Hug

# 163
Аз малко извън темите, ама сега се боря с онлайн преброяването, и запецнах на квадратурата на сервизните помещения  hahaha и сега чакам мъж ми да се включи, че ме разбиха с тез въпроси  Shocked
Честито на всички, които имат поводи за празнуване  Hug

Аз преброих домочадието вчера, сервизните помещения са кухня бокс и др...

Иииии chopi добре дошла мила Simple Smile))))))))))

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 14:10 от Бебешондел

# 164
Здравейте на всички,за съжаление нямам много време да влизам в сайта,но нас преди 3 дни ни изписаха и сеге е една пълна лудница в къщи Laughing CrazyНа бебето вече се появиха колики Cry през деня е сравнително спокойна и спи /даже храненията и са през 4 часа - не остава време за тях от спане newsm78/ но вечер е някакъв кошмар - свива се,плаче,ака по няколко пъти...и т.н екстри.Започваме от днес Инфакол,пък дано да помогнат. Каката и тя само иска да помага,сърди се когато нещо не стане на нейната,а вечер няма заспиване защото бебето плачело и тя щяла да го гледа Rolling Eyes

Момичета да ви питам и аз за кърменето - храня я горе-долу през 4 часа,като дохранвам с Хип1. CryМойта кърма дойде на третия ден след раждането и тя вече беше свикнала на шишета,та сега правя чудеса да я отвиквам,ама засега дохранвам защото кърмата ми е не повече от 30 мл. /вчера нарочно пробвах само цедене за да видя по колко мл. цедя/Стимулирам по всякакви начини-пия течности,ям сурови ядки,варено жито,лук....Досега и давах само от едната гърда да суче,на следващото хранене от другата,но доколкото Ви чета трябва да давам всеки път и от двете,така ли newsm78
И още нещо - всеки път след хранене и доизцеждане мажа с Гармастан,но въпреки всичко много ме болят зърната,направо като ги захапе и ми идва да викам.. а и спомпата също боли. Дайте моля ви някакъв съвет за тея зърна.. Praynig

Ох,добре ви се оплаках,ама ако може да ме посъветвате нещо... Hug

честити нови бебчета на всички мами!много да ви радват и да ви слушкат!

Общи условия

Активация на акаунт