Отговори
# 600
Привет! Честита баба марта!
Еличка мама, по принцип ако нямаш бучки, болка в гърдата или други вътрешни оплаквания, а само разранено зърно, то няма проблем да продължиш да кърмиш. За по-сигурно обади се на някой консултант по кърмене.
При нас това упражнение върви към своя естествен край. Дори може да се каже, че 'пресъхвам' по време на цикъл, после се възобновява, но така или иначе само 2-3 пъти в денонощието се кърмим. Ама така е - насила не става. Като не е пристрастена госпожицата, ще пие краве мляко...Чудя се дали това ограничение за 1 годинка важи и за 11-месечните Thinking Защото тя АМ няма да пие, 100 пъти съм я пробвала. Не е фен и на киселото мляко... Ще видим де, може и до 1г да избутаме...
Алис62, трябва да регистрирш профилите на теб и мъжа ти, за да се види колко точки има детето, после чак да отидеш в кандидатури
Мен това чакане с тези точки чак до април ще ме побърка Crazy Close Cry Защо не го направиха регистрация от 1 до 10 април и край, а сега 2 месеца ще подскачам нощем дали някой с предимство не ни е прередил в последния момент за яслата ooooh! Все пак отчитам, че сме по-добре - определено има реален шанс поне на 1 место наблизо да ни вземат. Там обаче има 1 бр за детенце със СОП. Не знам дали това или лошата локация е причина почти никой да не се е записал за там... Общо взето, ако не ни приемат в нашата си градина, ще кандидатстваме догодина най-вероятно.
вили ник, а ти попълнила ли си всичко в "семейство" - къде живеете, къде работите - тези точки би трябвало да ти се пресмятат автоматично. Ако не става - пиши им във формата за обратна връзка - отговарят бързо.

# 601
     Честита Баба Марта ! Дано доведе пролетта най-накрая , че всички луднахме вече по къщите си  Sad  
    За приспиването през деня имаме едно следобяд в 4 и30, когато заспива с кърмене , а иначе на обяд още щом преполовим пюрето ради започва да премижва и като си изаде всичко с едно люшкане вече е заспала, веднъж дори заспа на столчето Simple Smile

# 602
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
 Да сте здрави и засмени Вие и семействата ви!
На последната консултация Лори беше качила само 200гр.,което е радващо спрямо миналия месец 1кг.За заспиването още откакто се е родила заспива сама в леглото,за разлика от Йони-разнасях я сигурно до две годишна. Rolling Eyes
Весел ден от мен!

# 603
Ние имаме 8т. Не знам защо не ми смята 0.1 за това ,че живеем до ОДЗ-то  и 0.1 за ''работещи родители''.  Т.е. не ми ги смятат и тези 0.2т към 8т. а в критериите са ми отбелязани. Вие от къде имате 0.1?
Това са допълнителни критерии /ДК2 и ДК3/, които важат само, ако педагогическият съвет на градината ги е приел, т.е. важат само за някои градини. Peace

# 604
  • София
Честита Баба Марта!!! Да сме бели и червени, весели и засмени  Hug
Поздрав от нашата мартеничка  Wink

Али е добре, расте и 4-ти зъб, почти се е показал. Опитва се да пропълзи, за сега се придвижва на кратки разстояния по дупе  Laughing Опитва да каже кака, за сега излиза кока и вместо Мая - ая. Слага нещо на ухото и вика Ао. Голяма е смешка  Heart Eyes
Другата седмица ще опитаме да се запишем на детската кухня и от по-следващата да взимаме манджа  Mr. Green
Като чета за градини и ясли ми се изправя косата, около нас почти никакви ги няма  ooooh! Но така или иначе няма да ходи преди да стане на 2, та ще го мисля догодина.

# 605
честита баба марта!!!!!!!!!!!!!
бели и червени със усмивки озарени!!!!!!!!

# 606
Честита Баба Марта!!! Много здраве в семействата и щастливи мигове с малките сладури.
Искам да ви попитам, тъй като 2 месеца не му е избивал зъб,а е много кисел и нервен, да му давам ли от хомеопатичните за успокояване. Отгоре му избиха 4 зъба едновременно,сега предполагам че пак ще са няколко зъбчета накуп,но не се знае кога. Не знам дали да го тъпча с тях или една седмица да давам,една да почиваме и така?!?!От геловете за мазане мисля,че няма да има такъв ефект.Вие какво бихте ме посъветвали?

# 607
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!  bouquet

metchopooh, страхотна е вашата мартеничка! Hug

# 608
Ей, сборих го туй кандидатстване!
Благодаря за обясненията  Hug

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 609
Честита Баба Марта!!! Много здраве в семействата и щастливи мигове с малките сладури.
Искам да ви попитам, тъй като 2 месеца не му е избивал зъб,а е много кисел и нервен, да му давам ли от хомеопатичните за успокояване. Отгоре му избиха 4 зъба едновременно,сега предполагам че пак ще са няколко зъбчета накуп,но не се знае кога. Не знам дали да го тъпча с тях или една седмица да давам,една да почиваме и така?!?!От геловете за мазане мисля,че няма да има такъв ефект.Вие какво бихте ме посъветвали?
По-добре си давай хомеопатични,а гелчето аз го ползвам преди заспиване,когато я мъчат.

# 610
честита Баба Марта и от нас  с Ивет! да сте бели и червени,весели и засмени! Hug
Мечо Пух,Али е страхотна  Hug Heart Eyes
жабата дил,използвайте хубавото време за разходки  Hug
при нас за съжаление е мра4но и днес си мързелуваме вкъщи Wink Hug
май като гледам вси4ки ви е обзело темата с детските градини ,явно е доста сложно наистина  Peace
лек и приятен ден на вси4ки ! Hug

# 611
перла85,когато е  Ивето е кисела и смятам 4е е от въпросните зъбки  Peace, и давам хомеопати4ните Дентокинд през 2-3  4аса примерно,и с гел4е я мажа но  също през няколко 4аса,може да ги редуваш,ако е мн кисел ! Аз даже ве4ер  давам и Калпол за да спи спокоино  Peace
Ели4ка мама,дано вси4ко е наред  и да е само от разраненото зърно  Praynig

# 612
Anni2002 всяка вечер ли и даваш Калпол?
А дали бебетата могат да се пристрастят към дентокинда или хамомилата?

# 613
няма да се пристрастят  Hug
Дребния сладур с единствените си 2 долни остри зъба такава рани4ка си направи на горния венец  като сидрънна бради4ката в ръба на масата  Rolling Eyes Сега е мнооого нещастен  Sad
Имаме наистина хубаво време, отвориха и будката за сладолед  Laughing

# 614
  • последна надежда
Привет от мен  Flutter
Вчера и днес си направихме прекрасни форумски срещи в мола. Благодаря за мартениците Heart Eyes, а и не само за тях  Hug. Много ми е весело тази вечер Flutter.

Марк е на изходно ниво с яслата. Връзки и молби не минават, директорките се страхуват от проверки.

Днес баща ми гледа Марки. Спал е 4 часа следобеден сън  Shocked, като сам е заспал. Аз приспивам с цица или навън в количката, но спи едва час.

Общи условия

Активация на акаунт