Януари дойде и замина - почти е готова нашата дружина!!! - Тема 30

• 29 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Бебеш, голяма е фръцла  Flutter

# 451
  • в Надежда-та
Еййййй страхотни снимки Hug
И ние днес се класирахме за разходка Party
Направо не ми се прибираше.Друго си е да излезе човек.
smile3521 newsm10 уф и на мен така.....та и хора видях по крайбрежната  Laughing
А нашия сънчо още спи Confused

# 452
  • Пловдив
и нашия пъп падна вчера  Simple Smile
аз ходих на изпит ( взех го като на майтап и то с 6  Embarassed) - оставих едно шише таткото да го нахрани, а той не се събудил милия три часа. Прибрах се нахраних го и го изведохме малко навън в кошницата. и като заспа пак откара три часа.

Пате - много хубави снимки, особено с баткото -  много са сладки.

Бебеш малката е много фешън  Heart Eyes .
Този слинг шал май е по удобен от тези с халките  Thinking, още им се чудя

# 453
Като казахте пъпчето и нашето падна вчера и се чудя дали може спокойно да се мокри вече? Защото пак има един секрет вътре  newsm78

# 454
 На мен определено шала ми е по-удобен. Аз имам и с халки. Днес излязох с двата, първо я пробвах в този с халкито но и беше тясно, и като сложих шала и на двете ни беше по-удобно и си цока, спа, цока спа и така  Mr. Green

# 455
  • в Надежда-та
Момичета Мартинчо се събуди преди малко и тръгнах да му сменям памперса, че беше свършил "голямата работа" но за мое голямо учудване не беше пишкал (в 13ч. преди да излезем съм му го сложила, а преди това го бях нахранила) Shocked
Пате ние веднага го изкъпахме във ваничката  Peace

# 456
Ви, а имахте ли секрет още?

# 457
Ей, не мога да се прибера в къщи...Голямо миткане, голямо нещо...Цяла седмица си вях байряка и сега уикенда-пак  Mr. Green Нали децата трябва да се каляват-като ги лепна от рано сутринта в 8...че до следобеда... НЕ ми е особено приятно да излизам толкова рано, че ми е  студено( те са така завити и повити)..ама с тая физиотерапия сутрин- няма как. Караме каката на ясла, мъжо ме оставя на болницата с бебетата и отива на работа. И аз, след процедурите, тепик, тепик от единия до другия край на града с количката трамбовам. Разни бабички и лелички доста лощо ме гледат, може би и искат да ми направят забележка къде съм ги помъкнала рано сутринта тия деца в тоя студ...ама засега са имали късмет и са си премълчавали Mr. Green

Пате, можеш да го мокриш пъпчето, но после хубаво подсушавай и задължително минавай със спирт, доакто спре да секретира  Peace

# 458
Мила, благодаря! Значи тази вечер е време за баня  Party Party Party

# 459
  • в Надежда-та
Да Пате и още имаме. По 2 пъти на ден го почиствам със спирт:?
Мила теглиш им на бабките по една дълга и да не ти пука Whistling

# 460
Мила теглиш им на бабките по една дълга и да не ти пука WhistlingConfused

А бе аз само чакам някоя да си отвори устата, ама мълчат, мамка им, само гледат злобничко и заканително  Mr. Green

# 461
Ние постояхме 10мин на слънчевата тераса като  за първи път. Духа вятър тук, а и таткото не ни е донесъл количката,че да се разхождаме.

за пъпа- в болницата от самото раждане,къпат всички бебета под чешмата и не пазят пъпа/ и аз вкъщи така продължих, но в корито де. казаха че няма проблем да мокря пъпа. пъпа падна в болницата, после имаше малък остатък, който като продължавам да мажа със спирт, вече падна и  той, и мисля че вече няма май и секрет. но оше ще го мажа със спирт. утре сме на преглед в болницата, нямам търпение да видим колко сме наддали, и да кажат как е.

# 462
здравейте, мамчета!  Hug като за лениво-слънчева неделя имам две питанки.

ние ли сме единствените, които се къпем само веднъж седмично?

на някой от компанията сладки малки кнедлички да му е излязъл обрив/изрив по бузките като на нас? при абсолютната хигиена, която спазваме (о да, дори да звучи малко абсурдно предвид това с къпането:), започвам да си мисля, че вероятно е от излагането директно на слънце още на 2 седмици. мажете ли с нещо личицето при излизане?

едит: сега виждам!! Яница, честит голям юнак Делян! много да ви радва, слушка и папка  Hug

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 17:05 от careener

# 463
  • в Надежда-та
Къпем го всяка вечер Naughty
Аз ги мажа и двамата с крем против вятър и студ Peace

# 464
Къпем го всяка вечер Naughty
Аз ги мажа и двамата с крем против вятър и студ Peace

newsm78 май ще започна и аз да я мацотя. ужасно не харесвам излишното мазотене, но май в това мръсно време и все по-опасно слънце поне бебешката кожичка го изисква.

Общи условия

Активация на акаунт