АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 554
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • UK
Мариетка по принцип пишка прав, но го научих и седнал за да може да свикни със голямата тоалетна, няма проблеми с това но стане ли въпрос за акане и познай какъв вой надава. Сега пак го накарах да се пробва преди да тръгни на градина. Проблема ми е, че на градината са им големи тоалетните и се стиска и там, обаждали са ми се, че пищи от болка в корема и се гърчи, госпожите са мислили да викат бърза помощ. А за малкото гърне ние сме много големи за него вече, когато седне да ака и пишка в същото време и после забърсвам защото пишката му е отвън, той е 25кг и не е малък. Не обичам така да постъпвам но в крайна сметка това трябва да се случи някога, след като го е страх от нещо трябва да се пречупи страхът, без да се пробва няма как да спре да го в страх.

# 631
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мегита за градината защо не му купиш от детските седалки и да му седи там в шкафчето. Като му се приходи до тоалетна да си я носи и слага. В градинат ана Йована са с такива седалки и няма проблем  Peace

# 632
  • UK
Мегита за градината защо не му купиш от детските седалки и да му седи там в шкафчето. Като му се приходи до тоалетна да си я носи и слага. В градината на Йована са с такива седалки и няма проблем  Peace

Бобче няма как, дупето ни не влиза в дупката на седалката  ooooh!, в къщи има степенка и не му е това проблема а просто инат и безсмислен страх. Просто не си обяснявам какво страшно има след като пишка така. Не знам, само веднъж да свърши тази работа и после предполагам няма да имаме проблеми... Днес вече ще я свърши работата но ще видим пак де...

# 633
  • Видин
Добро утро!
Мариета, Сас, благодаря за общото кафе Hug
Мариета, и при нас миенето на ръце е по 20 пъти на ден по 20 мин. Нямам търпение да дойде лятото и да го оставя да си се кисне колкото си иска Mr. Green
Меги, в интерес на истина не знам какво да те посъветвам Rolling Eyes Ние акаме навсякъде, имам предвид и в градината, и на голямо, и на малко гърне. Ама н ие сме 17кг. на височина 107см. Абе финни като баща си, не като майка си hahaha

# 634
  • София
Здравейте  Hug.
Кроки, стискам ти палци бързо да оздравееш и да направите страхотно представление Praynig.
Фети, и на теб едни палчета за бързо оздравяване Praynig. Аз тази рецепта с парацетамола и винцето много я тача Laughing.
Мегита, може да му обясниш, че е голям, а големите хора акат в голямата тоалетна чиния, а малкото гърненце сте го дали на някое бебе, или да му кажеш, че ако се престраши да свърши работата там, ще му дадеш някакво лакомство или пък, че ще го похвалиш на госпожите.
Ани също беше пристрастена към нейното гърне. Лятото като бяхме в Германия и него го взехме ooooh! (не ми се смейте), обаче на летището ни загубиха куфара, в който беше гърнето и пристигайки в хотела, тя си го по иска, но й обяснихме, че след няколко дни ще го донесат, защото са загубили багажа и за наше учудване тя разбра и започна да пишка и ака на тоалетната чиния. После като ни донесоха куфара скрихме гърнето, а преди да си заминем го изхвърлихме. Оттогава не се е сещала за него Grinning.

Да ви се оплача от моята пикла. Вчера се опитала да си тръгне сама от ДГ и госпожата е хванала обута и облечена на вратата Shocked. Казала, че отива до шкафчето да си вземе нещо, госпожата я пуснала, но се забавила твърде много и госпожата като отишла да види, защо се бави, Ани си била обула ботушите и якето и отваряла вратата за да излезе #Crazy. Като чух, хем ми стана смешно, като си я представих как е нарамила раницата и си тръгва hahaha, хем й се ядосах за своеволието. Като я попитах, защо го е направила, тя ми отговори, че й било скучно. Децата учили цветовете, било й скучно, защото ги знае и затова решила да си ходи ooooh!. Е, като чух щях да падна. Не си е тръгнала, защото нещо е притеснявало или пък й е било мъчно за мен например, а просто ей така от скука Close. Представяте ли си.
Хайде от мен приятен ден   bouquet.

# 635
  • Видин
Леле Марти, А представяш ли си Ани на 15-16г Flutter Crazy Баща й не пушка с цял снаряд да вземе май пак няма да помогне, ще бяг през прозореца с въже Mr. Green А направо си представих и госпожата как се е притеснила, че може да я е изпуснала ooooh!

# 636
  • София
Ния, тя госпожата това каза. Сега на 3 години бяга от детската, а на 13 какво ли ще прави ooooh!. Не знам и не ми се мисли, ако не се кротне какви ще ги върши след 10 - ина години.
То тя няма как да избяга от градината, защото имат постоянна охрана и няма как да излезе, но да й хрумне сама да си ходи не съм го очаквала Rolling Eyes.

# 637
  • UK
Леле Марти, А представяш ли си Ани на 15-16г Flutter Crazy Баща й не пушка с цял снаряд да вземе май пак няма да помогне, ще бяг през прозореца с въже Mr. Green А направо си представих и госпожата как се е притеснила, че може да я е изпуснала ooooh!

Олелееее, представяш ли си баща и да дебне под прозореца с пушка  Joy. То не е за смях ама са големи сладури като правят такива неща като за голям човек. В нашата градина заключват след 8:30 и не се притеснявам.

Марти за обяснението бъди сигурна, че съм обяснила и продължавам да обяснявам. Нищо не го залъгва. За коледа му бяха подарили това и преди няколко дена брат ми му изпрати нова касета за играта и се опитах да ги изнудя но не подема.

# 638
  • В светлината на слънцето
По-късно ще ви чета, че сега влизам съвсем, съвсем набързо. Вчера пак имахме близки срещи с Пирогов. Ще оперират Теди от хернийка през април/май. Това обаче е странично. Бяхме там заради съмнения за апандисит или перитонит. Слава Богу, отхвърлиха ги. По-лошото е, че й откриха кръвни телца в урината. Но пък бъбреците на ехограф са добре. Някакъв много остър колит в крайна сметка се оказва, но заради урината ще трябва да се следи положението. А операцията не й мърда. Ох, почваме едно съвещание, после ще пиша и чета.

# 639
влизам по дрисливата тема Joy

Теди пикае прав в тоалетната,сам без помощ,също върши и другата работа сам пак в тоалетната,никога не е ползвал дъска,само ме вика да му забърша дупарата и да я измия после Crazy

а как го научихме Flutter

на 2г и 7м беше махнах памперса за 3 дни,три пъти се на пишка и три пъти се на ака Sick обясних кое как,къде се прави,в началото почнахме с гърнето,там вършеше и двете работи.Един ден татко му реши да му покаже как се пишка прав в тоалетната и това му хареса ,така почна да ползва 00 по малка нужда.За акането..офффффф много дрислива тема Joy пак един ден докато съм била по задачи ,на Тедко му се до акало и седнало на гърнето,и МОЯ ЛЮБИМ е трябвало да оправи тази миризлива работа и му казал с нормален глас ,но малко сърдит Много мирише татко стига си срал в това гърне използвай тоалетната. хахаххахах обяснил че като ака там ще пуска водата и водолазите ще потънат Joy това беше одисеята bowuu

Лулу Tired пожелавам Ви това да е последния път когато сте ходили в Пирогов Praynig Hug

# 640
ЛулуHug

За гърнето и тоалетните проблеми Crazy Неди и той пикае прав в тоалетната, но не иска да ака там, защото " дупето ми е тЪвде малко за тази тоалетна и ще падна вътре!" За седалка не съм се сетила, щото гърнето не ми пречи..за сега поне.. Peace В градината имат малки тоалетнички идеални за техните дупари  Crazy Казва, че не пишкал там, а си го взимам поразгащен, което показва, че го прави..Бе доста послъгва от както е там, явно се кефи че може да контролира нещата сега  Crazy

Марти, Ани голяма хулиганка бе  Heart Eyes  Crazy Говорете с нея за опасностите извън градината за само дете, че моя приятелка имаше успешно бягство от градина..Позвънила на вратата в тях и майка й как не припаднала горката  Confused

Мен ми е сдух яко, разни проблеми се заредиха,край нямат, и битови и здравословни  Confused Confused Confused Confused Така ми се иска да излезна по-скоро от този период  Praynig

Хайде поздрави, много да са здрави всички  Praynig Praynig Praynig

# 641
влизам по дрисливата тема Joy

и МОЯ ЛЮБИМ е трябвало да оправи тази миризлива работа и му казал с нормален глас ,но малко сърдит Много мирише татко стига си срал в това гърне използвай тоалетната. хахаххахах обяснил че като ака там ще пуска водата и водолазите ще потънат Joy това беше одисеята bowuu

Laughing Laughing Laughing ето за това трябва бащите да вземат нещата  в свой ръце:)))
Моя се оправя сам с пикането прав,Даже има кометари "а пък Ясен не си тръска пишката".Но акането   само на малкото гърне.Сега като бяхме при майка ми му се доака,но нямаше време да нося гърнето и на голямата тоалетна чиния,кефи се ..извика всички да го видят,че можел вече на голямото гърне. Но като си дойдохме  пак не иска на голямото,казвам,че това е за Калата вече ,но не.А в ДГ след ремонта си имат малки гърненца малки мивчици,но там не ака. Даже веднъж ме викаха,че го боляло корем. Веднага се светнах какъв е случая,но ...надявам се и там да почне да ходи
ех Лулу вашите  проблеми край нямат,да нямате абонамент за Пирогов,шегат настрана бързо д асе изясняват нещата и повече кракът ви д ане е стъпил по болници
Беличке,какво става ? Нещо те мъчи освен болеста?

# 642
  • Germany
А Симон пиша и ака седнал - има стъпало и една седалка като пате - съвсем сам си ги наглася, само ако е акал някой трябва да го обърше. Между другото и в градината пишат всички деца седнали - независимо дали са момчета или момичета. Така беше и с големия - той на 4г. кати тръгна тук и си ходеше прав, но учителките го караха да сяда и той беше свикнал, но от първи клас си ходи пак прав в училището.
Между другото има много тукашни мъже  Rolling Eyes да не казвам 95% пишат седнали. Моя мъж все се възмущава от колегите си и още повече му се засилва твърдението, че са големи мухъли  Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 643
  • В светлината на слънцето
Изчетох ви.  Grinning
Първо
Кроки, Фети, стискам палци да разкарате тези болести далеч от вас и още днес да се похвалите със здраве. Hug
По WC-темата - Сашо отдавна си се обслужва абсолютно сам. Пишка както му дойде: и прав, и седнал (във втория случай го прави, когато е комбинирано с по-тежки дейности Mr. Green). Иначе на голямото гърне сам си намества детската седалка, когато реши, но много често си сяда и без нея. Ако се вдъхнови обаче сяда и на малкото гърне, но напоследък по-рядко, защото бил "вече голам". Mr. Green
За нашите преживелици в "Пирогов" какво да кажа... Вчера ми изкараха акъла като ми се обадиха по обяд от детската градина. Теди едва стоеше от болки в корема и беше бяла като платно. А не е от децата, които симулират с цел да си тръгнат по-рано. Та затова учителките се притеснили, защото знаят, че да се превие така не е от глезотия. Голямо ходене по кабинети и лекари му спретнахме, накрая направо бяхме капнали от умора. Не е ясно откъде са кръвните телца в урината - казват, че понякога се случвало при момиченцата, а би могло да е и от странично замърсяване (ако сме пипнали чашката с ръка, където не трябва - преди това я бодоха за кръв, та напълно е възможно и от това да е). Иначе бъбреците са в добра кондиция според нефролога. Гледа я и на ехограф. Абе дано да е било само някакво замърсяване. А апандисита и перитонита ги отхвърлиха веднага. И слава Богу. Praynig ooooh! Хернийката е малка, ингвинална. Получавали се много често при преждевременно родени деца, обикновено били вродени. Не е спешна операцията, но трябва да я направим до кря на май.
Това е от нас. Ще се включа чак утре късно вечерта, че домашния ми комп е на преинсталиране, а пък сега трябва да излизам. Hug

# 644
  • UK
Лулу имам малки познания по отношение на херниите (нали работех в детска хирургия) не е спешна ако не е заклещена, но правилно са ти казали, че до края на май да я оправите. Дано да е било само моментно болките в коремчето и да не се повтаря.

Аз много държа да се пишка седнал, омръзна ми когато се стиска и докато уцели тоалетната да опикава на всякъде, но когато си иска си пишка и прав (без аз да видя). Това за мен не е до мъжественост а до хигиена поне според мен. Моят любим също се опитвам да го обработя но за сега е непоклатим...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт