90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И аз да се "похваля"  с + 400 гр. след водния, и така вече 2-ри ден. Добре е , че поне не се качват нагоре още.
 Днес въглехидрати:
3 -2 портокала,
О - салата табуле и 2-3 гъбки на фурна,
В - овесени ядки със стафиди и малко мед + 1 лентичка черен шоколад.

Деничка и от мен поздравления за резултата:bouquet:
Усмихнат и режимен ден ви пожелавам от мен Heart Eyes

# 466
  • Бургас

Отчет за днес: 3 - кафе + 1 ябълка, О - омлет от 2 яйца с гъби и две печени чушки, В - яйца с праз за мен и мъжа.  Аз съм водна на 07.02.  Има ли някой с мен? Това е първия воден и малко ме плаши

Аз бе мило,ще си локаме заедно Hug

Мога де се хоФалЯ с един много режимен плодов за вчера.
Чак се изумих от себе си  Grinning
Правих разни вкусотии за домашните,едни месца,
едни салати,едни сладкиши............
НО нищо НЕ опитах дори bowuu
Та герой съм си Laughing

Днес ми е Белтъчно
З:2 портокала + кафенце
О:пил.бутче+салта акит.зеле,моркови и малко краставичка
В:като обяда Peace
Аз определено се чуствам страшно добре откакто съм на режима.
Колежките казват,че вече дори имам видима промяна в пропорциите Wink

Хубав ден ,сладкишки Hug

# 467
Здравейте,
аз съм нова във форума.
Много се радвам че толкова се подкрепяте... страхотни сте.
Аз съм на режима от 31 дена и съм доста доволна - до водния ден свалих 5 килограма и около 6-7 см от талията... но за съжаление от ханша само 2-3см. Та исках да ви попитам някоя от вас има ли такъв проблем? Аз не съм пазила много диети, но съм ходила на дебелариум и такива проблеми нямаше, т.е. свалях си равномерно навсякъде а сега ханша и бедрата ми са все едно заковани.

# 468
  • Бургас
Здравейте,
аз съм нова във форума.
Аз съм на режима от 31 дена и съм доста доволна - до водния ден свалих 5 килограма и около 6-7 см от талията... но за съжаление от ханша само 2-3см. Та исках да ви попитам някоя от вас има ли такъв проблем? Аз не съм пазила много диети, но съм ходила на дебелариум и такива проблеми нямаше, т.е. свалях си равномерно навсякъде а сега ханша и бедрата ми са все едно заковани.

Аз съм така Crossing Arms
Но при мен винаги е било така-последно свалам на ханш,дупе и бедра.
Като  напреднем в режима се надявам да се посвием Peace

# 469
Деничка....личи си....личи си  newsm10
Нана...браво - за доста кратко време доста кила си стопила. Как ти се отразява това на кожата? Имаш ли стрии и как се бориш с тях ако имаш?
И аз днес съм на гевреци....че ми се видяха малки и си взех три  Shocked
Не знам защо, но бобовия и въглехидратния са ми най-трудни....голям глад ме гони! Ето сега едвам се удържам!
[/quote]

НО нищо НЕ опитах дори bowuu
Та герой съм си Laughing

[/quote]
Как успяваш? Аз все нещо облизвам или кусвам...я дали е станало, я поради друга причина! newsm78

# 470
ОК Недялка81 ще плуваме заедно, ако не съм на работа на 07.02. ще съм по често при вас ако не ще се отчета вечерта ( той малкия днес пак се размоля)
Фастъче и аз най бавно свалям от ханша, но какво да се прави, дано да продължим да сваляме все пак
Много миуси на всички

# 471
  • София
Леле момичета пишете като фурии.
Браво на Нана77 и на Деничка   bouquet
Момичета,мисля че всичко е до психика и малко воля,аз не чуствам глад и си налагам да не ме изкушава нищо.Готвя доста заради мъжете,но си налагам мисли,че съм сита,за да не прегреша.До тук се справям доста добре,днес и аз съм плодова и се заредих яко с портокали до тук съм само на кафе с мляко.След малко отивма на работа и ще си купя и ябълги и съм готова,лек и минусов ден на всички.

# 472
Фъстъче, добре дошла! Много минуси ти желая!  bouquet
И на мен днес ми е 31 ден, стартирах на 04. 01 с тегло 71кг и свалих 6 кг, а и аз съм Фъстъчка...много съвпадения станаха...  Mr. Green Joy
Нормално е най-много и бързо да се сваля в талията, затова за ханша е хубаво и спорт да се включи. Peace

# 473
  • София
Ами не е кратко. Сега става 1 година.
А стрии си имам от преди бременността още. Те на мен не са ми проблем. Нищо не ги правя. Да си стоят. Не ми пречат  Mr. Green

Кожата ми си е добре, не е увиснала, не я навивам  Wink Не се мажа с кремове, не давам пари за глупости. Явно съм оперирана от суета.

# 474
Здравейте,
аз съм нова във форума.
Най-нормалното нещо е да сваляш най-бавно на дупе и на бедра Simple Smile Там са само сланинки..
А корема.. минуса е по-скоро от свит стомах.. по-малко обем на храната и съответно по-малко разтягане Simple Smile

Тъй че спок Simple Smile
Аз съм -15 см в талията.. а пък бедра и ханш само 2-3 см..

# 475
Преди малко хапнах гювеч от ориз, чушки, моркови и т.н., а за вечеря смятам да си сваря царевица (имам замразена във фризера)
Искам да ви попитам нещо.. Понеже ходя на работа и няма как да ям едно и също на обяд и на вечеря, това проблем ли е?

# 476
f1ST14ka аз почнах на 03.01

що се отнася до спорта - правя упражнения в къщи - фитнесите ме подтискат и депресират, а за плуване просто няма кога за съжаление.

колкото до свития стомах не съм напълно съгласна, защото специално при мен порциите не са по малки, а и имайки предвид количеството вода което изпивам... по-скоро се е разширил отколкото свил Laughing (странното е, че преди не пиех почти никакви течности, а сега съм постоянно жадна)

# 477
f1ST14ka , здравей , аз съм си дюканка и такава ще си остана до живот , просто след 2год и половина доста се изморих от режима и предпочетох да сменя с нещо по различно. При Дюкан първите дни в удърната фаза чистиш задържаната вода и токсини и след това основно само мазнини. Режима е доста изтущителен , но определено и добър за хора , които имат да свалят много кг /20-30/. При правилното му прилагане няма вредно влияние върху организма , в това съм се уверила лично , защото благодарение на него се разделих с определени заболявания и се предпазих от други. Не искам да агитирам никой просто казвам това , което съм видяла и научила за толкова време.   Ако се погледне третата фаза на Дюкан тя много се доближава до този режим.
   Не бих посочила добър режим , всеки такъв има някакво негативно отражение върху организма , дори и да вземем само стреса в процеса на сваляне на кг те , но както ми каза еднин лекар , много по щадящо за организма е 3-4-5 месеца стрес от сваляне на кг , отколкото цял живот поддържане на нездравословно тегло. Смисъла на всеки по- продължителен режим е да изгради у човека едно правилно и балансирано хранене, защото това е истината, правилното хранене и недопускането да се повиши отново в даден момент теглото.
   Успех желая на всички в свалянето и най-важното след това задържането   bouquet

ПП забравих да кажа какво папках :
 З - киви - з броя
 О - пилешка пържолка от бут и салата зеле и моркови
 В - зелена салата с риба тон

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 12:46 от mmmshushy80

# 478
  • София
Преди малко хапнах гювеч от ориз, чушки, моркови и т.н., а за вечеря смятам да си сваря царевица (имам замразена във фризера)
Искам да ви попитам нещо.. Понеже ходя на работа и няма как да ям едно и също на обяд и на вечеря, това проблем ли е?

Не, не е проблем. Аз много рядко ям едно и също на обяд и вечеря.

mmmshushy80 радвам се, че на теб Дюкан не ти е навредил, но това е изключително вредна диета и е доказано. Нанася доста големи поражения на организма.

# 479
Здравейте момичета не съм писала отдавна , но всеки ден ви чета и ви се чефа много. След първата четворка от втория цикъл съм + 500гр., след водния качих цяло кило и още не мога да си го върна, но рано или късно ще успея.
Lady Vengeance, видях ,че са ти отговорили ,но и аз да споделя. От другата седмица тръгвам на работа и аз ще имам нощни смени от по 12 часа. Лично за мен съм решила така да правя: сутрин като се прибера да си хапвам плодчето и да лягам да спа, като стана към 15 часа щи си обядвам режимно и след това като застъпя на смяна, ще вечерям към 19,30ч., след вечерята само вода до другата сутрин е може и кафе иначе е трудно. Предполагам ,че ще е доста трудно особено в плодовите дни ,но ще се свиква. Смело започвай режима уникален е , ще видиш ,че нещата ще се получат стига човек да има желание.
 Малко дългичко стана извинявям се за което.
 Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт