АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 561
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • ГОре на черешата...
Ааа, и аз съм тук, хвърлям ви по едно очо, но бързам да си довърша гоблена, че имам едно на ум Wink...

# 121
  • Златна Добруджа
Добро утро с чаша силно кафе  Hug  Hug  Hug

За съжаление не ми остава много време да влизам във форума, като имам такова си позволявам единствено да ви попрочитам. Работата не може да ми е извинение за малкото свободно време за комп., защото и други са работещи, но явно на мен ми е по-трудно да се организирам  Embarassed Хванах се и да спортувам /за мързел като мен е голямо постижение  Innocent / и като сложа и обичайните домашни задължения....

Целувам и прегръщам всички ви  newsm51 В петък живот и здраве заминаваме за една седмица, като се върна ще се постарая да кача малко снимки от екскурзията ни  Flutter

# 122
Добро да е!
Ментина,чакаме снимки.Приятно изкарване!
Мари ета,подушвам,че сме от една порода:))) Показвай какво шиеш. И аз обичам да шия гоблени,но вече не ми остава време.

# 123
  • София
Здравейте Hug.
Лу, благодаря ти, че сподели за захарта   bouquet. Следващия път ако отново започне да кашля така, ще й дам. Иначе за пишкането и акането и моите са същите. На единия ако му се до пишка или до ака, задължително и другия иска да свърши същата работа и в тоалетната настава някакъв хаос hahaha.
Ментина, приятна ваканция и ще чакаме снимки.
Ани няма страх от кучета и аз изпадам в ужас заради това, защото като види куче и тича да го гали, без значение дали е малко, голямо, домашно или бездомно ooooh!. Дани пък има страх само от бездомните. Не знам как разпознава кои са домашни и кои бездомни, но като види някое бездомно и или го заобикаля или се залепва за мен.
Днес изпратих Дани на градина и сега вкъщи е толкова спокойно и тихо, че чак не мога да повярвам, че вкъщи има още едно дете Laughing. След малко ще я извеждам, че с това хубаво време ще е грехота ако си останем вкъщи. Иначе кашлицата доста й се разреди и като кашля си е влажна, отхрачваща. Ако всичко е наред ще я пращам в сряда на градина, че много се застоя вкъщи Whistling.
Хайде приятен ден   bouquet.

# 124
  • ГОре на черешата...
Каке, приятно изкарване  bouquet!

Валеске, ето този е последния

Днес го довършвам, ще ви го покажа и заминава за рамкиране.

Изпратих Дребо на градина и ми е едно тихо и спокойно тук Whistling Laughing...

# 125
  • В светлината на слънцето
Вясвам се съвсем набързо, че имам работа до ушите в работата.  Crazy
Ментина, да си изкарате прекрасно и чакаме снимки... Hug
Мариетка, много красив гоблен, много нежен.  bouquet Аз се бях запалила в едни далечни години по гоблените, сътворих един с това меракът ми се изчерпа. Mr. Green
Марти, при нас поне проблемите с WC-то е разрешим, когато е у дома - имаме две тоалетни. hahaha
Ех, днес какво слънчево време се е усмихнало през прозореца. Blush И ми се въртят едни морски мисли в главата... Grinning

# 126
  • ГОре на черешата...
Тъй, готов е вече, виси на простора и след малко ще го изгладя Party.

Ами сега - нямам друг приготвен, чакам един от Ибей, ама кога ще дойде Thinking...ха сега де.
Нали ръцете ми празни не могат да седя, решила съм 8-мартенските картички  да не са бродирани като коледните...ще трябва да се направи един тур по книжарниците Mr. Green...

# 127
Леле като чета гоблени, картички, готвене, домакинстване и всичко това с ДВЕ деца  Crazy Как си мечтая и аз да съм така дейна и активна, но уви  Tired

# 128
Мая е с температура 39,6. Дадох Панадол и се моля да смъкне поне на 38  Praynig Но ако не помогне до половин час, мисля да идем до Спешния център. Имам и ампула течен аналгин, но не знам как се ползва, става ли за деца? Оцет и мокри кърпи не търпи... Мамка му на грипа гаден!

# 129
Слънчо, по 1 капка на телесно тегло се дава течен аналгин  Peace Изчакай повече от 30 мин след панадола и я разсъблечи, дано мине бързо  Praynig Hug

# 130
  • Stavanger,Norway/ Varna
Слънчо, дано вече сте я смъкнали. ако не, пъхни я под душа с леко топла водичка я облей, на мен Йована така най- бързо ми сваля .

# 131
Фети, Бобче, благодаря  Heart Eyes Започна да пада, слава Богу, 39,2 е сега. За втори път се случва, бях забравила какво е да ти е така отпуснато детето...
Тоя грип да не ви спохожда  babydust7

# 132
Слънчо как е Мая? Дано си успяла да смъкнеш температурата. И Яни не ми дава, ама с оцет съм смъквала няколко пъти.

Момичета, аз от днес съм пак на работа. Естествено работата не е това което искам, с кофти работно време е, ама поне пари дават  newsm53 че както сме я закъсали  Embarassed
Мариетка, гоблена ти е прекрасен  Heart Eyes много нежен!
Ментина, приятна почивка и дай после да видим къде сте скиторили Wink

# 133
  • Stavanger,Norway/ Varna
Слънчо, Йована го изкара точно на нова година. И тя вдигна почти 40 градуса. За 3 дни изкара тежката част, но се наложи антибиотик, защото кашлицата й слезе надолу. Ако кашля, взимай мерки отрано и дано утре вече е добре  Hug

Или нека е лека с спорна  Peace

# 134
Добро утро

Слънчо,как е днес Мая? Смъкнахте ли Т? Дано бързо се преборите!
Или,ти каква работа търсиш? А сега какво намери?Много е кофти за нас майките работното време е от съществено значение...,но кой ни пита
Мариета ,гоблена е разкошен,много нежен. Аз имам ушити 5 бр.,като единия е огромен /Воденицата на Буше/.Почнала    съм  и "Коне на водопой",но не се знае кога ще го завърша.....а съм го обещала на брат ми за подарък:))) Wink

Общи условия

Активация на акаунт