АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
ЗДравейте  Hug

Лу - много стиснати палци за твоето мамче! Дано се разминете с болницата и Аб подейства! Кураж и за теб!  Praynig И край на черната серия  Stop
Лелка - много неприятно, дано се разминете и вие  ooooh!
Марти - този Мукоплант е много хубав, аз много го лЮбя  Peace, бързо оздравяване на Ани!!!
Ади - малееее голям шишок Алексчо! ДА ти е жив и здрави все така да си хапва!
Димяни - и за твоите принцеси нямам думи, пораснали и много сладки  Hug

Лека вечер, че Сънчо ме търси  Wink

# 76
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фети, в сряда трябваше да имаме някаква яснота по въпроса, но съдийката се разболяла и не отишла. Казали му утре да отиде. Ама аз пак съм скептична, защото, човек е нормално като е болен до понеделник да си вземе болничен, а не да ходи в петък на работа  Rolling Eyes.
Както и да е, стискайте палци днес (то днес стана вече)  Praynig Praynig

Мен сън не ме лови от напрежението  Rolling Eyes...

# 77
  • София
Бобче,  Praynig

# 78
Бобче, стискам палци  Hug Ти си герой, сигурна съм че малко остана  Praynig

Лулу, пиши как сте! Ех, на майка ти много й се струпа, както и на теб  Sad  Hug

Ние днес посрещаме гости от Бг и ми е празнично  Party Обичам да ми идват гости  Flutter Flutter Flutter

Забравих кафетооо

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 08:33 от feta cheese

# 79
Танче, прекрасно кафенце  Hug Но ще го изпия по-късно!
Бобче, силно стискам всички палци и чакам да влезеш да се похвалиш  Praynig Peace
Момичета имам нужда и аз от духовна подкрепа и малко положителни мисли. Дядо не е добре и ми е много свито на сърцето  Sad Нашите сега го карат към болницата. Моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 80
Добро утро Simple Smile

Или Praynig Praynig Praynig

Лулу,по добре ли е майчето Hug

Тан,много рано си станала,скъпи гости сигурно чакаш Heart Eyes

Бобче,дано днес приключи цялата сага и отново да сте си заедно Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Hug Hug много е пораснала Мила,а каката е страхотна Heart Eyes

вчера ,Елица ме Мамоса Laughing на акало се детето и от зор,че не и е приятно взе ,че ме извика Laughing

# 81
Добро утро!!!

Лу,надявам се сте овладяли положението Praynig Praynig Praynig

Вале,айде,третото пак ще е мома WinkЧестито Heart Eyes
Алекс кара само на крясъци и викове.Единственото мязащо на думи е "нане" и "ам-ам".

ХАйде,лек ден от мен.Отивам да си правя татус Heart Eyes

# 82
Лулу, много ви се насъбра, дано скоро се оправят нещата  Hug

Боб4е, нека скоро мъжо да си е най-после при вас! Надявам се правната система в Сърбия да не е като здравната в Норвегия  Wink

# 83
Здравейте,да се включа и аз след 100 години,ама все забравям да вляза в темичката,ходя се разправям и аз в Клюто с разни комплекс ветерани:)
Лу,стискам палци,майчето ти  да се оправя и да не влизате в болница  Praynig
Бобче и на теб да се съберете най накрая с мъжа ти,защото направо съм изумена колко силна си и как се справяш самичка вече толкова време Hug
Ние сме добре вече,Сашо изкара с голям зор и много висока Т този грип,6 дни близо беше с над 39 градуса.Сега от понеделник е на градина,надявам се да не се зарази пак от нещо бързо,че направо е много изнервящо и уморително.
Аз се опитвам вече 8 месеца да си продам апартамента в Плд и да си купя тук нов,но нещо не ми се получава в тази криза,ще чакам докато се пораздвижат нещата.
Сега си стоя вкъщи,май на домакиня ще го докарвам още неизвестно време,но при наличието само на работа,която не ме устройва никак,ще си стоя вкъщи,пък нека дойдат по-добри времена.
Засега Ви казвам довиждане и до нови срещи Crazy

# 84
Ади,Елица започна репертоара с татеее,баба,кака и сега дойде моя ред Laughing

Ира,защо си продаваш апартамента в пловдив?Какво и харесвате на тази София бе хора,мръсна,мръсна... Rolling Eyes

# 85
Ами не я харесвам Софията,ама в Пловдив нали брат ми има,баща ми има,баба ми има  Joy
Тук за Сашко искам да купя,да си има чедото като порастне,да кани момите на спокойствие хихихи:)

# 86
Лулу ,бързо оздравяване на мама! Hug
Илиянче ,стиснати палци и за дядо ти!Дано в болницата ви успокоят ,че ситуацията е под контрол!  bouquet
Фети ,хубаво да си изкарате довечера! Party
Морска ,Елито и тя върви като батко си -свръхталантлива!!!И честито ти първо МАМА! Heart Eyes Запиши си датата.

# 87
  • В светлината на слънцето
Ех, имало Господ на този свят. Новините днес са по-добри. Grinning
Не че са прекрасни и розови, но важното е че нещата тръгнаха към подобряване. Бавно е, но пък нагоре. Днес майчето вече има апетит и опитва да хапва по-разнообразни неща и в малко по-големи количества. Успява да ходи из апартамента. Няма температура. И кръвното се стабилизира. Отидохме и до поликлиниката. Направиха и контролна снимка. Категорично е вирусна бронхопневмония с доста силно обхванат ляв бял дроб. Направо не се вижда от секрети. Но добрата новина е, че е вирусна, а не бактериална. Защото в София в момента се вихрела и бактериална бронхопневмония. ooooh! А тя била по-опасната, защото много трудно и бавно минавала, задължително в болница и при малки деца и възрастни хора била опасна като цяло за различни органи в тялото. ooooh! Но при майка ми, слава Богу, е вирусната, която пак не е цвете за мирисане, но поне е по-леката от двата вида. Praynig Та сега ще пие освен тези 7 дни АБ, допълнително още 5 дни опашка със същия АБ. Плюс разните други допълнения, които си вървят задължително. Благодаря на всички за стиснатите палци и положителните мисли. Hug Да знаете, че и това помага! Много!  Hug Hug Hug
Успях и да ви прочета по-спокойно сега. Та по ред на номерата.
Или, имаш много, много силно стиснати палчета от мен и дано дядо ти има късмет. Praynig Praynig Praynig
Бобче, надявам се да се включиш с добри новини днес. Praynig Дано тази одисея най-после приключи по най-хубавия начин. Praynig Невероятно силна жена си!   bouquet
Ади, Димяни, страхотни деца, големи са сладури!  Hug Хм, като поотрасне Алекс май ще бъде доста затруднен с избора между Вики и Вал. Heart Eyes
Морска, честита "Мама". Heart Eyes С две думи - като опре ножа до кокала, в случая акото до дупето, и се сещаме, че има и мама, а не само тата, баба и прочее домашни любимци. Mr. Green Ей, ама почти всички са така. И моите и двамцата мамата я оставиха за последно. Thinking
анаморф, виж как планово мислиш да детето отсега. Mr. Green Стискам палци да не прихване адаша от градината някой лепкав вирус, че и ти най-после да отмориш.  Hug Пфу, този грип е много гадна работа, що народ изпонатръшка. Thinking А на образите от Клюто хич не им се връзвай. Нали знаеш - като си няма човек работа, ум или други неща, скуката и простотията го гонят яко. Mr. Green
Фети, страхотно кафенце си сервирала. Аз днес още не съм си правила, та добре ме подсети. Grinning Мммм, как ти завиждам за гостите. И аз много обичам да имам гости. Blush

# 88
  • Germany
Хора, ваште дечковци кога започнаха да оцветяват? Симон абсолютно не иска и даже не може да се научи да държи моливи  ooooh! иска да оцветяваме, но чака аз винаги да го правя ...........

# 89
  • София
Здравейте  Hug.
Лу, радвам се, че новините са обнадеждаващи Grinning. И за напред да са все така добри Praynig.
Или,  Praynig за дядо ти.
Бобче, и от мен едни палчета за скорошно идване на мъжа ти fingerscrossed.
Ира, дано Сашо да не се зарази отново като тръгне на градина, че наистина е много неприятно с тези болести Praynig. А за работата и аз съм на същия хал като теб. Досега нищо от това, което се предлага не ми допада.
Морска, браво на Елито Peace.
Дезита, Аничка започна да оцветява както трябва откакто тръгна на градина, т.е. от октомври. Преди това като започне да оцветява и колкото е оцветила в картинката, толкова и извън очертанията Mr. Green.

Уф, Ани продължава да кашля като магаре ooooh!. И лошото е, че кашлицата в 95% от случайте е суха Tired. Интересното е, че кашля най - много преди да заспи и след като се събуди, но няма никаква хрема, която да се стича в гърлото и да предизвиква кашлицата newsm78. През деня да се прокашля най - много 6 - 7 пъти, но като легне, леле... ooooh!. Навън също кашля много на рядко. Сега им спрях радиатора в тяхната стая да видя дали пък не е от сухия въздух, но явно не и от това, защото продължава да се прокашля  в съня си Confused. Наред със сиропа (който си мисля, че май не е много подходящ за нейния случай)  й давам и ментови бонбони да смуче, но засега ефект 0. Ако някой знае ефикасно средство за сухата кашлица ще се радвам, да го сподели.

Общи условия

Активация на акаунт