АВГУСТинчетата малки смело се спускат по зимните пързалки!

• 25 577
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

La vie en rose , благодаря ти, мила, здраве и щастие желая и на вас!

Дезитка
, тази книжка дали я има и тук Rolling Eyes?

Сас, хаксалгин/течен аналгин давам в  лъжица сок от по-сладък компот и после веднага да пият вода...отврат е, но понякога няма друг начин и действам с твърд тон/ръка Mr. Green.
А когато е много висока температурата - над 39 - директно капнат в панадола, така не се усеща.

# 166
добро да е!
Мариетке ама и хубаво пишеш,цяла история си разказала.Много ми харесва блога ти!Поздравления!
dezita,можеш ли да пуснеш снимка на тези книжки?
Ади,не се притеснявай излишно,македонец си е от далече Ал
лулу, и аз пуснах ,ама с моя карък,абе ще идваме  при теб ако те огрее..... Laughing Heart Eyes

# 167
Ади,всичко ще е наред Hug

Лулу,голяма си скица,като спечелиш милионите да не ни забравиш Laughing

Димяни,сега прочетох,бебките много са пораснали,гуши-муши от мен,малки принцеси Hug

Виле,защо така бе пиле не ти се пише,сподели,нали знаеш "споделена мъка половин мъка" Hug

Дезита,дай снимка Grinning

моя хубостник научи цветовете Heart Eyes

Елица е влязла в някаква мрънкаща фаза едвам я изтърпявам Heart Eyes

Бобче,имали яснота по случая Rolling Eyes

# 168
  • София
Да ви почерпя - днес помъдрявам с още една година Simple Smile

# 169
  • София
Здравейте  Hug.
Моите и двете най - накрая отидоха на градина и сега ми едно спокойно и тихичко, че даже ТВ - то съм си пуснала за фон, че кога у нас е било тихо Laughing.

Марти ,защо не е иска досега месо?
Валеске, Дани до 2 годишен ядеше всякакво месо, но точно тогава се върнахме от Германия и от стрес ли, от нещо друго ли, но той спря да яде. Единственото нещо, което ядеше беше филии с лютеница и сирене и това продължаваше със седмици ooooh!. Лека полека започнах да го захранвам и с други неща, включително и месо, но явно към него изпитваше някаква погнуса и до преди 2 дни той се потрисаше като види парче месо в чинията си Sick. Но пък филета, луканки, салами, кайма си е ял винаги. Снощи яде и пилешко месо, но не беше много очарован Mr. Green.
Сас, аз досега не съм давала нито Хексалгин, нито аналгин, но като съм им давала АБ, веднага след него в устата им пъхам парченце шоколад и хем те доволни, че ядат шоколад, хем не им горчи.
Ади, всичко ще бъде наред с изследванията Peace. Той се роди голямо бебе, а щом и дядо му и чичо му са толкова големи си мисля, че няма място за притеснение Hug.
Димяни, браво на бебките  Heart Eyes.
Лу, Валеске, хайде да ударите джакпота и после да почерпите Wink.

Честит рожден ден, Лони!
Да си жива, здрава и много щастлива!

# 170
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мариетка, честит рожден ден на патерици, много здраве и много усмивки  Hug

Лонита, много здраве и успехи   bouquet

Няма бе  хора, няма развитие, писна ми от тази тъпа съдийка, която видимо разиграва мъжами.Ела днес, не днес немога, ела утре. От 2 февруари, всеки ден е в съда да я чака да му разпечата и подпише два реда решение. За мен това си е чиста гавра с него и с нас и немога да разбера какво сърце има, да го прави това нещо. Нооо всичко се връща, само да не и се налага да изживява стреса и напрежението, които ние изживяваме. Не съм толкова злобна да й го пожелая.
Та днес пак чакам и пак се надявам. Вчера направо бях съкрушена след поредното отлагане.   Confused

Адидано няма нищо обезпокоително. Ти как го храниш, на поискване ли.  Thinking Все си мисля, че като започне да се движи детето ще си влезе в строя. А и какъв е сладичък с тези бузки, да ги нацелуваш  Heart Eyes

Сас аз лекарства давам направо както са така, като под ръка държаготово сокчето за убиване на лош вкус. Но пък Йована много ме слуша и пие всичко, което и казвам. Хващам й носа, тикам в устата, казвам гълтай и тя гълта, после пие сокче  Peace
Месо яде, основно пилешко, може да опука половин пиле сама, много обича.

За децата аз наблюдавам Йована и знам, че дори да намеря къде да я запиша сега, няма да  прави нищо сигурно първия месец. Когато сме сами в къщи, танцува без проблем. накарамли я, обаче, да потанцува на баба и дядо по скайп, никога не го прави  Rolling Eyes Пред непознати не се отпуска, така че действително още и е рано. Освен да насърчавам свободната самодейност в къщи  Crazy, друго няма какво да направя.  Peace

# 171
  • Видин
Здравейте и от мен тази сутрин Hug
Бобче, силно се надявам много скоро да сте заедно Praynig  Обещай да пишеш като имаш новини. Peace

# 172
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ооо няма да пропусна да изрева от радост виртуално  Laughing

# 173
  • ГОре на черешата...
Лони, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щасти е и късмет!

# 174
  • Germany
http://www.amazon.de/My-Book-Coloring-2-3-4-Workbooks/dp/1933241 … 46342&sr=8-19 ето тази тук е за оцветяването - примерно има 2 черешки и в едната има едно бяло кръгче останало, и дечко трябва да реши кой цвят да избере да оцвети и да запълни после. И така постепенно оцветяват кръгчета, квадратчета, после има по два цвята да ползват  Peace

http://www.amazon.de/First-Tracing-Kumons-Practice-Books/dp/4774 … 246342&sr=8-4 - тази неочаквах да се заинтересова от нея - е да съединява примерно малко коте, да намери пътя до голямото коте, без да се опира в цветенца примерно - тези много ги хареса и веднага разбра за какво става дума.

# 175
  • Видин
Лони, Честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая
Дезита, а в БГ къде могат да се намерят? Във Видин имаме 2 големи книжарници, дали там ги има? Едната е на Хермес, а другата Пингвините newsm78

# 176
Бобче, вашите мъки край нямат ! Усещам обаче, че успеете ли да хванете въпросната госпожа, за да разпише разрешението, всичко ще се нареди, затова нека да упопрства мъжа ти, тя не може да го избягва вечно ! Успех !
За Йована си мисля, че е съвсем нормално да не се отпуска да танцува пред уеб-камера, но е въсможно да изяви желание да танцува сред деца, които танцуват като нея. На тази възраст дечицата обичат да имитират и в такава група едва ли ще остане дълго настрани.

Морска,  Hug, все нашите болни истории душка, една крачка напред-две назад, но горе-долу се изясняват нещата и диагнозата намирисва на "умствена изостаналост свързана с хикс хромозома". Малко трудно ми е да го преглътна, но ще се оправя и пак ще дойда да си лафим.  Heart Eyes

# 177
  • Germany
Ния, във Видин май ще е турдно - Мъжа ми е то там и всяко лято караме 1 седмица там и ги знам всички книжарници и все нещо липсва. Но ти питай да ти поръчат, и ще доставят - Пингвините за мен е по-добрата книжарница  Peace специално за Видин. Пък лятото ако много искате ще ви донеса една книжка, тъкмо ще се запознаем  Peace

# 178
  • В светлината на слънцето
ЛОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА И ВЯРВАЙ В МЕЧТИТЕ СИ!

Бобче, наистина няма начин да ви разиграва вечно. Така че мъж ти да я преследва до дупка.  Naughty
sas, при нужда пробвай да дадеш хексалгина капнат върху лъжичка със захар. Поне така препоръчват лекарите. Малко му се нормализира вкуса, но пак е гадно де.
Вили, Hug Hug Hug Hug Hug

# 179
  • Видин
Ния, във Видин май ще е турдно - Мъжа ми е то там и всяко лято караме 1 седмица там и ги знам всички книжарници и все нещо липсва. Но ти питай да ти поръчат, и ще доставят - Пингвините за мен е по-добрата книжарница  Peace специално за Видин. Пък лятото ако много искате ще ви донеса една книжка, тъкмо ще се запознаем  Peace
И до сега не си се обадила Crossing Arms Обезателно, ще се видим, ако не съм ги намерила до тогава ще ти поръчам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт