АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 551
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Марти, и Мая е със суха кашлица, само нощем, иначе е напълно здрава, няма хрема или друго, въздухът не е сух. Записала съм час да я водя на преглед - съмнявам се да не развива астма. НО тя е с атопичен дерматит и затова има вероятност да развие. Вие си вижте влажността на въздуха в стаята и дали около нея има предмети, които могат да задържат прах (плюшени играчки примерно).
Или, моля се дядо ти да се оправи и още дълги години безпроблемно да ви се радва!
Бобче, стискам палци най-после мъж ти да се измъкне от клещите на системата!
Пропускам много, но на всички - поздрави!
Бързам да взема мая от градина Simple Smile

# 91
Дезита,Теди не може да оцветява,днес за първи път изяви желание да твори с тебешири,досега все едни дупки ми рисуваше...снимки в фейса Laughing

# 92
Вале,много добре се е справило детето. Ако ти покажа моя какви ги рисува ще паднеш,носи един ден едни драсканици само кръгове като  накрая от натискане е пробил листа,какво е това...ами "кюфте"
Или,Лулу:pray: Praynig Praynig дано близките Ви са добре като влезна следващия път
Бобче,хайде при вас да свършва раздялата Praynig
Да ви се оплача днес как ме е нервирал Марти. Направо ми идеше да го изхвърля от къщи гол и бос
 Дойде му една приятелка" гаджето " на гости,той не престана да и дърпа играчките от ръцете и да казва той как и какво да се прави и ако не стане на неговото реве и скимти,тропа с крака.Леле полудях... после не искал да спи,а е станал в 6,40ч...нещо на мен ли не ми издържат нервите или моито е голямо диване.
А вчера бяха на гости в това момиченце и там  как е слушал,не се бил,не мрънкал,ял е спал е на обяд... не е било моито диване. Сигурно в мен е вината,аз  съм нещо не на ред Хайде да не ви занимавам повече...

# 93
Здравейте  Hug

Лу - браво на мама , герой е тя   bouquet Жилаво мамче  Wink
Марти  - погледни тук http://www.zapiski.info/view.php?id=783 . Доста хора използват тези рецепти.
Бобче - имай още малко търпение мила   bouquet
Или - сериозни ли са нещата при дядо ти , стискам палци мила  Praynig
Ади - тату ли чух?  Crazy

Мами да ви кажа нещо, днес бях на едно дневно женско парти, та зачекнахме темата за хомеопатията. Та едното момиче се изказа, че лечението с хомеопатия нарушавала биополето newsm78  - някакви мнения бихте ли споделили, че от утре почвам нещо да пия, ама като мине време ще ви кажа дали съм доволна.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:26 от vasq78

# 94
Минавам набързо да кажа как е при нас.  Оказва се, че дядо има камък в бъбрека към 1 см и от това са били адските болки. Тъпото е, че не могат сега нищо да направят и са го включили на системи до понеделник, когато ще разбият камъка и ще оставят сам да изкара песъчинките. Пак няма да може да му се спести болката, но поне няма да е толкова ужасна  Confused
Ния чакаме мъжа ми всеки момент да ни вземе и се прибираме в София. Утре ще ви чета по-обстойно.
Видях набързо, че майчето на Лулу е по-добре - много се радвам  Hug Все така да е!
Надявам се и при нас нещата да се оправят!
Останете си със здраве  Hug

# 95
  • В светлината на слънцето
Или, ще се справи дядо ти, сигурна съм.  Hug Продължавам да стискам палци и в понеделник вече да се похвалиш с отлични новини. Praynig Hug
Валеске, не е в теб вината, спокойно. И аз съм на същия хал понякога - чудя се къде и в какво греша. Просто у дома децата се чувстват по-освободени, в свои води, а и мама е човекът, върху който по принцип може да се прилагат всякакви експерименти, та съответно решават да действат с пълна сила. А на чужди места обикновено са ангелчета. Иди после обяснявай, че твоето дете правело бели, няяяяма такова нещо. Хората виждат херувимче. Mr. Green
дезитка, аз скоро зачеквах точно тази тема - с рисуването. Сашо хич го няма. Абе страшна работа. Желание има, старае се, но засега нищо не му се получава. И с богата фантазия трудно може да разбереш какво е искал да нарисува. Mr. Green
Марти, идея нямам от какво може да е сухата кашлица. И аз на първо мислене веднага се сещам за сух въздух.  newsm78
Васе, хм, не съм чувала тази теория за биополето. Не че използвам хомеопатия (освен най-масовата на боарон и хил), но от други разни неща, които засягат биоенергията на човека, чакрите и прочее поназнайвам. Ама това го чувам за първи път. Thinking Нещо не ми се вижда логично честно казано. Но пък може и да има нещо такова, знам ли. newsm78

# 96
Или - лек път и дано се оправи дядо  Praynig Имах бъбречна криза преди 3 години и честно ви казвам, че мога да родя трето без проблем, но не и да се повтори този ужас  #Crazy. При раждането поне има контракция- пауза а при тези кризи няма и пауза даже  ooooh! боли без да спира
Лу - като имаш време можеш да споделиш малко за биополето, че ми стана интересно. Или на ЛС да не разводняваме тука  Mr. Green

# 97
Васе, може, може.  Grinning Ама първо да мине този гаден период, че сега мечтая да съм Шива. Не съм сигурна дали и в този случай биха ми стигнали ръцете. Crazy Надявам се до понеделник вече нещата да са се леееко канализирали. Grinning

# 98
Или,стискам палци по бързо да се оправи дядо ти! Praynig
Марти  аз мисля,да не би да е алергия към нещо вкъщи и да се проявява по този начин?!
Васе за хомеото и биополетата хич не ги разбирам Crazy
В рисуването Сашко беше доскоро голям художествен инвалид  Laughing,отскоро умее да рисува глава с две очи и уста и 5 косъма и балони  Joy, оцветява трудно,но горе-долу му се получава.Понаучи се в градината,преди това беше гола вода.Аз обичах много да рисувам като малка,бях и в такава паралелка до 8 клас,но баща му е като сина си,демек не става за художник hahaha Joy
Аз да питам вашите деца ядат ли мляко още всеки ден(кисело,прясно),моя през 2 дни кисело,а прясно не близва,мрази го.

# 99
  • Germany
Марти, Симончо миналата година цяла зима кашля по нощите, пак суха кашлица.... най-накрая пробвах постоянния съвет на док. и на мъжа ми да изключвам парното в неговата стая и да се поддържа мах. 16-17 радуса - от тогава се родих  Flutter Няма хъркане, няма сопол. Ако искайте ми вярвайте не сме стъпвали с лекарския кабинет от миналия март до сряда - когато заведох големия с настинка и то не за друго ами да си подновия аптечката, че всичко ми е с изтекла годност. Така че можеш да опиташ, но наистина става много студено 16-17 си е студ, но пък децата са здрави и спят много спокойно  Peace

П.С. А аз мога да спя на 30 градуса и пак ми ОК, мъжа ми вечно му е топло  Twisted Evil само лекции тук как било здравословното спане.....

# 100
Анаморф, моите са ужасни млекопитаещи и двете. Особено Сашо. Сутрин преди градина не тръгва, ако не е гаврътнал една водна чаша прясно мляко. Следобяд като се върне изпива още една задължително. Вечер изяжда поне половин кофичка кисело или пак чаша прясно. В промеждутъците отваря хладилника и надига шишето с прясното, така че към общото количество се добавя и още. Абе ламя. Crazy Аз като казвам, че ще ми изядат ушите, хич не преувеличавам.  Mr. Green
дезита, ние сме от феновете на спането на студено. Peace Вечер изключваме парното или го намаляме много силно, така че температурата да не се качва над 17 градуса. Обикновено е около 16, понякога пада и до 15 градуса. Наистина се спи много по-хубаво така. Peace А иначе аз съм лют фен на топлото, но през нощта не ме кефи чак толкова. Grinning

# 101
  • Germany
Да, и аз в името на здрави деца студувам вечер  cold

# 102
добро утро   с вкус на море

Дезита ,ние в спалнята никога не пускаме парно,но и като цяло Т е апартамента е 19-20градуса а в спалнята си става студ вечер като затворим. Така,че и ние сме от студуващите,но по добре така. като дойдох при мъжа ми,не бях свикнала на парно и все ми беше студено,чак ми пресъхваше устата сутрин от топло,но аз пак студено ми е. После свикнах и сега ми е екстра. Даже като отидем някъде ако е топло на децата им се зачервяват бузите Blush Blush Blush
Ирка,Марти пие прясно мляко всяка сутрин преди ДГ, слага си какао,но четох някъде ,че от какаото не може да се усои калция....... newsm78 Кисело яде когато е в къщи следобеда направо от кофичката без захар.
Лулу,вярно как ги изхранваш:)))

# 103
Марти, аз мажа гърба и корема с камфоров спирт. Без да втривам. намазвам го и иго слагам да спи. Плюс сироп еуреспал. Обикновено след два дни почва до отхрачва и се разминаваме. Но при вас може да е друго. нашата ллекарка е голям фен подобни лечения. Има доста дом. приготвени мазила, които ме кара да прилагам. Винаги гледа да се разминат нещата само със сироп и компреси и успяваме в повечето случаи. Но трябва да се почне още на първия ден.
Илияна дано дядо ти изхвърли по-бързо камъка. И моят дядо беше така доста години. Голям кошмар е. Постоянно в болница като се образува камък.
Бобче не знам какъв е случаят при вас, нали съм новичка, но разбрах, че съпругът ти не е при вас. А това е много тежко. Как мина вчера?
Лулу радвам се , че майка ти се подобрява. Все така на добре да вървят нещата.
На всички, които търсят работа - успех. И дано откриете най- подходящата за вас.
Аз ще се приготвям за работа, че ще закъснея. Желая прекрасен ден на всички

# 104
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пак се отлага чакането до понеделник  Confused Имам чувството, че ни разиграват. Адвоката му вчера го уволнихме, в понеделник с нов. за мен стария е лъжец и мошеник. Търпение, тъпрпение, ама и от камък да бях, щех да се пукна. Аман им и системата  Confused

Йована също пие много мляко, направо от кутията си го надига, когато не я гледам. Кисело мляко яде за закуска, но само от плодовите. Чисто кисело млкяо не иска да яде, мръщи се  Rolling Eyes Другото, за което съм много доволна е, че вече не се сеща за соковете, а си набляга на водата. Допреди половин година искаше само сокове да пие, водата не я и признаваше. Обаче, откакто се влошихме финансово и пари за сок няма, пропи вода и сега даже я предпочита  Simple Smile

Или, Лулу, радвам се, че близките ви се стабилизираха  Hug

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 10:07 от bob4enka

Общи условия

Активация на акаунт