Или, моля се дядо ти да се оправи и още дълги години безпроблемно да ви се радва!
Бобче, стискам палци най-после мъж ти да се измъкне от клещите на системата!
Пропускам много, но на всички - поздрави!
Бързам да взема мая от градина
дано близките Ви са добре като влезна следващия път
Жилаво мамче

- някакви мнения бихте ли споделили, че от утре почвам нещо да пия, ама като мине време ще ви кажа дали съм доволна.
Все така да е!
Продължавам да стискам палци и в понеделник вече да се похвалиш с отлични новини.

Нещо не ми се вижда логично честно казано. Но пък може и да има нещо такова, знам ли.
Имах бъбречна криза преди 3 години и честно ви казвам, че мога да родя трето без проблем, но не и да се повтори този ужас
. При раждането поне има контракция- пауза а при тези кризи няма и пауза даже
боли без да спира

, оцветява трудно,но горе-долу му се получава.Понаучи се в градината,преди това беше гола вода.Аз обичах много да рисувам като малка,бях и в такава паралелка до 8 клас,но баща му е като сина си,демек не става за художник

Няма хъркане, няма сопол. Ако искайте ми вярвайте не сме стъпвали с лекарския кабинет от миналия март до сряда - когато заведох големия с настинка и то не за друго ами да си подновия аптечката, че всичко ми е с изтекла годност. Така че можеш да опиташ, но наистина става много студено 16-17 си е студ, но пък децата са здрави и спят много спокойно 
Аз като казвам, че ще ми изядат ушите, хич не преувеличавам.
Вечер изключваме парното или го намаляме много силно, така че температурата да не се качва над 17 градуса. Обикновено е около 16, понякога пада и до 15 градуса. Наистина се спи много по-хубаво така.
А иначе аз съм лют фен на топлото, но през нощта не ме кефи чак толкова.

Кисело яде когато е в къщи следобеда направо от кофичката без захар.