90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 541
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета!
Събудих се и сядам да ви чета.Благодаря за отговорите относно моите нощни смени.
Снощи издържах до сутринта и около 5ч. изядох една ябълка и в 8ч. легнах.Днес ми е плодов и ще видим как ще я карам до сутринта.Обаче ми е много трудно,а аз съм човек ,които знае да се ограничава.Иначе ми се падат  по две нощни смени седмично една след друга.

# 496
Tуршията е през дните без плодов, ако няма захар.Иначе само във въглехидратен. Simple Smile
Хубаво уточнение  smile3534

# 497
Прибирай езика, че Вещи само това чака да дойде с метлата. Laughing

Досега съм на чаша фреш и една ябълка. Simple Smile

# 498
  • Кьолн
Здравейте момичета! Прочетох ви ,но не можах да пиша докато не приспя децата. Първо, много благодаря за отговорите за киселото зеле. Ще го ям само в протеиновия. Явно затова днес се чувствах подута. Иначе днес съм на боб. Не се чувствам гладна.дърабъра,и аз съм така. Като споделя тук сякаш се контролирам да не се нахвърля на хляба. Голяма съм ламя значи. Трудно ми е без този пусти хляб. Tired Сигурно ще свикна. Иначе знам, че няма да отслабна. А съм станала като гардероб.Докато писах и Харито се е включила. Хари, според мен ти е малко храната. Леле, ще умреш от глад.

# 499
Благодаря, девойки Simple Smile Добро уточнение, че щях да направя гафа довечера ... Днес съм на белтъци. з: два малки портокала о:2 варени яйца със зелева сатата, за вечеря ще хапна пилешко вретенце ...ммм... нямам търпение Simple Smile

# 500
mozila, до довечера време и време и поне още 2 приема.Всяка чаша фреш е от 2 портокала.Не ме мисли, имам си запаси, колкото щеш! Laughing

# 501
  • София
Здравейте, момичета. Днес съм на бобови:

З: банан и кафе
О: 2 смачкани варени картофа и 1 домат
В: царевица

Този ден нещо ми писна. Единствените картофи, които обичам да ям са на фурна разделени на половина и отгоре със салата зеле и моркови, но днес нещо ме мързеше да си пека картофи и само ги сварих. На всичкото отгоре по принцип от тези храни качвам ще видим утре де, днес нарочно съм си ограничила порциите. Май любимият  ми ден е протеиновият.   

Много нови момичета се включват- успех на всички тях. Въобще не се усеща времето как минава и аз лично не се чувствам като на диета. Това е най-успешната диета, която съм правила до сега и то не от към килограми, макар че и те не са малко, а от към воля и продължителност.Трудно ми беше да свикна с водата и да не вечерям късно. Но сега като чели без тези неща не мога.

Деничка, изглеждаш супер. Според мен нямаш нужда да сваляш още. Браво за проявените търпение и воля през тези 3 месеца. Пожелавам ти да си запазиш килограмите без никакъв проблем.

Колкото до Дюкан- да диетата е супер откъм сваляне на килограми, на някои хора не вреди и успяват да си запазят килограмите (имам 1 такава приятелка). На мен лично обаче след 1 месец на Дюкан без да изяждам кой знае какви количества храна ми се появи ужасна алергия към белтъчините, от която 1 години след това не можех да се оправя. Мисля, че всичко е до организъм и преди да се правят каквито и да е било ограничаващи диети (изключващи от менюто определена група храни за дълго време за сметка на постоянния прием на други) е хубаво човек да се консултира с диетолог и да си направи изследвания. Тук, мисля че това не е необходимо, защото всяка основна група храна присъства в менюто ни.

# 502
ДД момичета! Поздравления на всички за минусите !  Hug Hug Аз вчера пак оплесках нещата то не бяха филии то не беше сладки и общо взето 2 дни с режимна храна но в много големи количества и ядене след 20 ч  ooooh! ooooh! Но днес се моля с плодовия да компенсирам нещата пък се пада и с луната  Praynig Praynig Но утре кантара ще си каже присъдата  Rolling Eyes Rolling Eyes
Деничка поздравления мила !Сега ти пожелавам лесно задържане и сваляне на желаните още 2 кг   bouquet  bouquet А колко си висока ?  Hug
Мимка* бравооо   Hug
Monitaaa мила колко си висока ти сега тежиш 52 да не вземеш да се скиеш! Аз съм 160 и искам 48-9 кг  Shocked Shocked
Nedialka_81 наркоманките ставаме две Mr. Green Mr. Green Аз съм така с всички но напоследък само със сладкото  Mr. Green Mr. Green
Успешен ден !   bouquet   bouquet

# 503
Здравейте, момичета!
Слабеете ли  Party

Аз хапнах едни картофки на фурна, около 300гр бяха, но не ги изядох всичките, че множко идваха. Довечера значи се падат около 150гр. картофи. Ама този път с електронна везна ще си ги меря. Да му се невиди на кантара ми.

Видях, че сте дискутирали на Дюкан диетата. Моето мнение е, че всеки организъм се поддава на различни типове диети. Едни на Дюкан, други при нас, трети при японските чудеса. Също така всеки си има глава на раменете и съобразява коя е наистина за него и неговите разбирания. Защо казвам `неговите разбирания`- еми ще ме прощавате ама да се пият Step-чета и ползват подсладители ми е в разрез със здравословното хранене.

Та така.
Стискайте ми палци да се пораздвижи кантара  Peace

# 504
Дени изглеждаш много добре и със свалените 8кг. Не мисля,че ти трябва следващ път на режима, стига да не качих де.
Трябва да качвате повече снимки, за да се мотивираме повече и повече.
Два пъти бях на режима,и двата пъти с много прегрешения и прекъсване на 1 месец.
Този път няма да прекъсвам,защото качих, а и ми омръзна борбата с килограмите.
Пък и старите дружки са тук за подкрепа, Хари Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 505
Здравейте на всички Simple Smile
Днес ми е първият ден .. сутринта ядох 2 банана(не са много за препоръчване,но нямах друг плод под ръка)
за обяд хапнах малко кюфте,карначе и съвсем малко салата
та ... за вечеря се чудя дали ще ми дойдат добре варени зеленчуци и паржолка ?
аа и още 1 въпрос , какво мога да хапна следобед ? Simple Smile
успех на всички ии многоооо големи резултати Simple Smile)

# 506
Следобяд можеш плод, само в случай на умирачка! Laughing

Менюто ти е ок.За вечеря зеленчуците ти освен моркови, лук, зеле или броколи, друго не виждам. Simple Smile

# 507
Днес ми е първият ден .. сутринта ядох 2 банана(не са много за препоръчване,но нямах друг плод под ръка)
за обяд хапнах малко кюфте,карначе и съвсем малко салата
та ... за вечеря се чудя дали ще ми дойдат добре варени зеленчуци и паржолка ?
аа и още 1 въпрос , какво мога да хапна следобед ? Simple Smile
успех на всички ии многоооо големи резултати Simple Smile)
Ами плод, но не е за препоръчване, така че най добре пии водичка до вечеря  Peace

# 508
  • София
Благодаря, девойки Simple Smile Добро уточнение, че щях да направя гафа довечера ... Днес съм на белтъци. з: два малки портокала о:2 варени яйца със зелева сатата, за вечеря ще хапна пилешко вретенце ...ммм... нямам търпение Simple Smile

Днес ми е първият ден ..

заедно сме и на мен ми е първи ден , но го отпочнах с пилешка пържола и зелена салатка с риба тон  Laughing
много ми е проблем водата - не мога да стигна 2 л. или ако стане по чудо ще е едва - едва

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 15:47 от reniris

# 509
много ми е проблем водата - не мога да стигна 2 л. или ако стане по чудо ще е едва - едва
Прави си чайове Simple Smile
2-3 вида като пробваш - ето ти 1 л. вода Simple Smile
Вкъщи съм си накупила поне 10 вида  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт