АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 562
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Stavanger,Norway/ Varna
Системата вече повече от година ми е начин на хранене. Спазвах ядонякъде и когато бях бременна. Може би затова качих оптимално- 7 кг за цялата бременност, като бебето беше 3240. Без глад, без лишения, с рационално и здравословно хранене. 5 месеца след раждането си върнах кг от преди да забременея и съм още 3 надолу. При мен действа бавно, но аз малко излизам от границите с мои си интерпретации. Определено действа и съм много доволна, чувствам се прекрасно. Peace

# 616
Привет от Измир ,Турция!Снощи пристигнахме след хилядите премеждия по пътя - то бутахме в снега едната кола точно на границата ,после спукахме гума ,спря ни полиция за превишена скорост ,разпиля ни се част от багажа по пътя ,защото внезапно се отвори едната врата на пикапа...въобще  запомнящо се пътуване! Laughing За съжаление аз се разболях преди да тръгнем и по пътя състоянието ми се влоши- сега съм без глас и ме тресе.Пазя леглото цял ден и се моля до утре вечер да стъпя на крака и да проговоря!Затова ,моля ви ,знам колко е голяма силата ви  - стискайте ми палци  да оздравея бързо! Praynig Обичам ви!
П.П. Ето ме и мене в турската преса http://www.yeniasir.com.tr/HayatinIcinden/2011/03/06/kuklalar_ge … _izmir_canlaniyor Не знам какво пише ,ама се изненадах приятно ,че са сложили снимка с мен  Crazy

# 617
# 618
ама се изненадах приятно ,че са сложили снимка с мен  Crazy

Пък аз не се иненадвам, че са сложили снимка с теб. Heart Eyes

Имаш много стиснати палци и искрени пожелания бързо да се въстановиш и да се насладиш на всичко, което срещнете там Hug

# 619
 Praynig Praynig Praynigбързо да оздравееш и да смаеш комшиите

# 620
  • ГОре на черешата...
КрокиPraynig Hug Peace

# 621
Кроки,стискаме,стискаме Peace Peace Peace
Защо ли и аз не съм очудена,че ти си на снимката Heart Eyes

Как пазите диети,не знам.Дано и не ми се налага скоро,защото не мога да правя такова нещо.Аз имам да сваля още 3 кг до нормалното си тегло,ама не си давам особенно зор.Забелязах,че с всяко махнато кърмене,свалям по 1 кг.Явно организма задържа вода.Понеже не искам да спирам скоро(надявам се нощно време да се кърмим поне още 1 год),не се надявам скоро да си върна моето тегло.Ще видим де,идва лято все пак Hug

# 622
Благодаря ви за съветите.
Ния, Марти ще комбинирам вашите съвети и ще се възползвам, защото е крайно време. Инъче в градината доста деца са с памперс и дори госпожите настояват, защото матраците са нови и не им е приятно като се напикае някое дете.
Абе кажете каква е тая система; Имам да свалям десетина кила, ама и на 5-6 ще се радвам. Ама пуста лакомия като ми се яде всичко.  Не че прекалявам с храната,  ама ям доста забранени неща
фети къде го пипна тоя грип. Да си ходи по-бързо гадината, че да не се разболее и Неди. Радвам се че му харесва. Все така да е

# 623
Аз пак съм с температура  Tired Не съм вдигала от години температура, отвратително усещане, особено в комбинация с болящо гърло  Sick

# 624
 Hug Hug Hug Много ви обичам!
Беличка ,скорошно оздравяване и на теб! Praynig И аз май днес бях с температура.Излязох сутринта от хотела, пълна с ентусиазъм да опозная турската култура и екзотика ,ама на - след 200 метра започнах да се оглеждам ентусиазирано за аптеки ,защото ме втресе и краката ми станаха кашкавалени. Едва се прибрах ...Цял ден не се отлепих от леглото! ooooh! Сега ,пу-пу ,съм малко по-добре ,но гласа ми още го няма  Rolling Eyes
Сас , и Лъчо се напишква в градината  ooooh! А вкъщи много рядко го прави!Виждам ,че има връзка със здравословното му състояние.Започне ли често да се напишква ,значи скоро ще се разболее!
Фети ,много се радвам за толкова успешната адаптация на Неди! Hug

# 625
Крокодилчице, явно верно си с треска  Hug Laughing Обръщаш се към мен 2 пъти с различни имена  Joy Crazy Hug

Оправяй се бързо, аз пих фервекс в комбинация с червено вино  Crazy и съм доста по-добре  Whistling

# 626
добро утро. Не знам как поставяте снимките на кафета, инъче щях да изтипосам едно.
Kрокодилче, аз май нещо съм изспуснала.  EmbarassedТи по работа или на почивка си в Турция.
Фети, да знаеш само от виното си се пооправила.  ;-)newsm24 Удари и му и тая вечер едно и утре няма да има и помен от болеста.
Пак да питам за системата, че ме заинтригувахте
Казвам ви до довечера, че на работа нямам интернет и само редя пасианси

# 627
  • ГОре на черешата...
Сас, ето, вместо теб -

Хм, уж го даваха затопляне, а при нас сега е -6, добре поне, че пече слънчице...

# 628
  • UK
valeske аз завърших 2008 медицинския. Едва ли сме се засичали, аз в Асен Златаров не съм ходила много, имахме 1-2 лекции и това беше.

Валентин не е акал от 3 дена, махнах малкото гърне, че не иска да ака на голямото и направо се направих, че го хвърлям и сега голямо мъчение. Пищи, крещи, реве... страх го било да ака на голямото гърне. Иначе сяда да пишка, изпишква се но не ака... днес очаквам да ми се обадят от градината да ме извикат, че го боли корема, той и там не ака, стиска се и като го взимам бягаме до вкъщи.... Абе цирк голям с това ходене на малкото гърне

# 629
  • ГОре на черешата...
Мегита, а защо го махна? Какъв е проблемът да ака в малкото? Андриан там си върши голямата работа, не иска на голямата тоалетна и не го насилвам. Виж, за пишкането - оправя се абсолютно сам, откакто му заявих, че нямам намерение да ставам през 5 мин да му светвам лампата - занесе си столчето там, влиза, качва се, светва си лампата, вдига дъската, пишка прав /а вие защо седнал - нали е момче Rolling Eyes?/, затваря капака, покачва се на него да дръпне синджира за казанчето, пак се качва на столчето, мие си ръцете - тук следват моите викове, щото този етап трае понякога по 20 мин Twisted Evil, гаси лампата и излиза.
Това е. А, идва да го дозагащя, че не успява като хората и това е.

Общи условия

Активация на акаунт