90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Хелоу ви, дами  Hug
Днеска имам един яко тлъст минус -0,800 .. след въглехидратен..
Или общо след 40 дни диетуване -7 кг.. Повече от доволна съм! .. даже се осмелих да си поставя малко по-смела цел.. да видим как ще ми се отрази..

Яко  Crazy Като гледам скоро ще закръгля цифрите.. и чак не ми се вярва, че може да видя 5 на кантара  Shocked .. туй не ми се е случвало от 5ти клас  Joy

Днеска съм главно на фрешчета (ще опитам) портокал.. за да свържа плодовия с лунната Simple Smile

bibi, като гледам така.. малко вечерята не ми се струва да е половината от обяда  Rolling Eyes Ама и като нямам поглед на големината на филиите и гевреците.. не мога много да преценя Simple Smile
Пробвай малко да наблегнеш повече на обяда за сметка на вечерята..  Hug

# 436
Добро утро и от мен Hug
От два дни съм на диетата и мога да се похваля с -1кг. Simple Smile
Сега пия кафе и ще закусвам портокал, а за после ще решя какво да е!
Нана, браво за поразителния резултат Wink
Браво на всички за минусите newsm44

# 437
  • Варна
Добро утро!

Нана, възхитена съм от резултатите ти, много и то  Hug

Lady Vengeance, искам да не те пропусна, но не зная какво точно да те посъветвам, сложен ти е казуса. Освен да ядеш вечер до 20ч., към сутринта някой плод и после като се събудиш направо да обядваш, не виждам как иначе. Ти всяка вечер ли си нощна смяна?

mozila, старай се да не смесваш плодовете сутрин, нека са от един вид. А и по-добре изключи киселото зеле вече от менюто си Hug

denichka1990, ако не е късно, може домат според мен Peace

bibi, търпение и воля Hug Hug

Тази сутрин -1.400 след плодовия  или за първата четворка 2.700кг, голям акеф,а? Crazy Crazy Crazy

Днес белтъчен ден, мисля яйчица за обяд да си сваря с малко салата, закуската обичайната, аз я карам само на фреш от портокал Peace

# 438
Добро утро, девойки!
Аз след изключително режимен ден съм на плюс 700гр  smile3514 Не знам дали е заради болестта, наште казват, че съм подпухнала, но аз и инфекция си имам. Днес ми се отяде всичко направо. А вчера сигурно 4 литра вода, ако не и повече съм погълнала.

Днес на обяд ще съм навън някъде и ще гледам запечени картофи да хапна, а за вечерта мисля същото. Вече реших, да. Вкарвам правилото с половината на обяда и то същото да е.

Ох.

Хайде лек ден на вас и да се обличате, че навън е -10 в момента (в София)

# 439
bibi , ориза ако ти е купен от китайците, готов,  той е пържен и с различни подправки...аз много го обичам,но като съм на режим , не го ям...или ако го ям, е приготвен от мен , имам един уред за приготвяне на ориз.. Аз все си мисля за въглехидратният ден....може би ,ако има застой , или не се сваля достатъчно...не е добре да се ядът вафли, торти и т.н.... за черният шоколад-ОК.. Аз специално все чаках въглех. ден, ама тогава си е опасна работата...защото всичко ми е много вкусно и  неволно увеличавам количеството...иначе мисля,че всичко ти е Ок, виж помисли какви подправки ползваш, може о от там да имаш задържане на течности, а може просто по-късно да започнеш да сваляш килцата...факт е,че 901% от тези ,които спазват и са спазвали  режима са много доволни..
Нана,  ти наистина си голям пример и   резултатите ти са страшно мотивиращи!  Hug  Аз мисля, че е голямо постижение и много страхотна воля да почнеш от 100,,,че и 123 ,и да стигнеш 85, и да продължиш! Едно е да почнеш от тези кила,друго е от 72-3 както мене....Поздравления!

# 440
Добро утро,направо съм впечатлена от резултатите nana77 .Според мен трябва да има много воля,дано и ние да я придобием и да сме по -постоянни.Днес ми е първи въглехидратен,за 2 дни -  -1кг.
з-2 портокала
о-вегетарианска пица ( аз ще си правя тестото)
в-може би ще пробвам квадратите,дано ми станат сполучливи
Доскоро!

# 441
Здравейте,

Вчера си хапнахме един прекрасен грах/замразен/ с картофче на яхния.....беше много вкусен.

А днес Въглехидрати
З-киви
О-содена питка + лютеница
В-сладкиш с канела+ 1парче гаден шоколад

/Сладкиша е от рецептите за въглехидратен, обаче много захарима и 1 бурканче сладко, та ще се поогранича до 1, 2 парченца.  http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=12

Лек ден Peace

# 442
Здравейте отново Simple Smile Влизам да си дам финалния отчет Simple Smile
Начало
Килограми - 58,5
Ханш - 102
Талия - 72
Бедра - 56
Ръце - 26

Финал
Килограми - 50,2
Ханш - 94
Талия - 66
Бедра - 54
Ръце - 24

Качила съм тук едни снимки, но не съм сигурна дали съм го направила правилно. Ако не се отварят ще го поправя. Първата снимка е от преди диетата, другите 4 са от сега. Не знам дали се вижда много разликата, но истината е че се чувствам супер Simple Smile Извинявам се за ужасните физиономии които съм направила  Blush
http://picasaweb.google.com/denichkatranova/Denichka?authkey=Gv1 … p;feat=directlink

# 443
  • София
ето ме и мен - проучвах 1-2 дни как стои въпроса с диетата - хареса ми и ЕТО МЕ ОТ ДНЕС ПРИ ВАС  Peace
като за първи ден много съм ентусиазирана и за начало метнах пилешките пържоли в иенското стъкло , резнах селената салатка и чакам да стане 12 :00 часа за да почвам  smile3508 ( извинявам се на тези които днес им е воден за подробното описание )
за вечеря - същото  Peace
утре съм на ориз  Flutter

сега пак ще питам :
*проблем ли е ако не закусвам ( плодове естествено ) ?
*ако прегладнея следобед може ли 1 плодче  Praynig ?
*а сухарче кога мога да хапвам ?

почвам от 71.5 кила ( вчера за сбогуване с колата изпих 1 л. и 1 л. излях в мивката гледайки как канала я погълна и изядох цяла милка с лешник ,НО край до тук !!!)  
това от мен - помагайте да "одържа фронта " хубав ден

# 444
denichka1990, не си сгрешила с домата. В книгата пише плодове или зеленчуци не само в плодовия, а във всички дни! Писахме по едно и също време и сега видях отчета ти. БРАВО, има много голяма разлика, изглеждаш много добре! Пожелавам ти безпроблемно задържане на килограмите и ни навестявай да казваш как върви почивката.  Hug

В китайския ориз най-често има и яйце. Аз не бих го яла.

Моето меню днес:
зак: 2 портокала
обяд: ориз+салата(айсберг,1/2 краставица,1 домат и 1 пипер)
веч: 1/2 от обяда

# 445
She_R: Страхотен резултат!!!  #Crazy  newsm44

reniris: Здравей и добре дошла в отбора!
Толкова си надъхана, на едни плодове ли ще се дадеш?
Спазвай диетата както трябва и резултата ще бъде по-бърз и по-добър Simple Smile

denichka1990: Нов човек си направо!!! Аплодисменти за отлично свършената работа! Страхотна си!  newsm10 Това си го постигнала след цялата диета или след първият етап?
Извинявай, ако си отговаряла.. просто съм нова Simple Smile

При мен днес е последен ден от втората ми четворка.. мисля утре да има кантар  newsm78
Днес плодчета  Mr. Green

# 446
Engel За цялата диета Simple Smile Исках да сваля 10 кг, но и на 8 съм много доволна Simple Smile А дай боже в почивката да дръпна още малко  Praynig

# 447
Добро утро, фиданки!
Деничка, БРАВО!
Днес съм на белтъци
З- фреш грейпфрут
О- месо с кисело зеле
В- пилешко с гъби и салата зеле
Марето, предполагам, че плюса е от многото изпита вода ,която все още не си изхвърлила.
Ренирес, добре дошла!Закуската е задължителна за да се раздвижи метаболизма.Сухарите са за въглехидратния.Първите няколко дни може плод следобяд, но да се спазват часовете според деня.
Усмихнат ден на всички!

# 448
  • София
denichka1990 гледайки снимките ти ми даде още повече кураж  Hug супер си и физиономията ( както се изказа ти  Mr. Green) ти е много сладка !

reniris: Здравей и добре дошла в отбора!
Толкова си надъхана, на едни плодове ли ще се дадеш?
Спазвай диетата както трябва и резултата ще бъде по-бърз и по-добър Simple Smile

Ренирес, добре дошла!Закуската е задължителна за да се раздвижи метаболизма.Сухарите са за въглехидратния.Първите няколко дни може плод следобяд, но да се спазват часовете според деня.
Усмихнат ден на всички!

bouquet  bouquet  bouquet БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ и помагайте , че ако не сте вие се отказвам  smile3525 УСПЕХИ!!!

# 449
denichka1990, изглеждаш страхотно! Heart Eyes   newsm51
Браво на теб! Невероятен резултат си постигнала, имайки предвид, че стартовото ти тегло е ниско!

nana77,  и на теб се възхищавам искрено! smile3525 Всичко е постижимо, стига човек да има желание (и воля, разбира се). Mr. Green

Anais, добра идея ми даде с този сладкиш, обаче си мисля щом има цяло бурканче сладко, дали въобще да слагам и захар допълнително? Thinking

reniris, не трябва да се пропуска закуската, защото си забавяш метаболизма.
Плод следобед- само ако прегладнееш, ама наистина много, т.е в краен случай.
Сухар- във въглехидратен, иначе ще забавиш отслабването.(поне за мен е така)
Успех!

След вчерашния белтъчен ден имам - 500 гр., което затвърждава мнението ми е, че лично аз отслабвам, когато хапвам. Гладът въобще не помага.
Да питам варените гевреци с мая ли ги приготвят?

Минусов ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт