АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 553
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви за съветите  bouquet. Тази нощ пак не спахме. От 22 до 0.30 часа кашля, след като й дадох ментов бонбон и сироп се успокои и заспа. И от тогава до сега се е прокашляла не повече от 5 пъти. Такова чудо за първи път ми се случва newsm78. Хубавото е, че започна да отхрачва по начесто. Дано скоро кашлицата й съвсем да се втечни и бързо да минава Praynig. Ще взема да им спра радиатора в тяхната стая, докато спят, че и на мен ми се струва, че като е по - студено спят по - добре и по - дълго Mr. Green.
Ира, и моите пият много мляко. Сутрин задължително пият по една чаша и през ден два следобед ядат или кисело мляко или прясно с "Нескуик".
Или, стискам палци на дядото ти Praynig.
Ади, татуто ти е много готино Peace.
Вася, идея си нямам дали има връзката между хомеопатията и биополето Thinking.
Бобче, продължавам да стискам палци в понеделник най - накрая да се реши проблема Praynig.
Моите хлапета вече им омръзна да ходят на пързалка и вчера май ни беше последното пързаляне за тази година  Rolling Eyes. С хиляди пазарлъци вчера излезнахме и сега като им казах хайде да излизаме и те категорично отказаха. Сега вместо да си играят, ще ходим да пазаруваме Crazy. Що не бях на тяхно място и да ме питат какво предпочитам Laughing.
Хайде приятен ден   bouquet.

# 106
  • В светлината на слънцето
Бобче, и аз продължавам с палцестискането. Дано в понеделник вече му се види краят на тази сага. Praynig Много хубаво сте направили, че сте уволнили стария адвокат. Стискам палци новият да е по-печен и бързо да реши проблема. Praynig
Марти, едва тази сутрин се сетих за едно бабино средство, което помага много при подобна неустановена кашлица. Поне на мен винаги ми е действало, а и когато се наложи на децата. Като чуеш, че започва да кашля веднага даваш една чаена лъжичка без връх захар. Но не да я погълне, а да я подържи в устата, докато сама се разтопи. Захарта явно успокоява раздразнената кашлица. Не знам по какъв начин, но винаги помага.  Peace Прави се еднократно обаче за една вечер. Тоест не на всяко кашляне, а само в началото.
От днес у нас и мъжа ми е болен. Crazy Луд-ни-ца... Е, сега ако не полудея, не знам кога ще е. Mr. Green Той поне стиска зъби и си действа сам с разни негови йогистки методи, та няма и той да ми легне на главата.

# 107
Леле, че е хубаво времето навън   Nature Sunny
Нищо чудно, че няма никой тук Mr. Green И ние малко се поразходихме по слънчицето по пустите градинки, че не го знам моя дребосък дали още не е заразен. Както той сам казва - Имам пъпки и шишарка  Joy разбирайте шарка Blush
Айде отивам да свърша разни неприятни домашни задължения, че доста време липсвахме и се налага  newsm79 wash hang 1dishes  food002 Пък довечера  Drunk Wine Glass  superuu

# 108
Бобче много гадно дето пак се отложил края. Аз се надявах вчера като не писа вечерта да е защото сте с таткото. Хайде дано понеделник вече сте заедно.
 Лулу ама много ти се насъбра наистина. Дечурлигата как са?

# 109
Дааа, времето днес е чудно.
сас, децата поне са на 6. И ме правят луда калинка. Crazy
Аз бях допреди малко на рожден ден с двамцата.  Crazy Сашо естествено беше кисел, защото му закъсня следобедния сън. Освен това като тръгнахме да се прибираме (а клубчето е на около 20-30 минути пеш от нас) единият ревна: пишка ми се, другият каза пък: ака ми се. Първият да не остане по-назад добави към пишкането и едно: има дрис. Абе красота. Crazy Mr. Green И се прибрахме тичешком.

# 110
Лулу, заболя ме коремаот смях. Joy Предсавям си те как търчиш с двамата Joy Joy Joy

# 111
Лулу, заболя ме коремаот смях. Joy Предсавям си те как търчиш с двамата Joy Joy Joy
При Лулу е винаги забавно... или поне за другите отстрани  Laughing Ама вярвам, че на нея не й е чак толкова  Rolling Eyes Какво ще кажеш, Лулу?

Бобче, айде най-накрая и вашата неприятна сага да приключи... и заживели заедно дълго и щастливо  Peace Praynig

# 112
Аааа, аз винаги опитвам да погледна на ситуациите от смешната им страна и да се забавлявам, доколкото е възможно. Че ако взема да го преживявам и драматизирам, съвсем няма да ми остане тъмен косъм на главата. Нервите отдавна съм ги забравила какво бяха: яде ли се, пие ли се... hahaha

# 113
Здрасти мацки!!!

Ние цял ден скитаме,голям кеф Party

Лу,моля те,ако упееш да станеш Шива,да ми споделиш как точно се е получило.
Снощи за 3 ч,Алекс 3 пъти ми вися по  bombs,мъжо ме кара да му правя сладкиш,храних Ивон,че да успеем да стигнем по-бързо до банята и да легне,че беше капнала,после и Ал да изкъпя.........луда станах.Единият реве да го гушкам,другият да си играем......веселба Crazy
Радвам е,че майчето ти е вече по-добре Hug

Или,как е Яни?
Даноо дядо ти изкара по-леко поне песачинките Praynig

Марти,благодаря.И аз си харесвам татуто Hug
Иначе и ние спим на макс 18 градуса.Надвишим ли ги,на Ал му се запушва носа,а Ивон кашля сухо.

Бобче,стискам наличните палци у дома,тате скоро да си е при вас Praynig

# 114
Ади, веднага ще докладвам за Шива.  Mr. Green И на мен татуто много ми хареса. Много е красиво и много добре ти стои. Peace

# 115
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сас, нашия тати няма да дойде толкова бързо. Първо трябва да му разпишат разрешение за да извади паспорт, после трябва да го чака този паспорт, а там при тях експресни поръчки няма. С връзки ще чака минимум 2 седмици до 20 дена. Има да взима книжка за камион, тепърва му предстои шофъорския във вторник, иначе листовките ги взе и тн. Абе дано му разпишат в понеделник, че да се успокоя, иначе преди март месец не го очаквам.

Лулу мога да си представя лудницата. ПОчти всекидневно попадам в такива случки. Върха беше една вечер като чакахме пред спешното за ухото на Йована. тя реве, че я боли, Мила реве, защото сестра и реве, накрая и аз ревнах  Mr. Green, бяхме картинка за приказ. Като влязохме при приемната сестра и трите разревани, доста се почуди жената коя от нас я боля ухо всъщност  Laughing Плюса е, че после си спомняме смешната страна на тези моменти  Simple Smile

Днес луднахме в къщи. От снощи има ураганен вятър и е абсурд да излезем. Направо снощи имах чувството, че ще ми отнесе прозорците, видях ги как се огъват  Shocked.

Зарибила съм се да гледам сериалчета от американските. Някак си бягам от реалността така и си ангажирам ума с нещо различно от мислене. Изгледах първия сезон на Pretty Little Liars, сега си дърпам One tree Hill да видим става ли за нещо  Rolling Eyes

# 116
Добро утро

# 117
Време  - приказка.  Nature Sunny Спретнахме си пикник в една малко позабравена и позанемарена местност край Ямбол. СТрахотно изкарахме. Само че взе да става пренаселено, а и дойдоха доста семейства с кучета, а малкия изпада в луда паника от тях и се наложи да се приберем.И без това мъжо ще е нощна смяна и трябва да подремне. сега ги приспах и двамата и рахат. Simple Smile
Бобче има ли кой да ти помага за децата?

# 118
И Сашо изпада в потрес като види куче, независимо от големината му. Бяхме решили по-натам да вземем на Теди един голдън ретривър, че тя отдавна иска такова куче. Бяхме се разбрали да стане след 2-3 години, когато може сама да го разхожда. Но сега сериозно търсим малко голдънче и може би ще си вземем още тази година, за да може Сашо да преодолее стреса. При него си е направо стресово положението с кучетата.  Thinking
Ние досега бяхме навън - голяма игра падна. Crazy Наистина времето е приказно, дори и в София. Grinning

# 119
Като гледам, че само с Лулу се вясваме и ми става ясно,че времето навсякъде е чудесно и на никой не му се седи вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт