Отговори
# 540
Здравейте мами, май отдавна не съм се включвала...пробвах малко да ви изчета, но се оказа мисия невъзможна  Shocked Wink Гледам имаме вече проходили патета, браво браво, да са живи и здрави и краченцата им все по бързи да стават Simple Smile   bouquet Дениската и той е почти готов, върви хванат за ръчичка, като го пуснеш върви и сам, ама след 20 крачко започва едно люшкане и след тожа се чува ТУП и УЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Simple Smile ами така ще е ...пита ще му правя като проходи напълно съм решила  Blush Mr. Green Другата новост е че се върнах на работа от месец някъде, Дениската е с детегледачка вкъщи, мисис Даубтфайер номер 2, много е пекана и по цял ден ходят двамата, пее му и му готви вкусни манджи, като го гледам как е опънал корема май ще имаме проблеми с кантара на консултацията  Party
Да жи питам нещо, ами сега пак ли се подават документи за детски??Аз си мислех че веднъж е достатъчно, но чух този слух и затова ви питам ако да колко време преди това трябва да ида в социални? Хайде целувки на всички и да слушате малчиганите Joy

# 541
  • последна надежда
Мами,

Аз в понеделник и вторник по обяд ще се помотам из центъра с Марк. Ще кръжим около Мола на стамболийски, че ако се наложи смяна на памперс или хапване да сме на топло.
Та който иска да се видим, ще ми е много приятно  Hug.
Във вторник ще съм до 14,30, защото после ще ходя на друго място да нося едни бумаги  Wink

Ако някой иска да взима държавна детска кухня от пункта на ул Белмекен в Павлово да ми пише да му дам талончето на Марк. Излиза по 1,30лв на ден, като може да замениш десерта за супа или основно.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 20:42 от iveeeta

# 542
привет и от мен ,моми4ета! Hug
Днес направихме много хубава разходка със Силви80,но накрая и дъжда добре си ни наваля  WinkДобре 4е коли4ките на децата бяха покрити  Hug
Полиии,4удех се къде се загуби ,а ти  си запо4нала работа  HugМного хубаво 4е Денис се 4увства добре с детегледа4ката Hug това е много важно!целувки много за теб и Сладура Wink
Ивеета,хубаво да се разходите с Марк!
приятна ве4ер на вси4ки  Hug

# 543
  • София
Подкрепям Галя с две ръце. Много често като й чета постовете и се отказвам да пиша, защото тя вече е написала това, което мисля.
И на мен от време на време, за радост рядко, ми идва в повече когато вечер се буди 30 мин. след като сме се приспали и всичко започва от начало, както и когато започваме да се успиваме към 6, а в 8 тя все още се чуди как да се изправи, въпреки че едва гледа. А да не ви обяснявам колко добре усеща най-неподходящия момент за будене - щом си легнем с баща й и започнем нещо да си говорим или да се гушкаме...тя решава, че никой не заслужава вниманието ми повече от нея и вместо към баща й се врътвам към нея...

Иначе буденето нощем не ми тежи. Буди се по 4-5-6 пъти, аз само отварям очи, колкото да я сложа до мен и заспивам. Случва се даже сутрин да се събудя преди нея, бодра. А ако тя ме изпревари получавам най-сладкото будене на света Simple Smile В даден момент ще дойде възраст, в която няма да й е нужно моето присъствие. Не е толкова далече този момент.

kaat, успяла си доста добре да опишеш спането както е и при нас  Grinning  Даже наскоро Нейно Величество на два пъти по съвсем категоричен начин ни прекъсна в интимни моменти, ама точно когато най не трябваше и не ни се искаше. Бях на път да заподозра малката шпионка, че го прави нарочно  Mr. Green

Още не съм намерила формулата за спане по-дълго време през нощта. Тази вечер й предложих чая за сън на Хипп. Преди време бях давала на Али от същия чай, но тогава тя почти не искаше да го пие. Тази вечер обаче изпи почти цялото количество, което й бях приготвила - около 100 мл. Първоначалният резултат беше, че след като я накърмих и сложих да си легне, тя обикаля леглото и се упражняваше в акробатика още един час след това  #Crazy Сега спи като агънце - да видим докога.

Иначе за заспиването рано вечер съм твърдо "за" и много ми се иска след като приключим с кърменето някой ден, да установи това правило и ритуал за лягане в определено време. Имам впечатления от този режим при малките германчета и смятам, че е от полза както за децата и възстановяването на силите им, така и за родителите и тяхното лично време.

iveeeta, аз живея съвсем наблизо до въпросния мол, така че ще се радвам, ако успеем да се видим в някой от двата дни. Ще ти изпратя номера на мобилния ми телефон на ЛС. Между другото беше казала, че ще ни пишеш на лични за нещо - аз нищо не съм получила.

kaat, пратих един глас и от мен за чинара в Гърмен. Успех!

# 544
  • последна надежда
Froh ха, май останах неразбрана. Но много от далече го написах  Crazy.

Днес (понеделник) и утре (вторник) ще ви чакам в центъра по обяд

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 21:46 от iveeeta

# 545
Здравеййййййте  Grinning
Ние сме добре. Ходихме събота и неделя при свекитата. Татко ни пак беше на работа Sad Разбиха го от бачкане. Почти не му виждаме очите. Показах на Яни една снимка на която е с баща си и я питах- Къде е тати? А тя ми го сочи с пръстче и започна да гали снимката и да гука. Умрях от смях.
Галя много положително ми подейства поста ти. Благодаря, ще го чета, когато Яница ме изкарва извън нерви.
За заспиването- аз от самото раждане оставях Яни  да си заспива самичка. Гася лампата и притварям врата, за да мога да и мятам по едно око. Тя ако не е заспала на шишето, заспива щом подуши леглото. Но през деня е друго- изправя се и започва да плаче. Оставям я да по реве 2-3 мин, отивам и пак я слагам да легне. Това упражнение го правим 2- 3 пъти и тя заспива.
Има си и нов номер- Спи нагъзена, завита през глава. Няма оправия- ако я сложа настрани или по гръб, веднага се завърта на сън.
Глори, Честит проходил архитект.
Шоколадче / бивше Данче/ пробвах същия метод с Яница. И в 23ч да легне в 7 е будна. Накрая след няколко вечери опити се отказах. Заспива си към 21ч - 21.30ч и е будна 7- 7.30
Диди666 Честит ви кръщелник. Да е жив и здрав
Ани скорошно оздравяване на Ивето. Много да я нацелуваш

# 546
Шоколадче / бивше Данче/
A хааа! Аз се чудех кой е шоколадче и си викам брей колко много нови майки за 2 месеца докато ме е нямало Laughing
Ивееета, искаше ми се да се впишем в системата за детските гранини днес - поне като ми се провали ходенето до другия край на София да свърша нещо полезно... Ще гледам да се видим де.

# 547
Здравейте милички  Hug
Минавам само да ви кажа едно здрасти, то аз пак не съмв  течение с нищо. Мернах вчера обаче, че за прощапулници вече става думаааа  -сууупееер. На печелившите -Честито!
Мойта Габи си и харесва да си пълзи и няма никакво намерение да се опитва да ходи, дори не иска да я водя за ръце, пуска се да си лази детето Simple Smile)
Вече мисля за РД-то, ееееееееех миналата година по това време влизах и излизах от болницата  Flutter
Хубав ден на всички, ако поспи детето ще се върна да ви почета и да навксам  Mr. Green

# 548
Tanya системата е заключена. На мен не ми разрешава да регистрирам Яница Може би ако детето е вече регистрирано ....   #Crazy Уж може от днес ,а пак се издъниха  #2gunfire

# 549
Ей от гледане на Отчаяни съпруги не ми остава време за форума  Laughing

Зарче  Hug Hug дано да се оправя по-бързо Елия  Heart Eyes  Относно приспиването действай както го чувстваш аз също правя това което мисля за най-правилно и не ме интересува какво мислят другите за методите ми  Simple Smile В крайна сметка и ние сме хора светът ми не се върти само около децата.
Габи заспива в 20 ч. и батко й заспиваше в 20ч.  докато стана на 2г. , сега си ляга в 22ч. ляга ме с него на леглото и се гушка ме  Heart Eyes

За лягането - . А сега имам чувството, че й пречим на Леа  (дишаме й въздуха един вид). Забелязала съм след обяд, че когато е сама в стаята спи по повече, както и между 21 и 24, докато не сме си легнали.
и ние сме така и затова от 3 вечери спим на дивана , но не е работа всичко ме боли вече ама Габи спи супер вечер буди се към 4-5ч. пие мляко и заспива на секундата до към 7-8 ч.  Party

# 550
Tanya системата е заключена. На мен не ми разрешава да регистрирам Яница Може би ако детето е вече регистрирано ....   #Crazy Уж може от днес ,а пак се издъниха  #2gunfire
vili_nik, не е фатално, ако не регистрираш Яница днес. Не се отчита фактор време. Важно е да го направиш до 30.04., когато ще е първото класиране. Системата ще отключи в 12ч., май!

# 551
  • София
Регистрирането е от утре, дами до 28 или 29.04 - без паника ! Днес само местата обявяват  Grinning
Втора нощ сън от 21.30 до 7.30
в туй се кълна:

ето и инфо: https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Ивеееета, до мола не мога да се завлека, ама чакам адрес на лични, че съм го затрила и  също така да ми отговориш на питането, че да зням к`во да пратя.  Peace

# 552
Аз вече кандидатствах за Ники в системата за детските градини. Но наистина не е спешно, защото датата и часът няма да са критерий.
В градината на дъщеря ми нямат прием за 2010 набор тази година и се надявам малкият човек да тръгне на ясла чак догодина. Peace

# 553
  • София
да поправям се и аз кандидатсвах, но наистина не е фатално да е днес. ние сме с 10.2 т. и 25 свободни места , та имаме голяяяяяям шанс. точките май ще станат 10.1, като изхврлят набор 2004 от системата  Laughing.
въпрос към по-вещите - нали само редя градините и никъде не натискам кандидатствай или нещо от сорта, че не видях такъв бутон ???

# 554
Момичета, утре съм на прощъпулник. Трябва ли да нося нещо? Подаръци купуват ли се?

ивееета, и на мен ми е невъзможно за центъра днеска и утре  Sad

Общи условия

Активация на акаунт