Еличка мама, по принцип ако нямаш бучки, болка в гърдата или други вътрешни оплаквания, а само разранено зърно, то няма проблем да продължиш да кърмиш. За по-сигурно обади се на някой консултант по кърмене.
При нас това упражнение върви към своя естествен край. Дори може да се каже, че 'пресъхвам' по време на цикъл, после се възобновява, но така или иначе само 2-3 пъти в денонощието се кърмим. Ама така е - насила не става. Като не е пристрастена госпожицата, ще пие краве мляко...Чудя се дали това ограничение за 1 годинка важи и за 11-месечните
Защото тя АМ няма да пие, 100 пъти съм я пробвала. Не е фен и на киселото мляко... Ще видим де, може и до 1г да избутаме...Алис62, трябва да регистрирш профилите на теб и мъжа ти, за да се види колко точки има детето, после чак да отидеш в кандидатури
Мен това чакане с тези точки чак до април ще ме побърка
Защо не го направиха регистрация от 1 до 10 април и край, а сега 2 месеца ще подскачам нощем дали някой с предимство не ни е прередил в последния момент за яслата
Все пак отчитам, че сме по-добре - определено има реален шанс поне на 1 место наблизо да ни вземат. Там обаче има 1 бр за детенце със СОП. Не знам дали това или лошата локация е причина почти никой да не се е записал за там... Общо взето, ако не ни приемат в нашата си градина, ще кандидатстваме догодина най-вероятно.вили ник, а ти попълнила ли си всичко в "семейство" - къде живеете, къде работите - тези точки би трябвало да ти се пресмятат автоматично. Ако не става - пиши им във формата за обратна връзка - отговарят бързо.