90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 538
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
 Нана, именно за това написах , че не е вреден АКО се прилага правилно ! Познавам лично поне дозина народ, при които режима има само положително влияние върху здравето освен свалянето на кг те. Кой го е доказъл това с вредата  newsm78

ПП Ако става въпрос до статия , това не ми е критерий по простата причина , че лично съм се уверила в моите общи изследвания на организма , които съм правила след режима и те са били отлични. Това са споделяли и много други хора, които са спазвали режима, които лично познавам. А за приемането на протеини и вредата от тях ... всички спортисти се хранят така за да направят мускулна маса , това значи ли , че това им вреди и са болни? Не искам да разгарям спор , просто изказвам моето мнение именно и затова в предишния си пост написах , че не искам да агитирам , не това е целта ми. Просото момичето ме попита за мнение.  Тук не е мястото да се сравняват режимите. Ако искате да направим нова тема само за това.
  Хубав ден желая   bouquet

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 13:04 от mmmshushy80

# 481
  • София
Нана, именно за това написах , че не е вреден АКО се прилага правилно ! Познавам лично поне дозина народ, при които режима има само положително влияние върху здравето освен свалянето на кг те. Кой го е доказъл това с вредата  newsm78

http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … 17&Itemid=227

Eто само една от статиите с обосновано научни доводи за вредата от поглъщането само на протеинови храни.

# 482
Norival: Добре дошла и знай, че си поела по правилната подкрепа и тук ще намериш толкова подкрепа - колкото ти е нужна Simple Smile Успех!

Фъстъче: Важното е, че сантиметрите падат и трябва да оценяваме това! Страхотен резултат имаш Simple Smile Продължавай в същият дух!
Казано е, че от долу на горе се качва, а от горе на долу се сваля Simple Smile Резултатите в ханша ще дойдат!

Poli_Moli: И мен голям глад ме гони на вчерашният въглехидратен! Направо ужас!

didolinaa: И аз днес съм плодова Simple Smile
До сега съм хапнала един портокал и няколко броя сурови ядки, но сега ще ходя до магазина за 2 ябълки и 1 банан.

milusheva_1980: Добре дошла отново! Аз чета доста коментари, че се качва след водния ден и съм си наумила да правя 2ри плодов Simple Smile

# 483
  • Бургас

Как успяваш? Аз все нещо облизвам или кусвам...я дали е станало, я поради друга причина! newsm78

Ами..............
Аз съм като наркоман Без малко мога,ама почна ли спиране нямам Mr. Green
Та слагам си наморник и така Laughing
Ако искам да проверя за вкуса на някоя манджа просто лизвам леко и толкоз Wink

# 484
  • Canada
Здравейте и от мен!
Не съм давала отчет наскоро, но и няма смисъл. Пробвам се да задържам кг и успявам засега.
Обаче напоследък ужасно ме боли глава - нещо което не е характерно за мен. И тъй като по принцип съм с ниско кръвно, се чядя дали може да има връзка диетата с това? newsm78
Нана77, Буболече, вие сте май ветерани в този режим. Браво за резултатите и за волята... Peace

# 485
Здравейте  smile3525
Днес много добре се чувствам дали заради хубавото време   Nature Sunny
Варива днес
З- два портокала
О- ориз с гъби
В-1/2 от обяда
С водата съм  newsm10 не ми е проблем.
Приятен ден

# 486
mmmshushy80, много ти благодаря за изчерпателния отговор! Simple Smile  bouquet
Аз съм на мнение, че най-вредно е безразборното хранене с всякакви боклуци, които всеки ден все повече заливат пазара.

# 487
Здравейте,
и аз се записвам, защото така ми  е по - лесно да се контролирам. Ако никой не знае, че съм на диета, много лесно правя гафове с яденето :
                                 2-ри ден ( варива): закуска - кафе
                                 обяд - зелева салата и около 150гр. Царевица
                                 вечеря - заплануван е  фасул
                                                                              smile3521 Успех на всички!

# 488
  • Варна
Приключих с обяда, хем бях зверски гладна, ама докато напазарувам и се прибера пак мина 12.30-13.00. Днес в Кауфланд големи промоции на плодове и зеленчуци, та се запасих доволно Heart Eyes
Обяд: 3 сварени яйца, салата кит. зеле, домати и краставици, но от цялата работа изядох салатата 1 яйце и два жълтъка, дъщеря ми нападна яйцата и обра белтъците, помага детето на мама.
Хайде до после, да си приспивам челядта. Simple Smile

# 489
Здравейте момичетааа   bouquet

Извинете ме, ако задавам обсъждани въпроси, но днес ми е първи ден на 90-дневната, изчетох целия форум тия дни, и вече тотално се обърках по някои въпроси... Embarassed
От снощи се чудя кисело зеле и трушия кога могат и могат ли изобщо да се ядат? Майка ми прави ядна много яка манджа с кайма и кисело зеле и се чудех... И друго - ядете ли вие овесени ядки във въглехидратния ден?
И последно - чета тука за тоя ориз, че се яде в бобов ден, ама що така.. не ми е ясно. Оризът и картофите не спадат ли към въглехидратната храна?   newsm78  Тотално ми се объркаха представите... #Crazy

Извинявайте пак за цопването, просто много ми се иска да не правя тъпи грешки Simple Smile

# 490

http://www.posredniknews.com/site/index.php?option=com_content&a … 17&Itemid=227

Eто само една от статиите с обосновано научни доводи за вредата от поглъщането само на протеинови храни.
Nana, само ще цитирам
"твърденията, че Дюкан означава по 2-3 килограма месо на ден, и нищо друго са абсолютно безпочвени. Това са изказвания на хора, които нямат ни най-малка представа от системата и тях ще ги посъветвам просто да си вземат книгата или да влязат в интернет и да видят за какво става въпрос."
И съм напълно съгласна с това мнение!
Аз също съм Дюканка и дори карах олекотената кърмаческа версия. И си запазих всички свалени кг вече 3 години.. Сега си досвалвам останалите.. и леко си поставям и предизвикателство Simple Smile
НО.. не ядях нито САМО месо нито големи количества такова..
Напротив - дори и в стандартния Дюкан всичко е достатъчно балансирано..

Сори за отклонението, не смятам да превръщам темата в ЗА и ПРОТИВ Дюкан, но наистина преди да пишете за "поглъщане" на каквито и да е храни.. първо се запознайте със същността  Peace

# 491
Здравейте момичетааа   bouquet

Извинете ме, ако задавам обсъждани въпроси, но днес ми е първи ден на 90-дневната, изчетох целия форум тия дни, и вече тотално се обърках по някои въпроси... Embarassed
От снощи се чудя кисело зеле и трушия кога могат и могат ли изобщо да се ядат? Майка ми прави ядна много яка манджа с кайма и кисело зеле и се чудех... И друго - ядете ли вие овесени ядки във въглехидратния ден?
И последно - чета тука за тоя ориз, че се яде в бобов ден, ама що така.. не ми е ясно. Оризът и картофите не спадат ли към въглехидратната храна?   newsm78  Тотално ми се объркаха представите... #Crazy

Извинявайте пак за цопването, просто много ми се иска да не правя тъпи грешки Simple Smile

Киселото зеле и туршиите са позволени всеки ден, но предвид многото сол е препоръчително да се внимава с количествата им. Може да си хапнеш манджичката с кисело зеле и кайма в белтъчен ден.
Овесените ядки са позволени във въглехидратния ден, но не с мляко. С вода или компот - бива.  Peace
Схемата на тая диета е такава - ориза и картофите колкото и въглехидрати да имат се хапват с варивата.  Peace
И те така  Mr. Green

# 492
  • София
Духи, темата е за 90-дневната диета, така че не смятам повече да обсъждам други диети, за които си има съответните теми. Прочела съм достатъчно.

# 493
Tуршията е през дните без плодов, ако няма захар.Иначе само във въглехидратен. Simple Smile

# 494
В кои дни сваляте най-много  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт