АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Елис, що така мрачно и депресивно? Сподели, току олекне и порозовее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 241
  • вкъщи
Честита годишнина мила!
Пожелавам ти винаги да се обичате така,да бъдете щастливи и да ви радват прекрасните ви деца!
Мъжа ти наистина е страшен късметлия с такава съпруга до себе си!  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
  • ГОре на черешата...
Благодаря ти, мила Hug  bouquet Heart Eyes!

# 243
ооо,Мариета ние сме набори Laughing на 25 април е нашата навършваме 11 Heart Eyes

# 244
Здравейте!!!

Мариетка,честита годишна.Много любов и за напред  bouquet
Тортата няма какво да я коментирам.Имай милост бре,жена Crazy

Слънчо,как е Мая?Дано имате подобрение Praynig

Бобче,какъв е този дЗвер,назначен за съдия ooooh!Дано скоро върши тази вашата одисея,че не икам да си представям какво ви е Tired

За нас:
Ивон ходи 3 дни на ДГ с огромно желание.Много й харесва,госпожите са много доволни от нея,дори я похвалиха,че говори много правилно и освен нейното стихотворение за тържеството за Баба Марта,е научила и стихчетата на другите деца LaughingТа по тази причина.на нея са дали най-дългото стихотворение Crazy
Явно се преуморява там,защото 3 дни подред ми заспива в 19 ч и спи цяла нощ,до 8:00 ч сутринта.

Алекс беснее доволно.Нали уж сме на диета от кърма,та по бързата процедура заместихме 2 яденета напълно.Това добре,ама на мен гърдите ми ще гръмнат.Следобед имам по 300-400 мл на гърда CrazyДано се регулира скоро,че Ич не ми е кАмфортно тъй #Crazy

Ами туй,то.Джакпота и ние го чакахме,но само да сме здрави,пари ще изкараме Wink

# 245
  • ГОре на черешата...
Морска, нали - кога се навъртяха 11 години Whistling...

Тортата няма какво да я коментирам.Имай милост бре,жена Crazy

smile3534

# 246
  • В светлината на слънцето
МАРИЕТКА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И РАЗБИРАТЕ! И НА ЗЛАТНАТА СВАТБА ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА НИ ПОЧЕРПИШ ПАК, ЕЙ!

Бобче, направо нямам думи. Не овца, ами .... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Елис, изплачи мъката, може и да ти олекне. spoko
Слънчо, бързо да оздравявате всички. Hug
При нас нищо ново. Освен, че днес имам послушни деца.  Crazy Сигурно някой ги е сменил снощи. hahaha Е, Сашо малко се поизложи сутринта и се събуди в 6 часа - час, напълно подходящ за почивен ден, ама нейсе. Mr. Green

# 247
  • ГОре на черешата...
Лулу, непременно ще почерпя Heart Eyes!

Не се оплаквай, мойто магаре пък днес не спа следобед - в резултат - сега е по-кисел и от лимон и май ще му изтърся пушилката от гащите още малко Twisted Evil...

# 248
Теди не спи на обяд от края на лятото Crazy

# 249
  • ГОре на черешата...
Майкоооо, как  издържаш Outta Joint...

# 250
  • София
И ние спим много рядко вече! Simple Smile
Трябва  да е капнал за да заспи,а зимата това е почти невъзможно като е в нас! Simple Smile
Ние в понеделник ще си пускаме изследванията за детска градина и или от четвъртак или от др понеделник ще сме на линия!

# 251
Майкоооо, как  издържаш Outta Joint...

научила съм го сам да си играе,има цяла стая с играчки,появявам се само за да го на храня Mr. Green

п.с. скоро не съм го хранила,татко му се занимава с тази дейност Laughing

# 252
  • В светлината на слънцето
Морска, ти направо си построила комунизма у дома. hahaha
Сашко спи следобедно, че иначе става много кисел. Но тя и Теди спеше доскоро най-редовно. Абе поспаливи са ми те, на мен са се метнали.  Grinning

# 253
Мариетка, честит празник! Още 5х11 години да изживеете влюбени един в друг, хармонични, неразделни и щастливи! Златни ръце златна душа изразяват, поздравления!    bouquet  bouquet  bouquet
Ади, защо ограничавате кърмата? Погледни тази статия, ако не си я чела вече.
Мая е много по-добре (благодаря, че я мислите  Hug). Не съм давала Панадол от поне 24 часа, през деня беше с точно 37 градуса. Не знам това води ли се температура... Надявам се утре вече да е съвсем добре, че луднахме вкъщи. Но днес започнах да я занимавам с "Моливко"-то и й беше интересно и лесно, препоръчвам го Wink

# 254
Слънчо,ограничаваме силно казано.
Педи каза да му я намаля,защото явно е доста калорична и той е много дебел-11 200 кг на 6м и 10 дни.По-принцип до 6м било нормално тегото да се удвои,не да се утрои,както е при нас Laughing
Разбира се,няма как да стане,защото той не пие вода,кърмата е единствената течност,която поема и аз нямам намерение да спирам.
За двете хранения с пюре-той от седмица почти беше ситгнал до 150 гр зеленчук и плод,та пълното заместване не беше шок за него,но за ман да.Явно кърмата е в повечко Thinking
Иначе нощем си хапва около 2 пъти,сутрин 1 път и след 17 ч вечер е на поискване,обикновенно яде 3 пъти до 22 ч.

Общи условия

Активация на акаунт