Отговори
# 615
Здравейте, да се отчета бяхме на консултация малкия е 76 и 8800.
Почнахме през нощта отново да се кърмим през час, спи до 12 ч. без да се събужда и оттам нататък почва , да става и да плаче, единствено кърменето го успокоява. Аман вече с това кърмене.Не иска вода , не иска дори да го нося. Говорих с педиатърката и тя ми каза ако искам да му давам хомеопатично лекарство за сън. Thinking Но мисля да пробвам с чай на Хип за сън.
Режим за приспиване няма, нито може сам , нито в точен час. Дори в собственото си легло не иска да спи.
Иначе, си хапваме добре, основно от държавната кухня, изяжда си всичко ,дори яде от нашата храна. Освен това между храненията му давам сок от ябълка. Вече няма какво да въвеждам от храните само свинско и агнешко, но след годинка. С нетърпение чакам да дойдат пресните плодове и зеленчуци, да си хапва нещо пресничко.
Радвам се, че днес се видях ме с някои от момичета  Simple Smile

# 616
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС!!!
И ние се записахме в листата на чакащите за градина, но и аз май ще гледам да отложа максимално!Нещо много страховити неща чувам за яслите и ми се иска да си го спестя, ако мога Mr. Green
И ние сме много кисели от поредните 2 зъба, вече имаме цели осем предни, но тези са по-навътре и доста я мъчат!Пробвах доста варианти и пак купих Дентокинд(май той най-много ни помага на нас).Дано по-бързо да пробият,че е страшноооо smile3511
Ние утре сме на бебешко парти Tada
Спокойна нощ от нас!

# 617
Момичета, благодаря ви много за подкрепата  Hug
Аз едва ли ще се добера до някъде тази седмица, а ако не се лъжа 3-ти и 4-ти само спешни кабинети ще работят  newsm78 Децата са болни и е почти невъзможно да излезна  Rolling Eyes

Утре ще взема да се поровя за специалисти, че се постреснах, въобще не съм си мислила, че може да е нещо различно от разранено зърно  ooooh!

Каката е на Зинат и някакъв сироп, който не запомних заради хрипове от ляво, Константин е на Проспан и вит. С, засега само със зачервено гърло (дано така си и остане  Praynig )

# 618
  • Бургас
Честита Баба Марта! Желая на всички да сте здрави, румени и засмени (и бебечета ни, разбира се)!

Аз сутринта писах 2 пъти и двата пъти ги затрих  Close
Биби, сподели как е било на мен ще ми е интересно. Аз ходих 2 пъти на Пауър Плейт, но не ми остава време да съм редовна, а то си иска поне 3 пъти седмично ходене. За приспиването съм казвала- друс, друс, друс, докато заспи. И 1 час съм друсала и 1 час и нещо , но ще гледаме за по- нататък как ще е. Все забравям да похваля моето малко пони  Heart Eyes пълзи. Вече сериозно пълзене, не суркане.Имаме и трети зъб, който е бял, бял и аха да пробие, ама не е  newsm47 (зъбчето е на същото място като на емотиконката). Имам въпросче към мамите софиянки. Ако успея да си поръчам торта от една жена, има ли мама, която евентуално да ми я вземе от там и да ми я прати по автобус? Аз разбира се, предварително ще пратя парички+ разходи за такси или гориво. Не става по куриер, говорих с тях. Там всичко се мята по няколко пъти и дори и да е с лепенка пак има вероятност да не получа във приличен вид. Все още не е сигурно нищо, просто ако някоя от вас, евентуално има възможност, да ми пише.
Еличка мама, дано се оправят бързо малките и при теб да не е нищо сериозно  Hug

# 619
Добър вечер......
посипвам си главата с пепел и се извинявам че скоро не съм писала...но пък чета редовно.... Peace
Поне до преди седмица четях редовно......за това не съм запозната с последните новини....за това искам да честитя на всички които са имали повод за празник, на всички мами и бебчовци които са порастнали с още една годинка....и специални позравления за Nuriiiiii. Много се развълнувах като прочетох..... Heart Eyes
Ние сме на новото място от около месец. Много ми е удобно.....свиркам само и комшийката (мама) пристига да гледа Митака...Трудно ми е писането, защото тук- в новата квартира компютърът е в друга стая...и Митака не ме оставя много да се заседявам. Аз от друга страна се чувствам супер изморена и гледам през деня да поспивам с него. Иначе Митко си е ОК. Вече яде детска кухня...въпреки че не е особено впечатлен от вкуса й( а аз от вида й). Катери се....стои мирно прав ....пълзи бързо....но не ходи...и не мисля че докато навърши годинка ще проходи....но както й да е...
Ееееее...имаше сума работи които исках да напиша ама.......изкуфяла история....пфуууууууу. ooooh!
Ани....аз получих съобщението ти миличка , но не успях да отговоря( за което искрено съжалявам). А иначе удоволствието беше изцяло наше на 25.01. Heart Eyes
Много ми липсвате да знаете....ще гледам скоро пак да пиша.
Поздрави и мнооооооооооого целувки!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 620
И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички!
Бъдете много здрави и усмихнати!!!

# 621
Честита Баба Марта! Да сме  весели и засмени, бели и червени

Много е тежко с това неспане - ужас - през час се почва едно стенкане без да се буди какво е това не знам - зъб ли, уши ли ??? и излоква сумати вода - може да е гладен.....

Честито на всички месечинки   bouquet

Радвам се че се запознах с Iveeeta и Froh

Днес вечерта малчо отказа супата и хапна баничка(направена от мен) с кисело мляко.Дали се засити и аз не знам.
Четох (маи Биби) беше писала че вечер пиете по 170 мляко и 2 бисквитки,а ние пием 180вода със 6 м.л. и 8 бишкотки на Плазмон - дали няма да му разширия стомахчето , ама като е гладно детето....
Не сме ходили на консултация от ноември месец и утре мисля да го сторим това занимание,че тати е отпуска и ще помогне.
 smile3525

# 622
Благодаря за отговорите.Ще му давам хамеопатичните Дентокинд,пък дано скоро му избият зъбките,за да се укроти малко.Аз имам и едно флаконче OSANIT,подариха ми го,в началото му давах и от него,но сега ще го пазя за задните зъбки.Знам че е немско и ще търся вариант от познати в чужбина да си набавя още от него. Вие знаете ли го това и някоя от вас ползвала ли го е?

# 623
Перла ,Дентокинда не може да му навреди ,аз съм давала и максималната доза от 6 хапчета на ден Rolling EyesНяма проблем ,наистина,а и нас ни успокояваше до едно време.Сега за зъбите пие капки фенистил TiredКакви са тези капки и какво общо имат със зъбоникненето не знма Tired
И моя Петьо не ще да ходи ,по мебелите си ходи като се държи с една ръка ,но сам не иска.Въпреки това свеки всеки път ме пита "Айде,няма ли да ходи ,няма ли да говори и т/н/" #Cussing out
Веси Месе,радвам се да те видя най-накрая  HugЦелувки на Митачето Hug
Вчера да с епохваля ,изяде малкия цялата порция от детската кухня.Някакви "кюфтета по чирпански" Joy Което си беше манджа с кайма и домати.И все пак колкото и да му беше вкусно ,пак яде пред телевизора ooooh!
Ние не сме излизали от 14 фервуари,само до докторката ходим и обратно у нас.Много ми е студено ,при нас рядко е повече от 1 ,2 градуса Crossing Arms
Вчера сложих на Петьо мартеница ,а той я изяде hahahaВсичко беше направил само конци hahaha

# 624
Данче,Фенистил са противоалергични капки и предполагам са ви ги изписали ако са много подути венците.На Лори скоро и бяха изписали Калциев Глюконат за това.
Аз дентокинда вече го давам по 2т. наведнъж,че като е по тежка по една не и действа.Обикновенно при болка давам 3пъти по 2т.
.

# 625
  • Düsseldorf
Осанитът най-много помага на моите дечица от всичко, което съм ползвала! Много добро, препоръчвам! Дори класическият ми хомеопат каза да давам, въпреки, че е комбиниран препарат, а те много не ги долюбват...

Благодаря за отговорите.Ще му давам хамеопатичните Дентокинд,пък дано скоро му избият зъбките,за да се укроти малко.Аз имам и едно флаконче OSANIT,подариха ми го,в началото му давах и от него,но сега ще го пазя за задните зъбки.Знам че е немско и ще търся вариант от познати в чужбина да си набавя още от него. Вие знаете ли го това и някоя от вас ползвала ли го е?

# 626
Здравейте,
включвам се само да ви споделя - сигурно имам най-големият глезан  Crazy. 3-4 пъти за последните 2 седмици не щеше да заспи и го приспивах легнала, той върху мен и леко го люшкам. Нощеска се събужда в 5 за мляко, накърмих го и той нещо се бута в мен, недоволства, бута се...викам си "какво му става на това дете?"  newsm78. Гушнах го върху мен и той се успокои и се захили  ooooh!
Опасявам се, че сега е моментът да се възпитава детенцето да си спинка само, да е без биба и т.н., а аз май само го разглезвам  ooooh!

# 627
alex_shu ти от къде го взимаш OSANIT? На мен ми го подариха и ми казаха,че го няма тук. Не съм се сетила да питам по аптеките дали го има.

# 628
Здравейте момичета!
Честита Баба Марта с малко закъснение!
Честито и на Nuriii за чудесната новина!

Аз имам едно питане. Предстои да захраня Карина с масло и сирене. Ще съм благодарна ако споделите Вие какви марки давате.

# 629
Честита Баба Мартаа, априлчетаа  Hug Hug Hug Hug
Да сте весели, засмени румени и здрави  Mr. Green

5iaM сирене купувам краве хубаво и го обезсолявам, масло президент  Peace

Общи условия

Активация на акаунт