90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Добър вечер, Hug
Днес ми беше 1ви белтъчен ден. 3апочвам 67кг, крайната ми цел е 54кг.
Закуска- 330мл. нектар от моркови и портокали
Обяд-350гр. пилешка кавърма
Вечеря-400гр кис.мляко 120гр. кюфтета- 3бр.
Лека и отслабваща вечер.

Поправка: закуската трябва да  е от един вид плод.

3-2-1 стоп, който хапнал, хапнал. Утре пак Simple Smile
Хапнах една салатка зеле (силно казано салата, надробено зеле ) и малко домат. Доволно засища за днешния ден.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:00 от She_R

# 391
Добър вечер, Hug
Днес ми беше 1ви белтъчен ден. 3апочвам 67кг, крайната ми цел е 54кг.
Закуска- 330мл. нектар от моркови и портокали
Обяд-350гр. пилешка кавърма
Вечеря-400гр кис.мляко 120гр. кюфтета- 3бр.
Лека и отслабваща вечер.

За вечеря или мляко или кюфтета + салата

# 392
Здравейте и от мен отново!   bouquet
Днес ми беше въглехидратния, но след като ви изчетох си открих грешка - хапнах си сладкото за обяд, а пицата за вечеря...нищо, като за първи ден въглехидратен мисля да си простя и разбира се да се поправя.  Малко ми е трудничко с  този обяд да му се не види... Crossing Arms
Утре ми е плодовият ден и го очаквам с нетърпение - мисля да съм само на портокалчета - обожавам ги. Надявам се след това да отчета хубав резултат... Blush като за начало не очаквам много, защото едно, че трудно свалям, друго че пия и хормонални таблетки, но все пак!  Party
Пожелавам на всички лека вечер и разбира се много бързи и лесни минусчета  Hug

# 393
Аз да се отчета за днес

З:фреш портокал
О:2 филии с лютеница и маслини, парче ябълков сладкиш и половин "Марс"
В:парче сладкиш

Утре, ако имам минус ще ви кажа за сладкиша.Първо го пробвам на себе си. Laughing Аз не гледам режимен, нережимен, просто ям по малко.

Другото, което е.Постоянно се обсъжда за яденето на сладко.Според мен е по-добре да се яде на обяд, отколкото вечер, защото може по-лесно да се разгради.Това е лично мое мнение и не карам никого да се съобразява с него.

# 394
Здравейте, днес ми е първи воден ден и пиша за първи път. Мисля, че се справям добре за сега и не ми е особено трудно, защото сме двама на режима вкъщи. Непрекъснато ви четем и така сме по-амбицирани като виждаме постигнатите ви резултати.  Hug

# 395
  • Варна
Хайде и аз цоп на отчет-
днес си бях стрикничка, въпреки, че обяда малко го разполових: тъкмо бях приполовила порцията си грах (у свекърите), когато спешно ме извикаха, та след около час от магазина си взех  4 лозови сърмички.

И понеже ми се услади грахчето реших и за вкъщи да си сготвя.
   bouquet Ето една идея за режимно ядене, от което всички са доволни:
Изчаках граха да е почти готов и си отделих за мен една купичка, а за мъжо добавих в тенджерата едни печени месни хапки, които бяха останали от снощи, и го оставих още малко да поврат и да се омешат с яхнията. Така аз си хапнах режимно, а той като се върне от работа ще има манджичка с месо.

За утре на работа ще си взема от домашния пълнозърнест и пълен със семена хлебец, който моята хлебопекарна ми е направила   chef

Някоя пробвала ли е содената питка в машина за хляб?

# 396
  • Варна
Привет момичета Heart Eyes

Днес ми е 10-и ден от диетата и искам да споделя, че се чувствам много добре. За минуси на кантара ми е рано да говоря...ту показва -4кг, ту показва -1кг. Това което се промени при мен е, че изобщо не чувствам глад. Вчера си бях сготвила чудна скумрийка на фурна с лук и доматен сос, хапнах на обед 1 рибка, вечерта половин...остана и за мъжо! Наливам се нон-стоп с вода. Незнам тия 2л как бих ги изпила, ако не нарочно.
Пълна съм с енергия, ходим по разходки с малчо всеки ден и изобщо не ми тежи диетата.
Аз да си призная много се учудвам на тези, които ядат кренвирши...според мен спазването на диета предполага здравословно хранене и опит за трайна промяна на навиците. Аз лично предпочитам да си задуша дробчета с лук или да опека една пържола от чисто месо...
Освен това си разпечатах първа страничка и една моя табличка-календар за диетата - закрепила съм ги на вратата на хладилника... Mr. Green

# 397
Ох.. ходих на масаж..
Така болиииииии  Confused .. Ама днеска за 3ти път забелязвам доста подобрение...
Ще видя след 2-3 седмици как ще е като свърша курса Simple Smile

Между другото имам питане..
Като казвате ЗЕЛЕН ЧАЙ какво имате предвид?
Китайски зелен чай от рода на черен (който се продава насипен или в пакетчета) от растението чай..
Или зелен чай от типа Сание.. за ходене до тоалетна  Mr. Green

Благодаря Simple Smile

# 398
  • Ямбол
Ееееи много пишете, не мога да ви изчета. Днес ми  беше 9ти ден и вече съм доволна, има резултати, само дето спешно трябва да се уредя с нов кантар, защото днес леко го преместих моя и ме изкара с още 2 кила по-малко и сега не знам от колко съм стартирала а резултата за 9 дни е 3 кила Grinning.

# 399
  • София
Здравейте фиданки Hug
Днес отчитам напълно режимен белтъчен.
З- няма
О- чушки с яйца , филийка хляб
В- същото
Сега ще смятам кога ми е водния Rolling Eyes
Кренвирши,дробчета- все тая Peace
Духи-Пухи, едва ли някой има предвид 4-5 чаши Сание Mr. Green

# 400
sisiii, мила вярно че ям малко, но още ми е едно плахо такова никакво. Днес обаче хапнах малко повечко. Но пак спазвам часовете и задължително преди осем часа гледам да съм приключила. Успех на теб с минусите Peace и на всички останали също. Grinning
miheto  love001

# 401
  • España
Втори ден от диетата-бобов
З.-кафе + 2 круши
О.картофена яхния
В.-същото.
Но си хапнах и 2 мандарини.
Въпроси-фурмите и маслините кога да се ядат? и още-След основно ястие може ли да се яде и един плод?

# 402
  • Canada
Втори ден от диетата-бобов
З.-кафе + 2 круши
О.картофена яхния
В.-същото.
Но си хапнах и 2 мандарини.
Въпроси-фурмите и маслините кога да се ядат? и още-След основно ястие може ли да се яде и един плод?
За фурмите - незнам; маслини - всеки ден без плодовия, но в съвсем малко количество - те са аналог на зехтина... Не може плод за десерт. Плодовете се ядат на закуска или ако ужасно много прегладнееш - между храненията. Може и в плодовия ден - за вечеря

# 403
Здравейте,
За маслините мисля че може всеки ден без плодов, но не да са много, за фурмите в плодов, не можр след храна веднага плодове, те са в случай, че не издържиш между обяда и вечерята.
Отчет за днес ;
Плодов - 3- кафе, без захар + 2 ябълки
О - 2 портокала и 30г ядки
В - 1 портокал + 30 г семки
Вода 2.5 л.
Успех и минуси на всички

# 404
dyvaromi,фурмите са в плодовия, а маслините казват, че може всеки ден, но някой момичета от тях качвали, ти си прецени как ти действат!
А за плод след основното-изключено, но ти си решаваш!
С теб сме започнали заедно диетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт