АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Видин
Добро утро  bouquet
Валеске, благодаря за кафето.
Слънчо, как е Мая? Дано да се оправя.
Аз Марти го мъчих 4 дни без АБ, но пусто му не сваляше Т и като почнахме АБ след 1 ден вече си беше същото дете, а уж не ходи на градина. Просто този грип е ужасен ooooh!
Бобче, има ли новини Praynig
Или, честита ти работа, дано да има кой да ти помага Rolling Eyes, че иначе не става. Аз бях така докато работех в Кауфланд, но там парите не си заслужаваха Crossing Arms

# 136
Добро утро!
Слънчо дано вече сте добре  Praynig. Другия път организирай аптечката, за такива състояния Панадола не е най-надежният, Т почти не спада и се вдига пак много бързо. Аз ползвам Хексалгин капки и хладна вана+ май мразените от всички деца кърпи с оцет и вода.

Е така, като ви гледам красотите и се депресирам  Crossing Arms. Точно сега ми е момента, да се занимавам с нещо, а в ръцете съм толкова кьопава  Embarassed- ни шиене, ни плетене. Полудявам вече + вечния спътник мрачни мисли е равно на денонощен депрес  Twisted Evil с пик привечер. Хайде оплаках се, ще си изпия тихо и мирно кафето. Heart Eyes

# 137
Добро утро
... Почнала    съм  и "Коне на водопой",но не се знае кога ще го завърша.....а съм го обещала на брат ми за подарък:))) Wink
Joy  Joy  Joy ... все едно аз съм го писала  hahaha ... шия го откак бях първи или втори курс в университета  hahaha и щях да го ушия летните месеци!!!  bowuu да, ама не! Минаха ... /да не кажа колко години от тогава  Blush
bob4e мн ти стискам палци миличка ..., че мн ти стана вече  Hug Ама си силна мама, стискай малко още зъби Hug
Слънчо, как сте вие?

# 138
  • София
Здравейте  Hug.
Слънчо, стискам палци на Мая да е преборила Т и дано да не е нещо сериозно Praynig. Моите като вдигнат толкова висока Т им давам Нурофен и омотавам китките с кърпи напоени с вода и оцет, те не протестират вече.
Мариетка, много е хубав гоблена Peace.
Или, честита ти работа. Хубаво, е че парите са добри Peace. Дано да има кой да ти помага за Яни.
Уф, аз още не мога да си намеря, но аз искам хем да е добре платена, хем и раб. време да е такова, че да успявам да прибирам децата от градина, че освен аз няма кой друг да ги взима Rolling Eyes.
Елис, не се поддавай на мрачни мисли  Naughty.

Момичета, все се каня да ви питам и все забравям Embarassed. Да знаете къде в София (а най - добре в близост до Люлин) има добри курсове по модерен балет или латино танци за деца под 4 години? Всички, които намерих в нета са за деца от 5 и на горе, а Ани бих искала да я запиша колкото се може по - рано, защото обожава да танцува, а според мен и й се отдава.

# 139
  • В светлината на слънцето
Добро утро и мерси за кафенцето. Grinning
Слънчо, надявам се да се включиш с хубави новини за Майчето.  Praynig Бързо да преборва гадния грип. Hug И аз като се наложи при много висока температура давам Нурофен, защото той освен че я сваля, така също и лекува евентуалното възпаление. Крайният вариант е Хексалгин, когато положението стане твърде високотемпературно. Панадолът отдавна не го ползвам, че хич не помагаше. Thinking
Или, честита нова работа. Хубаво е, че ще има повече парички. Хайде, пък следващото предложение към теб да бъде не само за повече парички, но и за нещо, което наистина много харесваш и искаш. Hug
Елис, какви са тия депресии, я, бързо тегли една усмивка. Heart Eyes Виж, колко ти е напреднала лентичката. По-хубаво от това - няма. Hug
А на мен и днес ми се очергава як бач. Confused Tired

# 140
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Tired

Направо съм труп. Едно, че немога да спя, а и децата цяла нощ ме будеха едно след друго. Накрая Мила се събуди окончателно в 6 нахилена и готова за подвизи и направо ми спря тока. Сега едва гледам, а ме чакат някои задачки, а тя си спи блажено  ooooh!

Слънчо, как е Мая  Hug

Марти и аз имам огромно желание да запиша Йована на балет или някакви танци, ноо тук не приемат под 5 години и много съм разочарована. Много и се отдава и много обича класическа музика. Пускам и на компа и танцува по цял час, като сама си измисля хореографията  Crazy Една приятелка българка е тренъор по художествена гимнастика а дечица тук, та като направи 5 Йована, ако има желание ще я пробвам първо там. те повече танцуват, отколкото да правят разните му гимнастики.

Момичета,да неми се смеете,обачесъм малко обезпокоена.ама само чуйте от какво- Йована прояде. Незнам какво става, ама започна да яде по много и всичко и да си търси и още и незнам какво се случва. Нормално ли е да залитне така изведнъж от едната крайност в другата. Притеснявам се да не е симптом някакъв. Нали съм хипохондрик, все лошотии ми се въртят в главата. Ама много е странно, ще става последовател на Теди на Лулу  Laughing Hug

# 141
  • Видин
Лулу, за Т и лекарства, явно си е до дете. Марти Нурофена не му действа, аз като е болен го давам 3 пъти по 5мл. а като вдигне Т над 38 давам капки Хексалгин и оцет с вода, което той много мрази
Бобче, аз лично смятам че не е никакъв симптом, ами просто Йована сега е решила че й харесва да яде Mr. Green Дано и Марти да го споходи такава мисъл, чесега освен кюфтета друго почти не хапва. ooooh!

# 142
 Hug
Мина гадната нощ, добре е Мая вече Simple Smile Е, още е с темепратура, но под 38 някак не я броя, не мъчи детето. Живна си пак, иска да ходи на училище, но ще се гледаме вкъщи и утре поне.
Сега аз съм с температура и страшно ми се спи, ама кой ме брои мен за човек  Laughing
Бобче, късаш ме от смях, ама и аз съм така - вземе ли Мая да яде, започвам да се притеснявам да не й има нещо  Laughing При нас се редуват периоди на сравнително добро хапване (нормално за другите деца) и продължително злоядство. Дано апетитът при Йована се задържи повече, че си е важно да се хранят пълноценно...
Свърши ми кафето, бягам да се досъбудя с душ Simple Smile
Слънчев ден и да се разходите и за нас!   bouquet

# 143
Слънчо, радвам се за добрите новини. Hug
Бобче, ех, дано скоро татито се прибере при вас, че да има човек, на който да разчиташ в такива ситуации. Hug Иначе за яденото - не се притеснявай. По-скоро е знак, че в момента е в период на растеж. Аз така забелязах, че моите набиват здраво, когато са в такъв период. То не че и иначе не ядат, но в период на растеж е страшно направо. Crazy
Марти, не се включих с инфо за балет, защото района на Люлин ми е безкрайно непознат.  Embarassed Иначе балет за тази възраст има в зала "Фестивална", школата е на Маша Илиева. Има също така в младешки дом или каквото там се води "Средец". Тоест до паметника Левски. И там е за малки деца. Но пък на теб са ти далече. Thinking

# 144
  • ГОре на черешата...
Момичета, почерпете се - днес аз и сестра ми помъдряваме с още една година.

И тъй като това не е просто торта, а торта с история, изтъкана от символика, повече може да прочетете и видите тук Рисувана вита торта "Сакура"

# 145
МАРИЕТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДВЕЧКИТЕ ВИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВДЪХНОВЕНИ И ВДЪХНОВЯВАЩИ, ИЗПЪЛНЕНИ С МЕЧТИ И КРАСИВИ ОЧАКВАНИЯ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СБЪДНЕТЕ!

Сътворила си торта-шедьовър. Прекрасна е!  bouquet

# 146
  • Видин
Мариета, честито помъдряване, но не остаряване. Нека всичко което си пожелаете да се сбъдне.П.С. Да не сте близначки?

# 147
  • ГОре на черешата...
Лулу, Ния, благодаря ви  bouquet! Разчувствахте ме Hug!

Не, сестра ми е по-голяма със 7 години, ама явно татко е майстор Laughing...

# 148
  • София
Мариетка, честит рожден ден!
Да си жива, здрава и много щастлива!

По - красива торта до този момент не бях виждала. Поздравления  Peace.

Лу, благодаря ти за отговора   bouquet. Утре ще се обадя в "Средец" да питам дали толкова малки дечица приемат. Аз искам да я запиша или на модерен балет или на спортни танци, защото няколко пъти съм и пускала класически балетни постановки, но интерес от нейна страна - 0 Confused. Чуе ли, обаче някаква друга музика, в това число и чалга Mr. Green, ела да гледаш какво става, всичко зарязва и започва да танцува Party.
Слънчо, радвам се, че Мая е по - добре Grinning. Бързо оздравяване и на теб Praynig.
Бобче, за яденето, можеш само да се радваш, че е започнала да се храни. Дано да не е период и за напред, така да си по хапва детето Peace.
Дани вчера за първи път в живота си поиска да хапне парче месо и аз ей така Shocked, като го чух, че сам иска. Хареса му и изяде 1/4 от пъжолата на баща си Grinning. Днес ще го пробвам с пилешко, да видим дали ще иска да яде.
Приятен следобед   bouquet.

# 149
Марти, в "Средец" със сигурност има класически балет и народни танци. За модерен обаче - нямам идея.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт