90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ama O Mar те достатъчно са те насочили момичетата вече, но да пиша и аз. Първо, не се притеснявай, че първите дни си пооплела нещата - случва се, докато се ориентира човек. Второ - първия път, когато почнах диетата, моето момченце беше на възрастта на твоето в момента. Млякото ми беше понамаляло, от преди диетата, но смея да твърдя че самата диета по никакъв начин не ми е намалила млякото, нито пък се е отразила зле на мен или детенцето. Спазвала съм си всичко точно - и с часовете и с вида на храните. Не съм имала следобедна закуска (освен първите две 4-ки и то само плод). Ядки хапвах само в плодов. Водните ги правих плодови, но без ядки. Старай се менюто ти да е по-простичко и изчистено. Игнорирай мъжо какво яде, скоро ще свикнеш и няма да ти пука  Peace
Аз съм днес на въглехидрати и ми е последното истинско ядене преди водееен  Crazy
З - кафе и 3 мандарини
О - салата и лучник, направен от бутертесто и плънка като за истински лучник (не очаквах да стане толкова вкусно).
В - ще се поглезя с шоколадови муфини (от смеската за шоколадовите квадрати е).
А черния шоколад с портокал е простоооо  Crazy Аз и от там взех идеята да слагам портокалова есенция в квадратите - нема такава вкусотия  Laughing
Аз пак да питам - има ли някой с мен в други ден на воден?  Rolling Eyes

# 361
  • Варна
Клише, много искам да пробвам Линдт с портокалови корички , но веднъж като му гледах състава и май имаше нещо нережимно, обаче не се сещам точно какво, може и да греша. Peace

Да, пише, че има масло. Но пък колко да е това масло в един ред шоколад  Rolling Eyes Все пак говорим за въглехидратния когато са позволени малко волности за вечеря. В книгата има рецепти за сладкиши с по 8 яйца, с мляко и т.н...

Да се включа и аз в темата за шоколада.. понеже не съм много почитател на сладкото съм изпробвала суматисий черни шоколади. За момента най-хубав ми е един шоколад на Кoleff - май в Габрово ги правят. Струва само 1,30лв и ги има най-вече в Кауфланд и в Пикадили съм ги виждала.
На мен ми един път ми стана лошо от този на Линд с портокала, а и са безбожно скъпи.

За да не е съвсем спам, днес
3 - 2 ябълки
0- омплет + салата
В - май пак ще е омлет с 1 яйце и половина  Embarassed само толкова имам в хладилника+салата

Engel благодаря за окуражаването

# 362
Мимка*   аз вчера бях като тебе плувах си цял ден и над вечер като ми падна кръвното и хоп един фреш от портокал  ама много зле ми беше и въпреки това кантара днес ме зарадва  newsm44 .
За утре мисля да си сваря малко ориз с гъбки с много малко мазнинка ,че ме е страх сега да не си възвърна пак килограмчето от вчера.
Да споделя с вас че преди имах доста целулит ,а от както пия по 3л. вода на ден и правя тренировки вече почти не се забелязва и съм много радостна  newsm44

# 363
Днес ми е 3-ти ден,  ама резултат няма,даже 500гр +! А вчера не вечерях защото ходих на спорт и мина 20ч!  Моля ви , дайте ми кураж, с Дюкан която правих за малко преди 2 години всички около мен свалиха ,а аз 2 кг за един месец, дано тази да даде резултат! Може и да не я правя правилно, ама чета ли чета ,питам?!?! Знам ли!? Утре е плодов дано да смъкна малко!
Само като си го  написах и ми олекна!
Благодаря!
ПП. Сега съм 62,900 висока съм 163 ,трябва да стана минимум 58, а ,макс 53!
Може на твоя организъм да му трябва повече време, за да има резултати.И пий вода.

# 364
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!"Критиките" и насоките за мен са ужасно полезни-благодаря ви!
Така днес белтъчен ден:

закуска-2 мандирани
обяд-около 200 гр.луканка
вечеря-зелена салата и сирене в гювече
Водата до края на деня ще стане 3 литра.

# 365
Днес за първи път от началото на диетата прегреших и в момента се чувствам ужасно.
Закусих с 2 ябълки, но за обяд към ориза със зеленчуците хапнах една филийка бял хляб Embarassed
За вечеря ще е отново ориз със салата. Водата днес ми е 1л. малко е, но ще я направя поне 2 л.

# 366
  • Варна
Днес за първи път от началото на диетата прегреших и в момента се чувствам ужасно.
Закусих с 2 ябълки, но за обяд към ориза със зеленчуците хапнах една филийка бял хляб Embarassed
За вечеря ще е отново ориз със салата. Водата днес ми е 1л. малко е, но ще я направя поне 2 л.
Аз не мисля,че си прегрешила. Не се вини чак толкова   Hug
До тук 1 портокал, 3 банана и около 2л. вода. Минава добре плодовия, но имам моменти на звески глад, тогава пия вода Mr. Green

# 367
  • София
Аз не мисля,че си прегрешила. Не се вини чак толкова   Hug

Ами точно с ориза не е най-удачното решение да се яде хляб.

# 368
Аз не мисля,че си прегрешила. Не се вини чак толкова   Hug

Защото по принцип като гледам менютата, хляб се яде във въглехидратен и ме обзеха психози Grinning
Утре кантара ще си покаже всичко. Blush

# 369
  • Варна
ОБЯД: Може да се яде боб, грах, соя, царевица, ориз, картофи, задължително варени или задушени, почти без мазнина. Разрешава се и филийка хляб, салата от различни видове зеленчуци, варени зеленчуци. В този ден също се консумира бульон, но той се приготвя от пресни зеленчуци или кубче зеленчуков бульон.

от първа страница

# 370
ОБЯД: Може да се яде боб, грах, соя, царевица, ориз, картофи, задължително варени или задушени, почти без мазнина. Разрешава се и филийка хляб, салата от различни видове зеленчуци, варени зеленчуци. В този ден също се консумира бульон, но той се приготвя от пресни зеленчуци или кубче зеленчуков бульон.

от първа страница

Точно се върнах и аз на първа страница да прочета отново, еми нищо не е станало, въпреки че хляба ми не беше пълнозърнест, да не се вманиачавам толкова много. Hug

# 371
siska79, според мен луканката, както и кренвиршите не са подходящи за режима. Peace

Момичета, аз пък май прекалявам със зехтина върху салатите, че иначе ми е толкова блудкаво. :sic Иначе ползвам морска сол.

# 372
Да се отчета и аз, днес ми е втори ден от диетата:
З-ябълка+кафе
о-варени картофи с копър и една голяма салатка
в-ще бъде същата като обяда, но ще намаля калтофите
Браво на всички за минусчетата, дано и при мен да започнат скоро!
Поздравления за всички, които отговарят на поредицата от въпроси: nana, иви, she r.......... bowuu имате железни нерви Simple Smile

# 373
  • София
Момичета, какво количество от Шоколадовите квадрати хапвате във въглехидратния ден? Аз малко след дъжд качулка питам, но сега ометох някакво количество, което множко ми се струва и се чувствам кофти... Но пък приключих с храненето за днес, утре ще разтоварвам с грейпфрути.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 18:23 от terpsyhora

# 374
 Днес бобов.Току що се навечеряхме. Мъжу се прибра по-рано гладен и седнахме.
Отчет закуска -1 портокал
           обяд  -2 малки купички леща
           вечеря - една купичка леща и малка зелева саладка със царевица и 4-5 маслинки.
 и 2 глътки червено винце. Нали е петльов ден  Embarassed да полеем празника. За домочадиета зготвих по този повод пилешко с ориз. Мислих си да си сипя само от ориза, но после реших да съм стрикна. Само вкусих за да видя как е.
Утре съм въглввхидратен. Мисля за вечеря да правя пица. Вие момичета с какво я гарнирате, за да е режимна?

Общи условия

Активация на акаунт