90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Lady Vengeance,и седмия ден си пак нощна нали и аз съм така. Моля те утре да споделиш как си се чувствала днес на плодовия, дано да ти е леко така ще укоражиш и мен.
 И за да не е спам ще дам отчет до сега: сутринта едно бананче , на обяд към 13,00ч. омлет от три яйца с малко сиренце и домашна не пържена лютеница без захар три лъжички, за вечеря ще правя бръколи,карфиол и морковки в сач на фурна почети без мазнина с малко кашкавал отгоре, е това е от мен усмихнат следобяд на всички.

# 511
  • София
много ми е проблем водата - не мога да стигна 2 л. или ако стане по чудо ще е едва - едва
Прави си чайове Simple Smile
2-3 вида като пробваш - ето ти 1 л. вода Simple Smile
Вкъщи съм си накупила поне 10 вида  Crazy

ммм без захар  Tired
малко ли е 2 л. - поне докато свикна  Flutter
смили се и кажи че е добре   bouquet

# 512
Инъче днес ми е добре менюто нали ?
а и винаги ли спазвате правилото вечер да ядете същото каквото сте обядвали, само че на половоина

# 513
Не е задължително, но е препоръчително, за още по добри резултати... Simple Smile

# 514
Lady Vengeance,и седмия ден си пак нощна нали и аз съм така. Моля те утре да споделиш как си се чувствала днес на плодовия, дано да ти е леко така ще укоражиш и мен.

Да точно така.Разбира се ,че ще споделя.Само се моля да издържа.Сега съм си приготвила едно помело и малко сурови лешници за в краен случай.Също така и зелен чай(истински не Сание).

# 515
Здравейте момичета,
днес обядвах грах, вечерята вероятно същата. Този ден ми е най-труден - не мога да измисля разнообразни храни.
Имам един проблем и се чудя дали е от режима. Обикновено очите ми са подпухнали когато не съм доспала. Но тези дни спя много добре и достатъчно и съм с големи торбички. Дали има връзка с режима, някоя от вас имала ли  е този проблем.
Успех на всички нови!!!

# 516
  • Варна
Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug Hug
Много нещо сте изписали пак  ooooh! ooooh! ooooh!
Да дам отчет за вчера въглехидратен: З- грейпфрут и кафе, О- макарони с дом. сос,лук и чесънче, В-същото +зелева салата и печен пипер.
Днес плодов: З-един грейпфрут+ кафе, към 14ч- един портокал + чай, след малко още един портокал + чай, В- кътам 2 банана и това ще е.
Ако някой мисли, че някъде бъркам да ми свирка.
И така м/у другото съм -1кг. Не смея много да се радвам още, искам да го затвърдя.
Утре на белтъчния се точа на едни скариди.
mayy: Аз бях така преди няколко дни. Очите ми бяха като цепки сутрин. Първата сутрин се изплаших като се видях. Предната вечер бях яла някакво солено сирене и пих много вода, а не посетих тоалетната. Отдадох го на това, че съм задържала много вода. И така беше няколко сутрини по ред. Ако си хапнала повечко солено и си задържала вода, особено ако е и преди МЦ. Не се притеснявай.

# 517
mayy Да  не задържаш вода. Налами солта и пий по повече вода. От режима едва ли ще е си м исля.
Днес въглехидратен. Закуската ми беше портокал. Обяда малко се овлякох, 3 филий хляб с лютеница.
За вечеря ще правя пица .

# 518
Днес съм много гладнаа  Twisted Evil
Този плодов ден, не ми е много лесен...
Ще хапна 50гр. сурови ядки..  Mr. Green
Успех на всички!

# 519
Леле колко бързо пишете...не мога да смогна да ви чета Shockedбързам да се отчета
З-портокал,О-яйца по панагюрски-2бр.+зелева салата и една препечена филия пълнозърнест хляб
вечерята ще е същото.Аз по принцип имам проблем с плодовия,не обичам много плодове и едвам го издържам направо.

# 520
  • Пловдив
Как го правите - толкова много сте изписали - а мен само 1 ден ме е нямало!!!
Мойто мило за сега си задържа -4 кг - ще видим утре след плодовия - дали ще мръдне надолу - но той е много щастлив от резултата до сега!

# 521
бубанка,  tante78, благодаря момичета. И аз си мислех, че е нещо подобно, За солено - едва ли, защото вечерите ми нещо станаха оскъдни, но от малкокото течности, които поемам в този студ. Прекарвам доста от времето си навън, студено ми е и колкото и да съм жадна не мога да пия вода. Ще наблегна на течностите да видим какво ще стане.
Хубава вечер!!!

# 522
Ехооо,привет и от мен!Още в началото на диетата взехме да се дъним с мъжо,но поводи разни около нас за черпене и... EmbarassedАма се взимаме в ръце.Днес сме на плодове-закусихме ябълки,обядвахме банани,сега пека тиква(без захар)и по-нататък ще видим какво има във фруктиерата Joy

# 523
ДД,фиданчици,много минуси,много нещо,ще подновяваме гардероба скоро май newsm10.Адмирации за Деничка и Нана,страхотни сте smile3501 .До сега съм ви чела(има няма 3 часа) и като гледам сама ще си карам водния днес Sad ,ама и сам война е войн Laughing.Менюто за днес:
з:H2O
о:H2O
в:H2O
Направо изпих река Дунав в сантиметри,ама няма начин,за сега е лесно,ама довечера  ConfusedКато се има предвид,че е и новолуние,няма как да заспя рано,а ще вия Laughing.Не знам как съм го нацелила,следващите ми водни пак се падат на луна  newsm44 .Едно въпросче към следящите редовно килограмите си-какво ядете по-леко на следващия ден,че да няма мазен минус Thinking?
И нали съм си на всяка манджа мерудия,да се изкажа и аз за Дюкан.И аз съм го почвала на няколко пъти,но не съм издържала.И книгата съм я чела,на някой,ако му трябва,с удоволствие ще му я подаря.Поздравления за момичетата свалили драстично с него,но не е за всеки.Някак си не можех да си представя,лятото,със всичкото това изобилие на витамини от плодовете,аз да ям по 10 дни само мърша.Мисля,че с този режим се сваля по-бавно,но много по-качествено.Нана е живия пример.Дюканките да не ме убиват с камъни,просто изказвам мнение Simple Smile

# 524
Клише, май ти беше споменавала нещо за картофки с розмарин или бъркам?  newsm78 Ще дадеш ли рецептата?

Днес съм на:
з: банан
о: печени картофи на фурна
в: същото

Общи условия

Активация на акаунт