Отговори
# 585

Бъдете здрави, усмихнати и пълни с енергия, малки и големи друзя!
zar4e, това са стандартните, масови точки и ще имате шанс, ако Елия е с късмет, защото вероятно ще попаднете в гранична група.

# 586
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЕБЕТА, МАМИ, ТАТКОВЦИ, КАКИ И БАТКОВЦИ! ДА СТЕ РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ И МНОООООГО ЩАСТЛИВИ!!!

Elichka mama, надявам се да не е нещо сериозно! Пиши как си!  Hug

И аз записах Елия в системата, пък да видим! Ние имаме 8.1 точки. Това много ли е, малко ли е? Вие с по колко сте?

# 587
ЧЕСТИТТА БАБА МАРТА! Бели и червени, здрави и засмени Simple Smile

# 588
Честита Баба Марта!!!

Вили Ник Сега не се сещам колко броя са  в Карфур, но съм ги смятала и в Кауфланд по принцип излизат най-евтини. Аз дебна като са на промоция и се зареждам. Като бяха по 30 лв. си купих 3 кашона.

# 589

Да сме весели, засмени, румени и бели.
Малката е с 8,2т.
vili_nik- че то да са само памперсите.... като гледам цените в магазините... летят нагоре. Rolling Eyes
А и нещо последните пакети на Памперс ме изнервиха доста с лошото си качество....Доволна съм от памперсите на ДМ-бейбилов...взимахме и от Лидл-тужур не са лоши...цените на памперсите горе-долу са едни и същи +- 3 до 6ст на бр.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 09:40 от Galeto.

# 590
  • София
Честита Баба Марта! Всички да сте живи, здрави, румени, засмени !!!

Еличка Мама, моля те отиди и на мамолог. Сигурно не е нищо притеснително, а само разранено зърно, обаче страх лозе пази !!! (преживявала съм ужасна случка, с моя приятелка, кърмачка и няма да влизам в подробности за да не те плаша и разстройвам, ама отиди pls....  Hug)

За ДГ - Леа е с 10.2 т., но ако махнем 2 за многодетно семейство, и 0.1 че има каки в градината стават масовите 8.1 ( за тез дечица ще се тегли томбола сигурно). В нашия квартал има по 22, 24, 10,12 свободни места във всяка градина, а в нашата даже 25 за набор 2010 ( евалла на директорката. на повечето не им се "разправя с бебета".  Close Close Close
За бисквитите - има и Плазмон на прах ( в метална, оранжева кутия), както и оранжева кутия с шише на нея, които също се разтварят, а става и с обикновените, ама залети с вряла вода и пасирани. После се добавя стандартното количество вода и АМ. За кърмачките - не мога да помогна. Единствения начин е да ги схруска преди вечерното кърмене, ама то ако е така каквато и да е храна се свърши работа  Rolling Eyes или разтворени в сок/чай.
Днес съм само нав ода + 1 -ви ден на фитнес, ако съм жива сл. обяд ще разкажа за фитвайб-а.  Grinning

# 591
Честита баба марта!!!!!!!!

# 592
Честита Баба Марта!
С пожелание за много здраве, късмет, успехи
и пролетно настроение през цялата година!

# 593
Честита Баба Марта,да сте бели и червени,румени,засмени.

# 594
  • Sofia
Хайде и от мен

Много здраве да донесе и само хубави емоции!
Еличка Мама наистина отиди на специалист, че да си спокойна, че всичко е наред.
Аз отдавна не съм писала, но вече съвсем нямам време. Калоян най-накрая пролази и е като разрушител. Бърника и там дето не бих се сетила и само се търчи след него. Кака ни още е вкъщи и скоро май не се очертава да тръгне на градина.
Искам да ви питам като се научиха малчовците да сядат как процедирахте с кревата. Моето диване и преди не искаше да спи през деня, ама вече положението е страшно. Слагам го в кревата, а той си се обръща и сяда и до там. Хем му се спи, хем реве, хем не ще да спи. Направо ще откача в скоро време!

# 595
PresiN, аз през деня я приспивам с кърмене, на спалнята - лягам до нея и като заспи се измъквам и я обграждам с възглавници.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 11:22 от zar4e

# 596
Преси, и аз с кърмене приспивам и през деня и вечер.И като Зарче лягам до него и като заспи ставам.Но през деня не повече от 30 мин дремва и като се събуди се изправя в кошарата.И нашия батко си е у нас от януари още, но мисля от 7ми да заминава на градина че ще луднем всички вкъщи.Лек ден на всички желая.

# 597
4естита Баба Марта  Wink  Моите младежи са издокарани днес с красиви мартени4ки  Wink Здраве на вси4ки желая  Hug
Аз минах днес на контролка и ако ПАП е ОК то вси4ко е ОК  Hug Дано  все така да е  Hug
При нас времето е разкошно и аз зака4их кару4ката на колелото и сега пердашим с него ...  
Мишко много хареса кускус. Но не макаронения, който си знаем, а грис -а  Peace

# 598
PresiN, аз през деня я приспивам с кърмен, на спалнята - лягам до нея и като заспи се измъквам и я обграждам с възглавници.

Peace и ние така

# 599
Честита Баба Марта!!!

Ние имаме 8т. Не знам защо не ми смята 0.1 за това ,че живеем до ОДЗ-то  и 0.1 за ''работещи родители''.  Т.е. не ми ги смятат и тези 0.2т към 8т. а в критериите са ми отбелязани. Вие от къде имате 0.1?

Еличка мама и аз те моля да идеш на лекар. Дано нещата се оправят по- бързо и не е нещо сериозно Hug

Общи условия

Активация на акаунт