90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
добре , но аз искам да сваля само 7-10 кг , а аз 3 м . дават 18-20 ( много са ми - ще стана на вейка - оф как се засилих само  Laughing ) и за това питам като постигна желаните резултати как да ... "спра "

Няма да станеш на вейка,просто няма да спазваш толкова стриктно режима тогава,ще ядеш хляб и можеш да смесваш храни.Аз така се опазих да не кача това което бях свалила.А и друго да ти е ясно,някой хора за 3 месеца свалят 10 килограма,а някой 25,това зависи от много неща.Така,че съвсем спокойно можеш да минеш в нашите редици  Peace

# 211
reniris , щом имаш да смъкваш само 7-10 кг, няма как да смъкнеш 20 за 3 месеца, споко. Толкова смъкват хората, които има да свалят повече кг (например 30,40). Ако пък случайно се "засилиш" да сваляш повече - просто ще увеличиш порциите, но ще завършиш диетата, за да запазиш ефекта после  Peace
Отчитам един режимен бобов ден, изкаран на боб  Laughing

# 212
  • София
Ще си възвърнеш пак свалените килограми, най-просто казано, а никой не иска това.
Не всеки сваля до толкова килограма, колкото пише там, възможно е път ти да свалиш по-малко, а и колкото по-малко за сваляне имаш, толкова по-трудно казват, че става.
 bouquet
преди да забременей бях 175 на 47 кг - "почти ... анорексичка " сега съм 175 на 70 кг  и се притеснявам почна ли диета ( а имам нужда) да не сваля прекалено ... а се притеснявам и за йо - йо ефекта та съм на кръстопът и за това задавам тъпи въпроси но за мен са от значение отговорите - Благодаря !

Така,че съвсем спокойно можеш да минеш в нашите редици  Peace
  bouquet

# 213
  • София
Спокойно няма.аз също бях като теб 1.72 на 48 кг,та знам за какво ми говориш  Joy само дето сега имам яко кила за сваляне,много повеч еот теб.Мисля,че ще ги свалиш тези 10 кила,за целия цукъл.На първа страничка има една табличка иди и поразгледай,ще видиш че всеки сваля различно.МОя приятелка за целия режим свали само 8 кг,всичко си е до организъм.Обикновенно на първия цикъл се сваля най0много и после много по малко.Питай и не се притеснявай,нали сме тук,за да си помагаме и да се подкрепяме.

# 214
reniris аз за цялата диета свалих 7 кг. Исках да сваля 10. Затова, че не се притеснявай, че ще отслабнеш повече отколкото трябва. Няма как да се случи... Не може един човек който тежи 90 кг да свали 20, и друг който е 60 пак да свали 20.......

4eri разбирам те, аз от сега като се замисля след 5 дни какво ще ям и се чувствам виновна, все едно ще направя нарушение, а то реално е точно обратното Simple Smile

# 215
Добра вечер и от мен ! Hug
Аз тези дни съм в сесия и чета повечко и нямам време да пиша,но ви чета постоянно !
Добре дошли на новите ,очевидно всеки понеделник се увеличават редиците ни. След вчерашния воден не съм се мерила,защото сутринта като станах коремчето ми беше хвръкнало и реших ,че е по-добре да не го правя ,за да не се демотивирам. Нещо пак се явиха проблемите с WC ooooh!,а тайничко се надявах ,че вече са в миналото. Моля ,помагайте с някакви съвети ! Praynig
 Скоро чакам и МЦ и май направо след това ще се консултирам с Кантарев!  newsm78
Успех на всички ,много много минусчета желая  Hug

# 216
  • София
лелееее аз к'во се бях засилила и си мислех че май месец ще съм отново на вейка и баба пак ще вика "яж бе дете ,станала си 20 кила с мокри дрехи "- м/у другото тя много харесва фигурата ми в момента  Joy ама така е като нямам време да ви изчета с две палавници в къщи... дете на 3г.3м. и  бебе на 10 м. - време за форум не остава
почвам от 3 .02 2011г.( да съм в крак и с луната  Laughing )
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ - ако има нещо пак ще питам   bouquet Hug Party !

# 217
  • София
reniris, аз съм също на твоето дередже. Била съм 48кг, сега искам да съм 54-5, започнах диетата от 63. Засега свалям доста бързо и ако успея да сваля всичко преди края на 90те дни смятам да не спирам да спазвам режима за да се опазя от йо-йо ефект. Просто ако започна да ставам по-слаба от желаното (ех, мечтиии  Laughing ) ще увелича порциите, ще си позволявам малко повечко мазнини и прегрешения от време на време и така до края  Peace

# 218
  • София
reniris, аз съм също на твоето дередже. Била съм 48кг, сега искам да съм 54-5, започнах диетата от 63. Засега свалям доста бързо и ако успея да сваля всичко преди края на 90те дни смятам да не спирам да спазвам режима за да се опазя от йо-йо ефект. Просто ако започна да ставам по-слаба от желаното (ех, мечтиии  Laughing ) ще увелича порциите, ще си позволявам малко повечко мазнини и прегрешения от време на време и така до края  Peace

е добре де - пак нещо не съм разбрала - яденето ограничено ли количество/грамаж е ?.... . не е ли докато се нахраниш  Grinning ? и с това малко повечко мазнини не се ли нарушава цялостно диетата ? или имаш в предвид ,че ще спазваш само разделното хранене но вместо пържола на фурна или скара ще е на тиган ?
п.п. пак се извинявам за тъпите въпроси , но хич не съм наясно - примерно деня с варивата ... да кажем боб яхния не слагате ли зехтин ,сол ... или леща слагате ли лук ? ще чета и рецептите - ще "влезна в час ", но сега докато отпочна ще ви писне от въпросите ми  Embarassed
но нали искам и аз да съм финна  Hug

# 219
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Чета ви отдавна, но за първи път пиша. Благодаря на всички ви за този форум, който ми помага много. Днес за първи път съм на воден ден и се притеснявам дали ще успея да изкарам до края. Моля ви , помагайте.
Успешен ден на всички!

# 220
  • Кьолн
Добро утро момичета!reniris, и аз съм с две малки дечица ,но вечер като заспът след като оправя лудницата сядам и чета.Та на въпроса ти порциите трябва да са наполовин на това което си яла преди диетата. Поне аз така го разбирам. А за калоричноста просто готвиш  без да пържиш. Успех ти желая! Hug Аз вчера нямам никакви прегрешения. Много съм горда ,че пак изкарах плодовия като по учебник! Днес протеинова и идея нямам какво да си наготвя. Желая много минуси на всички днес!

# 221
  • София
Добро утро момичета!
Много сте изписали, а аз вчера докато приспивах децата, заспах с тях  Mr. Green, та не успях да ви изчета. Да се отчета за вчера: З-портокал, О-голяяяма салата със сирене и зеленчуци на плоча, В-същото, ама само сиренето беше 1/2 от обяда Embarassed. За днес хич не съм и мислила какво ще се яде. кантарът естествено след водния онзи ден днес ме отчете с +0,300, ама мисля, че е нормално, важното е че е само с толкова +. Успех на русалките днес и добре дошли на новите попълнения  Hug.
mozila, reniris аз не ям порции наполовина от преди ям, докато се наям, то иначе ще е голям глад и направо дитата си е обречена на провам. Но ефект пак има, но избягвам пържено, запръжки на супите /и без това никога не съм знаела как се правят/ и мазно, максимум по 1 с.л. зехтин на салатите слагам.

# 222
Добро утро и от мен! Хапвам си портокали за закуска и чета кой какво написал докато съм спала Mr. Green Mr. Green Момичета, днес ми е въглехидратен ден, мислех че този е един от най-хубавите, но ето, че за работещо момиче като мен се оказва труден от към идея за обяд. Какво ли бих могда да хапна в някое заведение  newsm78 Май най-добре салатка?

# 223
Добро утро , за 1 седмица резултат 2,300кг , днес ми е плодов ден , за закуска вече си хапнах половин ананас и така продължавам през деня с добавка вода .

Хубав ден   bouquet

# 224
  • София
Добро утро и от мен! Хапвам си портокали за закуска и чета кой какво написал докато съм спала Mr. Green Mr. Green Момичета, днес ми е въглехидратен ден, мислех че този е един от най-хубавите, но ето, че за работещо момиче като мен се оказва труден от към идея за обяд. Какво ли бих могда да хапна в някое заведение  newsm78 Май най-добре салатка?

Този ден пък е най-лесен именно в заведение - спагети с доматен сос, гъби и кисели краставички.
Пица със зеленчуци, пърленка и салата.

Общи условия

Активация на акаунт