АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Stavanger,Norway/ Varna
Охооо Ния, виждам, че и ти си в редиците на системата  Peace. Браво, избрала си правилния режим  Peace

# 601
Охооо Ния, виждам, че и ти си в редиците на системата  Peace. Браво, избрала си правилния режим  Peace
Веднага тръгнах да чета за тая Система  Wink Аз тъкмо почнах 90-дневната. Системата по-ефективна ли е?

# 602
  • В светлината на слънцето
Здравейте. Ей, слънчицето най-после се усмихна и на нашата улица. Grinning
По темата с пампите и пишкането нощно време. Моите и двамата спят като пънове през нощта и с топ не можеш да ги събудиш. Crazy Теди по принцип няма никакви проблеми със стискането. При нея доскоро дори беше обратното притеснение - твърде дълго стискаше и през деня, а това не е хубаво, защото в един момент пиша ще започне да се връща към бъбреците. Но с хиляди разговори успяхме да я убедим, че не е правилно да се чишка три пъти дневно. Та вече си ходи редовно, когато й дойде на дупата. Сашо няма проблем (освен двете изключения, за които вече споменах). Но и при двамата преди лягане действам с твърда ръка и а не са се изпишкали точно преди да влязат в леглото, а ставам лоша. Twisted Evil Mr. Green В резултат и двамата имат вече навика да чишкат непосредствено преди лягането, а сутрин първата им работа е да минат през тоалетната, след което вече започваме миене, зъби и т.н. Течности пият много, в интерес на истината и преди лягане. Уж, гледам да ограничавам пиенето на течности точно преди сън, ама все някой ме издебва, заравя главата в хладилника и надига шишето с млякото или чая. Mr. Green

# 603
Коя е тази система? Аз почнах декември 90-дневната но ,не успях да я довърша.Сега мисля пак да почна...

# 604
  • UK
 Спокоооооо, и Валентин си се напикава, дори вчера от градиата му взех напикана пижама, забравил бил да се изпишка преди да легне. Та аз не се впрягам за това, когато си му дойде времето ще спре. Снощи се събуди и се изпишка но на дали ще се повтори скоро.
 За диетите, аз си седя на едно положение, малко поотслабнах сега но съм си към 66кг

# 605
  • Видин
Слънчо, Валеске, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567792.0;topicseen
Tова е системата. Аз съм много доволна. Това е първата диета, с която изкарвам повече от 10 дни, вече почти месец. Най-много ми харесва че е позволено сладкото, газираното (само сода, но пак е нещо), и червено вино Blush, това са неща без които не мога.
Меги, вие как сте? Къде сте?

# 606
Абе, споко, споко, ама в един момент другите (ненапикаващите се деца) може да започнат да се подиграват и детето много да страда. С моя кръщелник нали така се случи - на 5 години е, но се изпуска по време на сън, в градината му не бяха разрешили да е с памперс и след напикаване и супер неадекватни действия на персонала децата непрекъснато му се подиграваха, много го травмираха... Смениха градината, но той си се страхува от децата, още не успява да преодолее стреса  Rolling Eyes
Нашите са малки още, но трябва да се направи възможното да се овладеят нуждите.
Сетих се, че веднъж правих чушки бюрек на фурна с рецепта от Готварския. Многоо вкусни станаха и то с нарязани камби. Май пак ще направя  Wink
На първо четене Системата много ми хареса  Grinning Още от днес ще почна, благодаря, че споделихте за нея  Peace

# 607
Добро утро  Hug

Стига с тези диети, не са здравословни  Naughty Въпреки, че тази система изглежда доста балансирана  Peace

ето ви едно кафе и кросанче, пък диетата от утре  Mr. Green

Неди се справя отлично на градината! Отива с кеф, взимам го щастлив и в настроение от там. Научил се е до 5 да брои на английски за 2 дни  Crazy И разни там откъслечни неща ми казва  Heart Eyes Камък ми падна де, явно имат подход, щом без да ги разбира са му спечелили доверието.
Вчера като си го взимах, едната учителка си беше записала на латиница какво е повтарял като му дали да яде, беше следното "ne iskam takoBa"  Laughing Laughing Laughing Laughing И ме пита какво значело  Crazy че се притеснили  Crazy

Аз съм с грипче нявко, дано не го пипне и той, с температура и болящо гърло.  Tired

# 608
  • UK
 Слънчогледка аз самата имах проблеми с това до голяма и страшно много се стресирах. Та сега с Валентин съм решила никакви такива "децата ще ти се смеят" или подобни, та това е в съня. Какво, да не спи детето ли, да се изнтервя от недоспиване и подобни. Излишно е според мен, ще си го израсте. Аз съм предопредила в градината да не му се карат за това и нямам никакви проблеми.

Нийка в Бургас съм си за сега, скоро мисля пак да заминавам но ще видим, зага започнах работа в Онко Реанимация и сме добре Simple Smile. Вие как сте?

# 609
  • Видин
Фети, голям сладур е Неди Heart Eyes, но си представям и госпожите как са се шашнали, защото не го разбират какво говори Mr. Green
Слънчо, наистина е хубава диета, защото до 12ч можеш да ядеш каквото ти сърце поиска, е не една коф шоколад но все пак Mr. Green, сподели рецептата за тези чушки бюрек  chef
Меги, добре сме Hug Пак започнахме градина след 4,5м прекъсване. И госпожата даже днес каза, че доста се е разглезил ooooh!, но какво да аправим, пак ще свикне на режим. Единствено още не мога да го науча да яде сам, но и за това има време Rolling Eyes

# 610
  • UK
 Ееее, Нийка какви са тези глупости, разглезил се бил, ми толкова време в къщи е нормално да се промени дисциплината. Изобщо не им обръщай внимание, това им е работата. Аз съм много доволна от нашите, едни младички и много всеотдайни госпожи си имат и Валко страшно много ги обича и ходи с голямо желание на градина. За храненето ще се научи, само пак ти казвам, не се впрягай.

# 611
Мегитка, ама аз съм мноого далече от мисълта да се подхожда с "хората ще ти се смеят" към каквото и да е  Naughty Много бурно реагирам, ако някой го каже това на Мая, докато сме в БГ.
Мисълта ми беше, че би трябвало да се търси причината - понякога могат да го правят от чиста глезотия и търсене на внимание или защото с памперса е по-лесно, а на майката не й се занимава да го маха. Когато причината си е чисто физиологична (както при кръщелника ми има незряло не-знам-какво си), то тогава си е нужен много внимателен подход, изчакване и разбиране от страна на всички около детето.
Ния, ей ги - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474878.msg14236584#msg14236584

# 612
много добре изглеждат чушките.И мен запалихте,та дне сси купих един буркан червени големи месести,довечера манжата е измислена:))) Благодаря
Мегита,мед.сестра ли си? В Бургас ли си го учила? Да не сме се засякли като випуск,аз завършила рехабилитация в Бс 98-2001г и после здр.мениджмънт в Асен Златаров/2007г/??
Ох незнам коя диета да започна ,но имам да сваля поне 5кг.

# 613
Ей не ви е срам- чушки-мушки, диети  Naughty, то човек да не влезе, да ви прочете. Или лиги ще ми потекат или ще ме погне чувството за малоценност с този апетит и кръгли форми  Joy hahaha Joy.

# 614
  • Видин
Ей не ви е срам- чушки-мушки, диети  Naughty, то човек да не влезе, да ви прочете. Или лиги ще ми потекат или ще ме погне чувството за малоценност с този апетит и кръгли форми  Joy hahaha Joy.
За чушките аз съм виновна, признавам без бой Blush за това дай адрес и ти пращам като сготвя, дано само да не си родила до тогава Whistling Mr. Green
Слънчо,   bouquet  bouquet  bouquet още довечера мисля да ги направя

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 14:19 от Niya_Petrova

Общи условия

Активация на акаунт