АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На нас днес ни биха предпоследняи Синагис   Grinning
Вики тежи вече 6800- 68 см  Валя 5950 64 см! Heart Eyes
Доц.Слънчева много им се радва и каза,че са прекрасни по развитие разбира се отговарящо на 4 месечно бебе! Кааза да си папкат за сега млекце и зеленчуци и така...    Grinning

Честит рожден ден на Мариетка!  bouquet
Бъди много  здрава и щастлива!  Heart Eyes

# 151
Мариетка ,честит рожден ден!Много здраве и много щастие.

Слънчо бързо оздравяване на Майчето. Hug Hug Hug
Димяни браво на порасналите госпожици. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Мари ета Честито,да си жива и здрава ти и сестра ти
Ей баща ти верно голям майстор,но и майка ти има голяма заслуга ,как  в  един ден....
а тортата  е божествена smile3501 smile3501 newsm74
като отворя темата  и ме включва на първа страница newsm78 newsm78 какво става  newsm78
Димяни ,браво на момичетата,все така за напред
Бобче,не мисли от към лошата страна,знам че е трудно ,но човек трябва да е позитивен,радвай се докато   е на тази вълна,пък после ще ми мислиш ако пак я прихванат злоядите
Марти ,защо не е иска досега месо?
Мартин  като види в яденето и вика,не го искам ,но като почне да яде си го хапва.Аз предполагам,че това е от ДГ там не сваряват явно хубаво месото и не може да го сдъвче и затова.  виж луканка,суджук и разни такива филета сам си ги търси Simple Smile

# 153
  • Златна Добруджа
Каке, честит рожден ден на теб и сестра ти  Hug Не можех да те пропусна  Heart Eyes  Heart Eyes

# 154
  • ГОре на черешата...
Марти, Димяни, Яна, Валеске, Ментинка, благодаря ви момичета, направихте ме толкова щастлива Hug  bouquet Heart Eyes!

Димяни, браво на куклите, все така да растат  bouquet!

# 155
Честит рожден ден Мариета и сие  bouquet

# 156
МАРИЕТКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquetДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКО ЗЛО ДА Е ЗАД ГЪРБА ВИ Heart Eyes

Ние вчера бяхме на консултация.Алекс е 11 200/75 смПеди ни прати да направим изследвания на хормон на щитовидната жлеза,за всеки случай,защото има наследство от към мен.Определено е с наднормено тегло,въпреки,че е само на кърма и каза,че в такъв случай е желателна консултация с детски ендокринолог.Първо ще изчакаме хормона де,ако е в норма,ще изчакаме още 2-3 м,да видим как ще качва.
Тя каза,че не вижда симптоми,говорещи за някакъв ендокринен проблем,но за общо успокоение......
Стискайте палци всичко да е наред Praynig

Ако баща ми и брат ми не бяха по 2 м и по 130-140 кг,серизоно щях да съм притеснена вече Tired

На болничките,бързо оздравяване.
Нашата кака от утре е на ДГ,че подивя вече у нас.Всеки ден ме пита,дойде ли вече Понеделник,да ходи на ДГ (нали след почивката от ДГ,идва Понеделник и сега все си мисли,че е Понеделник Laughing).
Дано само сме здрави,че миналият път направо ми се ревеше ooooh!

# 157
  • ГОре на черешата...
Морска, Ади, благодаря ви  bouquet!

Ади, стискам палци, но съм 100% убедена, че всичко ще е наред Peace...пък и доколкото знам, вие, македонците, сте големи, яки и здрави българи, така че Ал си има ген Grinning.

# 158
Мариетка, честит рожден ден и от мен  Hug Желая ти много здраве и още повече поводи за усмивки   bouquet

# 159
  • ГОре на черешата...
Благодаря ти, Фети  bouquet!

# 160
  • София
АДи,всичко ще е наред Praynig здрав момък ще е просто!  Heart Eyes

Ние също решихме да пуснем Райън ан градина вече защото определено има нужда да е сред повечко дечица  Grinning  сега ще направим зследванията до края на седмицата и от другата или по другата ще тртъгне зависи кога станат! Grinning

# 161
  • В светлината на слънцето
Димяни, куклите растат, та пушек се вдига!  Party Все така да продължават. Hug А за Райчето не се притеснявай - сигурна съм, че ще остане доволен от компанията с децата. Peace
Ади, ехаааа, истински Крали Марко си отглеждаш ти. Heart Eyes И аз съм убедена, че нищо му няма на детето. Все пак той си се роди доста едър, така че има сериозна преднина пред наборите и няма как да бъде равен на тях по кила и ръст. Всичко ще е наред, ще видиш. Hug
А аз пък днес пуснах тото. Mr. Green След четвъртък, ако съм напуснала работа по собствено желание, да знаете, че милиончетата вече са паднали. Whistling Ама най-вероятно ще стане като в оня хубав български филми: "Татко обеща да ми купи колело, ама друг път". hahaha

# 162
Мариетка, от все сърце ти пожелавам всчкото здраве и щастие на земята, както и много обич от страна на близките ти. честит Рожден Ден   bouquet

Ади, струва ми се, че ръстът и теглото на Алекс са семейна черта, щом имате толкова едри хора, но си направи все пак изследванията, за успокоение. Стискам палци те да са отрицателни и с това притесненията ти да приключат завинаги.  Heart Eyes

Извинявам се за дългото отсъствие от форума, нямах много мерак за писане в последните месеци, но ви чета, не ви забравям.  Hug

# 163
  • Germany
Вчера ви се оплаквах от оцветяването на Симончо днеще се хваля - купих му книжка на системата Кумон и днес не мога да го спра да прави задачките  Crazy препоръчвам я горещо, хората са си измислили системи за постепенно обучаване, а не като мен да разпечатат Томас влака и да чакат 3годишния Симон да я нарисува като 34 годишната му майка си мисли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Баткото също се занимава с Кумон  Peace (но там е само математика за по-големите)

# 164
Добро утро.
Мариета честит рожден ден на патерици. Аз вчера имах гости и не съм влизала.
Я кажете как успявате да дадете течен аналгин или хексалгин? Деян веднага повръща от тях. Аз си карам на панадол и увивам китки, стъпала, мишници, слабини и чело с оцет. То горкото като е с висока температура и няма сила да протестира. Само скимти жално че не ще. Гадна работа е температурата. Добре че скоро не е вдигал.
Слънчо как е Мая? Спадна ли изцяло температурата?
Ади колко килограма се роди Алекс? Не се притеснявай всичко ще е наред. Просто е хубав як мъж. Явно е наследствена черта
Марти не знам как е в София, но като бях в майчински посещавах един танцов клуб в Ямбол. Имаше курсове за всички възрасти. Най-малките на балета бяха 5 годишни. Но балерината, която ги учеше правеше изключения за деца с талант. Та мисълта ми е ако наистина на дъщеря ти и се удава  да пробваш да я запишеш. Има толкова деца на 5 години без никакъв усет за музика и танци. Но майките им ги записват. Защо да не приемат дете с талант макар и по-малко.
Бобче как вървят при вас нещата? имал ли развитие?
Или честита работа.
Аз май трябва вече да се приготвям че ще закъснея. Чао до довечера

Общи условия

Активация на акаунт