Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Gali&presi,  Inka честит рожден ден - бъдете живи и здрави и все така обичани.
Клечо, Камелия - честити ви Николчета - много да са здравички и да ви слушкат.

И моите зърна в началото бяха страшно разранени и много ме боляха, но стисках зъби и устисках  Mr. Green Мазах с Лансинох, но не знам дали той помогна или с времето и сукането на час-два си загрубяха от само себе си.

Снимките на бебенцата са много сладички - ангелчета (няма ли някой да сложи снимка на разревано и посиняло от рев бебче  Mr. Green)

# 196
Момичета,моето момченце се лющи като змийче,почудих се вече с какво да го мажа. Някой има ли такъв проблем и каква козметика ползва ? newsm78

# 197
Ноеми, идва, гледа го дълго, ох колко ни е хубав....и т.н., съзерцава го, и засега това е.

Аз имам малко общи въпроси:
- малкия има няколко малки бели като пъпчици по лицето. някой да знае дали се махат?
- как да си увелича кърмата? Какво е това бг лактогонно средство , откъде се взима
?

Към ЛЛЛ:
- след продължително сучене от едната гърда, малкия е все още гладен, гърдата ми видимо и на пипане изглежда твърда, не много, при опит да изцедя с помпата излиза съвсем малко количество кърма. НОрмално ли е това гърдата да остава твърда, а да няма мляко?
- за колко време се образува новата кърма? Ако гърдата е изцедена(празна), след колко време ще имам пак същото количество мляко?
- моя режим и количество  на хранене оказва ли влияние на образуването на кърмата и на нейното качество? от 3 дена се храня по 1-2 пъти в денонощие, това може ли да ми намали кърмата, както и нейната хранителност?

Нади, и мойто се излющи в болницата, било признак на преносените бебета. и сега все оше се бели, но не е както беше в болницата на люспички. ТАМ ГО МАЖЕХА С А ДЕРМА, аз тук с млякото на бюбхен. сори за главните букви

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 21:17 от chopi

# 198
Бебешондел, не искам да давам и двете гърди, защото така се притеснявам, че ще дърпа само първото мляко и няма да стига до задното. А и гърдите ми така съвсем не се пълнят за 3те часа пауза- пробвах го вече.

Ейприл, аз съм те зачислила към групата в Южен парк Grinning Къде ще тръскаш детето между строежите за метрото. Лелеее от колко време не съм била по витошка, а преди всеки ден минавах на път за работа. Оф да се стопля вече времето да тръгваме по разходки.

# 199
Jorjianaaa моето мом4е е същото цокне спре до 20 минути успявам да го държа буден после е бесмислено но той си е добре явно му стига това което изпива  Hug

# 200
  • София
Chopi,аз пия този български лагтогенен чай на Шаркови и Сие
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=1221
има го в аптеките,но не навсякъде.

# 201
Chopi,аз пия този български лагтогенен чай на Шаркови и Сие
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=1221
има го в аптеките,но не навсякъде.

Точно същия е

Бебешондел, не искам да давам и двете гърди, защото така се притеснявам, че ще дърпа само първото мляко и няма да стига до задното. А и гърдите ми така съвсем не се пълнят за 3те часа пауза- пробвах го вече.

Ейприл, аз съм те зачислила към групата в Южен парк Grinning Къде ще тръскаш детето между строежите за метрото. Лелеее от колко време не съм била по витошка, а преди всеки ден минавах на път за работа. Оф да се стопля вече времето да тръгваме по разходки.

Провай да редуваш , пробвай компрсия, а за гърдите ще започнат да се пълнят, само малко търпение, трябват поне 2-3 дни да инат за да се настрои организма. Знам, че си уморена и изтощена, но скоро ще отмине този период и ще видиш че предимствата да имаш винаги топло мляко са много големи  Hug

# 202
Татко Леприкон е на линия.

Днес след 14,5 часа мрънкане,охкане,хапане на устни, обикаляне в кръг,пъшкане,викане,не-искам-повече-да-ме-боли,повръщане,стенене,крещене,дремене,КРЕЩЕНЕ и много други дейности свързани с болка се сдобихме с прекрасно здраво момиченце на име Рая и няколко шева.
Щастливата мама Леприкон е добре и вече се усмихва.

Според инструкциите съобщавам фактите:

15:30 ч , в Никозия, Кипър
Момиче Рая
3500 г
без упойка за раждането (нормално раждане, не с операция)
Може и да пропуснах нещо. Подробностите в следващи постинги от самата Леприкон

# 203
Ех, сем. Леприкони да ви е жива и здрава Рая, да я радвате и обичате  newsm51

Ааааа, мамо Зайке с някой ме обърка  Mr. Green

# 204
честита малка Рая на Леприкон.

Момичета,моето момченце се лющи като змийче,почудих се вече с какво да го мажа. Някой има ли такъв проблем и каква козметика ползва ? newsm78
Аз намазах 2 -3 пъти с Мустела и ефекта е поразяващ. може да се маже и няколко пъти на ден, ако е много дефидратирана.

И да се похваля - малката се нахрани от гърдата ми - направо е малък празник, дано продължи така, защото тя не искаше да засуква и аз цедях за да и дам. Почти се бях отчаяла.
Иначе кърмата ми все още не и е достатъчна и някои хранения са с ам, но се надявам и с това да се справим. То все пак от 3 дни има какво да цедя, ще чакам да се увеличава за да и стига

# 205
  • ул. "Мечтание"
Честито на родилите мамчета!  Hug  bouquet

Аз нося вест от Бенджолина. Тази вечер е родила една малка сладка госпожичка - 3750 гр, 51 см. Още си няма именце. Започнало е като нормално раждане, но накрая са направили секцио по спешност. Мамам и бебе са добре!

# 206
Честито на Леприкон и на Бенджи! Малките да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите!

аз лягам да подремна докато малкия спи. намерих му цаката на спането, ще го приложа тази нощ- предлагам и другата гърда! то просто, ама като бях твърдо убедена че му стига от едната  #2gunfire голяма съм  hahaha

# 207
Само, че ака като невидяла на всяко хранене. Нормално ли е това  Thinking
Peace Да, абсолютно нормално е! Даже е добре да е така, поне в първите 6 седмици.

kamelia_petkova, Леприкон, Бенджолина, честити ви дъщерички!Да растат красиви и усмихнати!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 23:47 от Az i ti

# 208
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЛЕПРИКОН,БЕНДЖИ И КАМЕЛИЯ! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСЯТ!  bouquet

# 209
ЧЕСТИТО НА МАМА БЕНДЖИ!!!

НЕКА МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ ДА РАСТЕ УМНО, ХУБАВО, ВЕСЕЛО И УСМИХНАТО И ДА ПРАВИ МАМА И ТАТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
ВСИЧКО Е ДОБРЕ, КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ!

Общи условия

Активация на акаунт