90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 561
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  Карелия явно сме писали едновременно, Ух колко сме надобряли

# 406
  • Canada
Здравейте, имам един въпрос овесените ядки към кой ден са? И с какво ги смесвате?
За въглехидратния ден и не се смесват с нищо
поне аз не ги смесвам с нищо. Ям ги сухи. Винаги така съм ги обичала... Peace

# 407
  • Canada
 Карелия явно сме писали едновременно, Ух колко сме надобряли
Хихихи... Наистина... Hug

# 408
Ох.. ходих на масаж..
Така болиииииии  Confused .. Ама днеска за 3ти път забелязвам доста подобрение...
Ще видя след 2-3 седмици как ще е като свърша курса Simple Smile

Между другото имам питане..
Като казвате ЗЕЛЕН ЧАЙ какво имате предвид?
Китайски зелен чай от рода на черен (който се продава насипен или в пакетчета) от растението чай..
Или зелен чай от типа Сание.. за ходене до тоалетна  Mr. Green

Благодаря Simple Smile

аз съм на Сание.. за ходене до тоалетна
имам позната дето само от него сваляше аз си вземам от по-силния
не свалям на поне нямам проблем с тоалетната Wink

# 409
  • София
Отчет да дам и аз,опитах се да съм максимално режимна,но само това успях да скалъпя днес о тмного работа,даже вечерях в 20.30 за съжаление.  Sad
З кафе с мляко
0 парче баница с праз
В 1 филия с лютеница.

# 410
Един от приятелите на съпруга ми започна 90-днивната диета миналата година и свали 30 кг.Сега си хапва в режима,в който е свикнал и се чувства много добре.

# 411
Според книгата(получих я) фурми могат да се ядат във всеки ден преди обяд по 6-7 броя максимум като закуска. Лошото е, че ми направи впечатление нещо там...ханшът на жена не трябвало да надхвърля 80 см, а на мъж 94. Ясно е, че става въпрос за талията, обаче щом има такава грешка в превода, какви ли още има  Rolling Eyes И още нещо - елдата е подредена в бобовия ден, а брашното от елда(не съм виждала такова чудо) е за въглехидратния.

Моето впечатление за книгата - не си я купувайте, нищо ново няма.

Единственото, което може би ще приложа, цитирам: "Закуската през всички 90 дни е една и съща: плодове и зеленчуци без подправки. До обяд можете да ядете от тях няколко пъти, но между две хранения задължително трябва да има интервал от два часа."
Аз като стана много рано и закуся с 2 портокала до 10:30 съм умряла от глад, вече знам, че е позволено да се хапват допълнително плодове, но преди обяд. Няма правило в книгата при голям глад да се яде между обяда и вечерята.

Надявам се, че не съм ви отегчила с моите размисли  Laughing

Лека вечер и утре се събудете по-леки Simple Smile

# 412
  • Canada
November, странни неща пише... Уж досега все наблягахме на това че сутрин задължително се закусва плодове... newsm78

# 413
Фурмите са плод само че изсушен  Peace
Отчет за днес въглехидрати
З кафе и банан
О 2 филии с лютеница
В 1 филия с лютеница и 1 еклер

Лека вечер  Hug

# 414
Мен ме интересува знае ли се нещо за втората част на книгата? Изобщо ще има ли такава  newsm78
Въпреки че имам доста време до края на диетата, още от сега ми става зле като си представя че след това мога да си върна свалените кг. #Crazy

# 415
  • España
dyvaromi,фурмите са в плодовия, а маслините казват, че може всеки ден, но някой момичета от тях качвали, ти си прецени как ти действат!
А за плод след основното-изключено, но ти си решаваш!
С теб сме започнали заедно диетата Simple Smile

viliana81  ,значи с теб ще се подпираме тук и ще сверяваме свалени кила(Дай,Боже!!! Wink)
Утре ми е въглехидратен-не съм решила още какво,но ще бъде нещо сладко и тесряно.Може би ще спретна прочутия сладкиш на свекърва ми -"сладка питка 80 удара". Laughing

# 416
Целиш свекървата 80 пъти и питката бухва. Joy

# 417
Целиш свекървата 80 пъти и питката бухва. Joy
Ти ме уби Joy Joy Joy Joy Joy

# 418
  • София
Охх, днес (вече вчера) ми беше въглехидратен и мнооого съгреших  Confused Не стига, че на вечеря се освиних с Киндер шоколадчета (знам, че са забранени, но свекървата ги донесе за детето, което е на годинка и такива работи не му давам... а аз толкова ги обичам... и ги изядох  ooooh! ) ами и сега преди час така ми причерня от глад, че изядох една мандарина  Confused Скарайте ми се за да не правя повече така  Embarassed

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 00:50 от Клише

# 419
Някоя пробвала ли е содената питка в машина за хляб?
Няма смисъл да се прави содената питка в хлебопекарната.Не трябва да втасва и да се меси,а само се бърка и се пече.
Аз приключих диетата в началото на декември и си задържам килограмите.Дори свалих още 3,което не ми харесва много.

Общи условия

Активация на акаунт