90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 627
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А кисело зеле ,като салатка????? Може ли? newsm78

Може, но не прекалявай с честотата на употреба. Съдържа много сол и ще задържиш вода.

# 61
Голяма банда сме станали  Grinning Всички пред компютрите и щракат ли, щракат.  Hug Прегръдка и кураж на новите! Аз вчера вечерта си хапнах ябълка около 22ч. Не мога да се откажа още от допълнителния плод  Sad Днес въглехидратна- ще ям торта  Naughty само едно парче. Иначе
З-2кивита
О-торта
В-круспита някакви
С водата съм супер  Wink
 Hug Hug

# 62
  • York
Понякога,след плодов нямаш ли минус?След двата плодови имаше ли зацикляне или не?
Нямам минус, защото имам прегрешения. Доста ядки и сушени плодове хапнах, както и препечени такива на фурната. Очаквано беше, но в един момент детето е пред всичко останало.  Peace

# 63
  • Варна
Привет мили ми фиданки!
Мнго благодаря за подкрепата през водния.   bouquet  bouquet  bouquet
Както споделих вчера вечерта се поглезих малко и си направих разреден фреш и си легнах набързо, защото мъжо ми вечеряше свински ребърца с Маги фикс и ми идеше да вия  Twisted Evil По едно време дори ми ина през ума да си навия часовника и да се събудя посреднощ да изям един портокал, но се уталожиха нещата- разминах се със сънуване на ориз с гъбки  Joy Joy Joy

Тази сутрин имах главоболие, но то по-скоро е от преспиване.

Днес съм на белтъчини и си бях обещала рибка за обяд, но може и да се откажа- в интерес на истината изобщо не съм гладна. Или по-скоро е онова чувство, което изпитвате когато толкова много сте гладни и ви се е свил стомаха, че вече не ви се яде  Thinking

# 64
Дикситова първи "воден"ли ти беше или и друг път си правила дава плодови?
Аз също обмислям този вариант защото след всеки воден имах зацикляне миналия път на диетата 
Ива, това ми беше просто втори плодов ден, т.е. 8-ми ден от началото на режима  Wink
Иначе предният път правих само един воден. Не съм правила и два плодови един след друг, направо си минавах на нова четворка.

Добре, че не съм много по сладкото и не ме изкушават ни квадрати, ни торти. И ако съм гладна като вълк последното нещо, което бих искала да вечерям е сладко  Laughing

# 65
Engel добре е вечерята да е като обяда, но не мисля че е голям проблем ако не е същото.  Peace При предишното завъртане ми се случваше често.

# 66
  • София
ponqkoga не се притеснявай, че задържаш нито от прегрешенията  Mr. Green чак толкова много. А и -8 за един цикъл е страхотен резултат.
Привет на всички новодошли!  Hug
Ох така се надявам да нямам + след вчерашния воден, или ако имам поне да е малък. А за киселото зеле-ами уснатових, че от него качвам, дори и накиснато от предишната вечер, така че съвсем го изключих от менюто.
На предишните страници се коментираше, че трушии може във всички дни, освен в плодовия-не, момичета, не може, защото те съдържат захар /не съм чувала за трушия без захар/, освен за въглехидратния не виждам къде другаде могат да се впишат. Освен това аз за консервите установих, същото-като се зачетете ще видите, че почти всички съдържат захар-царевица, грах и т.н., може да има и такива без, но един ден в Била си играх да търся такива и не намерих. Така че и консервите изключих от менюто.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  Mr. Green

# 67
Днес с този Воден ден  ooooh!
От сутринта до сега съм изпила 1.5 л. вода а до вечерта не ми се мисли.  #Crazy
Дали ще разваля много нещата ако си направя още е дно кафенце ( нес кафе без захар и сметана), то поне ме засища качили повече от водата  newsm78
Голямо плуване ще е днеска  #Crazy

# 68
  • София
Дикси твои си интерпретации така ли? Hug Joy
Понякога да децата са на първо място Naughty
Аз съм забелязала че когато съм на плод в плодовия по малко свалям,ако ям зеленчуци повече.
Карам си плодов и вместо воден-краставичен Flutter само да не се обрина от хубавите био краставички на нашия пазар
Виолетка пий си кафе

# 69
Днес въглехидрати ,направих квадратите да видим Simple Smile

# 70
Здравейте момичета Simple Smile
capricorn издържахме бе Simple Smile Деси и Чери финишираха. Сега и ти, а аз закривам на 6 Simple Smile Но ще се виждаме пак тук.
Виждам, че има много нови момичета, с всеки ден все повече, сигурна съм, че няма да съжалявате Simple Smile
Честито на всички с невероятно добрите резултати! Все така да бъде Simple Smile))
Днес съм на плодове. Имам мандарини и кивита. Имам и малко сурови ядки и мисля да си ги хапна, защото утре съм русалка. За съжаление май ще съм сама, никой не се обади да е воден на 2-ри..  Confused

# 71
Добро утро! Simple Smile Нова тема ВЕЧЕ? Ухаа, че и ЗлаВеюица се е намесила.  Sunglasses

Биби, Анаис, браво момичета! Впечатляващи резултати!!  Hug

Енгел, аз кафето си го пия с мляко и 1 ч.л. захар ВСЯКА сутрин.  Laughing От това удоволствие не можах да се лиша!  Naughty Проблем - никакъв.  Grinning.

Днес съм на плодов.  Confused

# 72
  • Стара Загора
capricorn, denichka1990 Благодаря за хубавите думи. Ще се засичаме  bouquet  Hug За тези 3 месеца ми станахте близки и не е минавал ден без да проверя темата Simple Smile

Успех на плувкините ни днес  Big Ups

# 73
Здравейте момичета.
Добре дошли на новите попълнения и успех на водните дами днес Hug
Аз след първи воден днес имам само -100 гр., аз като хапвам обилно свалям много повече newsm78
За първи цикъл съм свалила общо 4 кг., по 4-5 см. талията и бедрата, но не и от ханша, а там положението е доста зле.
Сега се връщам да ви изчета, защото отново сте писали доста. Simple Smile

# 74
  • София
Здравейте и аз се присъединявам към вас . От вчера започнах с диетата и дано този път съм уцелила правилната . Тегло в момента 73 - желан резултат 60. Надявам се да съм достатъчно упорита и на пролет да си вляза в дрехите от преди бремеността.
Успех на всички.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт