90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета днес водния мина най-накрая след малко си лягам че много ми се вие свят  Weary Weary дано утре кантара да ме зарадва че днес голямо изпитание много вода и чай изпих над 4л. ама голям глад  Crazy
Лека вечер много добри новини да има утре разбира се Минуси  baby_neutral
За утре си приготвих омлет за обяд и вечеря и ябълки за закуска ,лягам че да идва утре  Rolling Eyes

Беки Б аз от както съм на тази диета си намерих едни клипчета с упражнения и три дни правя един почивам и има ефект
http://vbox7.com/play:8b8ee4c1
http://vbox7.com/play:a10884b6
http://vbox7.com/play:2798047c
http://vbox7.com/play:35864161
Пращам ти ги под ред както ги правя
голям ефект има

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 21:03 от violetkaa

# 181
Момичета имам въпрос...
Броколите всеки ден ли са позволени?

# 182
Много ти благодаря, Виолетка! Ще ги пробвам!  Hug
Дано един ден да се похваля с твоите резултати  Blush

# 183
  • Бургас
Наминавам да отчета един напълно режимен ден Grinning
Особено ми се услади парчето торта и сега съм сита и щастлива bowuu
Ще се излегна с доволна усмивка и ще си чакам следващият Въглехидратен Wink

Утре съм Плодова-ще карам на ябълки,портокали и моркови.
Имам и една тиква,но ме домързя да си я задуша ,та ще е за закуска някой ден Peace

Хубава минусова вечер дами Hug

# 184
  • София
Беки, основен принцип на диетата е да не се яде нищо след 20.00ч, било то и плод. На мен това най-много ми тежеше защото бях свикнала да вечерям след 22.00 и то много обилно защото не закусвах и почти не обядвах... след първите няколко дни свикнах и сега не ми се яде след вечеря нищо. Винцето също трябва да го забравиш за сега. Алкохолът пречи на отслабването.
Така или иначе първите дни ще ти е малко трудно да свикнеш, дори може да ти хрумне да се откажеш, но като видиш страхотните резултати добре ще се надъхаш и няма и да се сещаш за виното  Laughing А какъвто и спорт да захванеш ще ти е от полза. Ако караш велоаргометъра на най-леките степени няма опасност да направиш мускули, а само да изгориш мазнини. Кардиоупражненията и тези с много повторения, без силово натоварване на мускулите само изгарят сланинки и стягат. Тежките упражнения с малко повторения образуват мускулна маса (докато се ориентирам за себе си толкова неща изчетох, че съм станала като спортна енциклопедия  Laughing )

Моят мъж се разболя много и се отказа от диетата докато оздравее. Не можело така да издевателства над организма си  ooooh! Laughing Как да му обясня, че предишното ни меню от ежедневно ядене на пържени картофи е било далеч по-голямо издевателство от сегашното ни разнообразно и здравословно хранене... Хубавото е, че отиде при техните докато се оправи за да не зарази бебешора и поне няма да го гледам как ръфа забранени за мен неща  Laughing

# 185
Енгел, аз кафето си го пия с мляко и 1 ч.л. захар ВСЯКА сутрин.  Laughing От това удоволствие не можах да се лиша!  Naughty Проблем - никакъв.  Grinning.

Желаният отговор!  Laughing
4 от 6 дни издържах без мляко.. значи има надежда Simple Smile
Ако не издържа предполагам, че може да си позволя, в някой непозволен ден, кафе с мляко Simple Smile

# 186
  • York
Yvette_N, помисли за здравето си. Може и да не ти понася режима.  А за воден ден на твое място въобще не бих си и помислила. Аз също съм с ниско кръвно, но за сега не съм усетила проблеми. 

Аз също да отчета един напълно режимен белтъчен ден:
з: ябълка
о: лучена яхния с пилешко бутче + 1бр сухар
в: лучена яхния със салата краставички

С водата съм малко назад, но имам време да наваксам  Rolling Eyes

За утре съм замислила да направя пълнени пиперки (по варненски  Laughing) с ориз и катрофи    chef

Аз също слагам по малко захар в кафето. Просто не мога да се откажа от всичко, заради едните килограми.  Whistling

# 187
ох момичета днес белтъчен всичко беше добре,но моя любим мъж купил пиле на грил,ок но с гарнитурка чесново сосче на което неможах да устоя,лошо посмесих белтъците яко ,ама пуста лакомия,лека вечер пишете много лошо ли постъпих ,според вас,съвети

# 188
Здравейте, аз имам няколко въпроса - задължително ли е на ден да се изпиват по 2л вода, тъй като не съм много по пиенето, след една ниска чаша се чувствам като балон? Laughing Или с времето това ще отмине? Около литър не е ли достатъчно? И някой от вас пробвал ли е това таебо? Поради липса на време не мога да се хвана с тренировки за около час, тези достатъчни ли са според вас? Смятам да сваля около 8-10кг за тези три месеца, пък дай Боже и повече. Подходящо ли е за горене на мазнини или само стяга? В описанието пише, че гори, но след думите на Клише се замислих дали са тежки, в смисъл да не ми превърнат мазнините в мускули и да стана като някой едър културист. Laughing

# 189
  • София
Здравейте, аз имам няколко въпроса - задължително ли е на ден да се изпиват по 2л вода, тъй като не съм много по пиенето, след една ниска чаша се чувствам като балон? Laughing Или с времето това ще отмине? Около литър не е ли достатъчно?

Не, не е достатъчно. Ако искаш да пиеш 1 литър, трябва да тежиш 33 килограма  hahaha
Така че умножи си килограмите по 30 мл на кг и виж колко литра вода трябва да изпиваш задължително на ден.

# 190
mamabena не знам, защо не сваляш, но често се пише, че белтъците в белтъчния не се смесват, така че тези "печени кюфтета върху сирене" не са добре, или кюфтета или сирене  Peace
днес ми е плодов, лошо! Гладна съм!

За малко да пропусна това  Rolling Eyes
Ама тогава тия рецепти са неточни !!!
ето от къде гледах :

http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=2

не бива така да подвеждате Sad

# 191
Голямо благодаря Аддри!  Hug Твърдо решена съм да докарам диетата до край! И затова и при най-малкото колебание ще влизам да чета и гледам снимки  Wink Страхотен форум, страхотни момичета,  много взаимна подкрепа! Очарована съм! Ще стискам и ви благодаря, че ви има!   bouquet

# 192
Много ти благодаря, Виолетка! Ще ги пробвам!  Hug
Дано един ден да се похваля с твоите резултати  Blush
Ще се похвалиш и още как няма се отчайваме всичко е за наше добро Hug Hug

# 193
  • София
Сияна, няма да станеш културист, споко  Laughing Под силови упражнения имам предвид такива с намесени тежести и то такива тежести, че да не можеш и да искаш да направиш повече от 10-15 повторения на дадено упражнение. Всичко друго, което е динамично, ускорява пулса и те препотява е ОК за горене на сланинки  Peace

# 194
Добър вечер!
Да се отчета и аз
З - 2 портокала
О - салата от моркови и порция миш-маш
В - салата моркови и червено цвекло гарнирано с зехтинче и лимонов сок, плюс две яйца на очи
За утре мисля да правя зелен боб на яхния...но това ще е за вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт