АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Бобче  Confused Hug Не ми го проумява ума, как може да има подобно отношение от човек към човек ! Срам и позор !

# 226
не мога да разбера тази овцЪ какво иска?пари?

# 227
сигурно newsm78 Но чака да и предложат, кукунделата !

# 228
  • ГОре на черешата...
какво да кажем освен - балканска нация, като нас, бай ганювци  #2gunfire

# 229
  • Stavanger,Norway/ Varna
Не смеем да предлагаме, туку виж се хванала за това и го осъди за корупция. Те миналата година точно заради това правеха реформи и съкратиха доста съдии, някои от тях и ги затвориха  Shocked. Не проумявам как може да има такива хора, но всичко се връща, нали знаете  Confused

# 230
Ех, Бобче, голяма гадост...  Sad Пари иска тая ... , още повече, че сигурно знае откъде е дошъл мъж ти. Търпение  Hug Все някак ще го пусне, дано е по-скоро!
Ние днес всички ходихме на лекар. Познайте кой е с антибиотик  Wink Не и Мая...Аз, дето съм против антибиотиците без сериозна причина, смятам, че сега тя трябва да пие, все пак почти цяла седмица е с температура. Но педиатърката ни реши - гърди чисти, гърло и уши ОК, лека хрема - продължаваме само с парацетамол до неделя. Ако в понеделник има температура, давам антибиотик. Ако не - пускам я на училище, даде ми сертификат-разрешение. Но се чудя дали да чакам или да й дам антибиотика още сега.  Thinking BTW антибиотиците тук са безплатни, а разходите за лекарства и т.н. се приспадат от данъците. Направо в комунизъм живеят италианците, а се оплакват  Laughing
И ако щете вярвайте, като прочетох, че джакпотът е паднал, първата ми мисъл беше "Кой (от темата) беше от Кубрат"  Laughing Та така, джакпот ви пожелавам  Grinning
Марти, сега видях много хубав лъв. Браво на Аничка  Heart Eyes Ще снимам и аз някои неща на Мая. Най-хубавото (като идея) обаче пратих на нашите - баща ми беше болен и Мая нарисува дядо си, банан, слънце и море  Grinning Доплака ми се, като го видях, грижовно ми е дЕтето  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 22:34 от Слънчогледка

# 231
  • Stavanger,Norway/ Varna
Слънчо не го давай, изчакай до понеделник  Peace Йована днес и тя ми е с температура, пак няма да се спи да я следя цяла нощ. Аман ви казвам  Tired

# 232
Бобче,  Hug

# 233
  • Видин
Добро утро

Бобче, не познавам по смел и силен човек. Искрено ви желая съвсем скоро кошмара да приключи и тати да се прибере Praynig Praynig Praynig
Слънчо, и аз мисля да изчакаш с антибиотика Peace

# 234
  • ГОре на черешата...
Добро утро Hug!

Ния, благодаря за кафето  bouquet!

Слънчо, дано не ви трябва АБ Peace!

Аз пак идвам с тортичка, сигурно ви досаждам вече Blush, но днес с моя съпруг имаме годишнина от годежа. По този повод -

Торта "Ин Ян"

# 235
Добро утро   bouquet

Мариета, да сте живи и здрави   bouquet Милост нямаш обаче...ще ходя торта да купувам днес вече, не мога да спра да мисля за торта  Crazy

# 236
Мариета,честит Ви празник  bouquet

Слънчо,деликатен въпрос,толкова дни Т аз бих дала АБ,грипа не е шега работа Tired Дано,Майчето се оправи по скоро Praynig Hug

Бобче,не знам какво да кажа.... Outta Joint

# 237
Добро утро!
Мариетка, Честит Рожден Ден на патерици и честита ви годишнина. Пожелавам ти да ти се случват само красиви неща, каквито твориш с ръцете си:

Извинявам се за късното включване, чета редовно, но настроение нулево.
Днес реших, да се разпиша, то се е видяло, че нещата не са розови  Crazy, поне да неме забравите.
Така, както се излива кофата с лайната и няма край, вече цял месец, ако свърши едно, следващото почва със засъпване  Mr. Green.

# 238
не знам тая съдийка овцъ ли е, крава ли е , ама определено не е човек. Бобче бъди силна, не че имаш избор, но се дръж и заради съпруга ти. Hug как е днес Йована
МАРИЕТА, честита годишнина. Колко години стават? Бъдете много щастливи

# 239
  • ГОре на черешата...
Момичета, благодаря ви за пожеланията, невероятни сте  bouquet!

Елисе, освен много  да те Hug Hug Hug...кажи как си, бебчето расте ли.

Сас, 11, започваме 12-тата...

Общи условия

Активация на акаунт