Бебета родени в чужбина - Тема 8

• 22 059
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Честита Месечинка На Леа Бобина Да е все така усмихата,послушна и да и много много здрава!

Марита, моя естествен цвят беше нещо около 4-ка, демек много тъмно, за новия цвят се боядисах 2 пъти с 9-ка (уж за русо) ама толкова ме хвана. Така че смело давай с боята, все до някъде ще те хване  Wink

Това си е Като Давай смело Пък ко ти пука! Не се заяждам ама прозвучава като да се прави сама!

И нещо много важно сложила съм снимки на малък Ален на Герчи в албумчето! Едно от най-сладките бебета няма как да не го познаете!надписала съм го де!

# 646
  • Германия
Mimkis тествала ли си вашенското Yamo? Също не отстъпва по качество на Ергото  Peace

# 647
  • Rennes, France
Честита месечинка на Леа Ерика - да расте хубава, фина, френско-българска мадама Heart Eyes Да яде повече и да бъде много здравичка Hug

Тоничка - добре дошла  bouquet
Маритка, как е настроението днес? Hug За съдомиялната - я вземи  иразмести нещо и си купи, ще ти светне пред очите Whistling
Лепри - давай...пълна почивка Hug
Аз пък дами съм с естествена коса...още мога да задържа без боядисване Crossing Arms
Звезди, Мадам...и аз искам поне 5-6 непрекъснат сън...ама нема Mr. Green
Луи ей сега заспа - трудно го приспах...
Отивам да видя Ален на Герчи...хмммм аз ли съм изпуснала или има друго албумче...Жени къде ги сложи бре? newsm78
Видях го....пу, пу,пу...сладур Heart Eyes Герчи - силни прегръдчик мамче Hug Hug Hug
Файн...много сте сладки бе...да нашипеш муцунката от мен Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:05 от cutty

# 648
Марита, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ БОЯДИСВАЙ САМА!!!
Джени, така по-добре ли е?

Скъпа Леа, днес стават точно 7 месеца от както гушна мама и тати за първи път. Сигурна съм че мама Боби, все още не е забравила колко дълго те чака, преди да се появиш в коремчето й и точно преди да излезеш... И вероятно затова всяка вечер така замечтано те гледа докато заспиваш! Не се притеснявай, когато мама по някой път те гледа и една малка сълзичка блещука в очите й, това е защото ти я правиш най-щастливата мама на света! Някой ден, когато ти станеш майка, ще разбереш колко много мама те обича! Пожелавам ти, със всеки изминал ден да си все по-обичана! Да радваш мама и тати и не забравяй да им се усмихваш всеки ден  Heart Eyes   bouquet

# 649
Във Малчовци! Доколото разбрах там ще слагаме бебетата и този ми праиха такаче ако има друг даите го насам и там ще се плйоснем!
Сию имам чуство, че с теб никога няма да се разберем! Нарочно дебело подчертах, че не се заяждам! Просто дадох професионален съвет, които след това защитих! Няма нужда да наема балканчето по баира!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:10 от Thumper

# 650
Цитат
Mimkis тествала ли си вашенското Yamo? Също не отстъпва по качество на Ергото
   Пепе, не съм го тествала,защото и по цена не отстъпва на Ергото Crazy Жалко ,че шала-слинг
  ми се отпусна така бързо, много ми беше удобен Tired

# 651
  • T"A
Цитат
Mimkis тествала ли си вашенското Yamo? Също не отстъпва по качество на Ергото
    Пепе, не съм го тествала,защото и по цена не отстъпва на Ергото Crazy Жалко ,че шала-слинг
  ми се отпусна така бързо, много ми беше удобен Tired

ямото е точно наполовина по-евтино от ергото (разбира се, това не го прави евтино, но покупката му си има своите предимства - напр. можеш да го върнеш, ако не ти е удобно)
Аз ползвам отстъпка 10% като стар клиент; ако се решиш да купуваш от същото място, от което и аз, можем да направим някаква комбинация... Peace

Пепи, за четвъртото момче имам да ти препоръчам друга бебеносилка... И на теб ще дам да се възползваш от отстъпката, само дай знак за ново бебе  Mr. Green

Боби, да ти е честито порасналото момиче   bouquet

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:53 от Mentha

# 652
Честита месечинка на Леа. Да расте много много сладка и много много весела.  Heart Eyes

Ние сме в отбора на запушените нослета. Иначе се оправи храненето, но пък съня не. Все още ставам по н пъти на нощ.  Tired

# 653
    Ментуш, гледах по сайтовете, че е 400-500 шекела, което си е около 100$ и ергото може да се намери за такива пари Peace Вероятно не съм гледала на точните места newsm78 Предишния ми беше 150 шекела, разликата си е огромна Tired
    ПП.Вие със слинга с халки ли сте все още?

# 654
  • T"A
С Ямо съм от м.август (мин възраст за него е 4 месеца). Ползвам си и слинга с халки, но предимно когато трябва да взема бебето за малко, тъй като в него лесно се слага и вади. В Ямото - на гръб и отпред, в слинга - на хълбок.
Ямото го взехме за 420 ш., цените на Ергото тук се движат ок. 700-800 ш. (пощенска пратка със стойност 100$ би се обмитила и се обезмисля)

# 655
мента и маги,явно мой Але е тръгнал по пътя на вашите момчета. само един въпрос– те мрънкат ли ви през голяма част от будното си състоямие? Алето първия час,час и половина след сън е добре,но после се лепва за мен и настава не мрънкане,а виене и късане на нервите ми.ама аз го виждам,че е такъв,защото м усе спи,но нали виказах,че го сържа нарочно да не спи,защото като го сложа в леглото и се насуче в повечето случаи така с еободрява и започва игра.станем ли пак запяочва мрънкане и извиване.незнам какво иска.нито иска да е буден,нито пък да спи.да го държа ли по–дълго ил ида не го държа? обърках се.я разкажете как сте я преминали тази фаза вие,защото май в момента това ни е на дневен ред най–наболяло.в момента зъбите не го тормозят Whistling той има 7 и сигурно скоро ще го затормози и 8–мия,но после сигурно ще имаме дълга пауза...едва ли на една година ще изкара всички зъби....па де да знам.

кюти,аз з амиялнята мислех точно тези последните дни,откакто стана ясно,че може и да изкарам и аз някой лев.та веднагически ми мина на акъла,че ако можеше и д ане мия ще ми остане само чистенето и готвенето,а за чистенето има решение,но е скъпо.тези малките прахосмукачици,дето движат сами хихиххи...леле д аможеше да механизирам всичко и аз само д азглобя някоя манджа ще ми светне!

а сега един въпрос към медицински по–компетентните. моя кожен лекар (дето ми маха бемките) ми изписа един крем против акне,но аз прочетох на листовката му,че не е добре кърмачки да го ползват (а доктора знаеше много добре,че съм кърмачка) и се отказах да го ползвам.да,ама сега ме е налегнало много акнето и реших да видя длаи пък не е толкова вреден и да не е толкова фатално,ако се мажа. казва се Epiduo-gel  и тук ще ви залея копирано от листовката какво пише по въпроса,защото листовката я намерих на итлаиански и я преведох с гугъл на немски...абе ужас.

Schwangerschaft und Stillzeit
  Schwangerschaft. Tierversuche, die die Route von somminis verwendet haben
  Traktion orale Toxizität zeigten "ein hohes Reproduktions-und
  systemischen Exposition. Klinische Erfahrungen mit Adapalen und Benzoyl pe
  Peroxid topisch an schwangere Frauen und 'beschränkt. Allerdings
  ia, tun die wenigen verfügbaren Daten nicht hervor, Nebenwirkungen bei Patienten
  sind in den ersten Monaten der Schwangerschaft ausgesetzt. Wegen der Begrenzung
  verfügbaren Daten und weil ati "und" ein sehr schwaches können Übergang
  dell'adapalene durch die Haut, sollte das Arzneimittel nicht verwendet werden
  während der Schwangerschaft. Im Falle eines unerwarteten Schwangerschaft, die Strecke
  ATION sollte abgebrochen werden. Stillzeit. S wurden nicht durchgeführt
  Rohre der Ausscheidung (Adapalen / Benzoylperoxid) Gel es
  die menschliche oder tierische Milch nach dermaler Anwendung. Es gibt keine und
  ffetti den Säugling, da die systemische Exposition von Frauen auf das Gel
  sie sind Stillen und "vernachlässigbar. Kann 'verwendet werden, wenn alle
  attamento. Zur Vermeidung der Exposition mit dem Säugling an der appl
  TZBEREICH Brustbereich sollte während der Stillzeit vermieden werden

какво мислите? да го ползвам ли?

# 656
Леа честита месечинка! Heart Eyes

Сиу,Джени спокойно:) ще с ебоядисам сама аз,но преди това ще ида при лекар за проблема с кожата.онзи същия дето писах за него в предния пост.всъщност не съм отишла при него още,защото не ми се отделя от ценното ми време да ми изпише нещо,което отново е несъвместимо с кърменето.той ме посъветва да спирам с кърменето,защото ще ми се развалят гърдите.детето беше на три месеца тогава....т ами стана ясно колко м удреме на шмайзера на него за тия подробности.с две думи нямам му доверие на този доктор хич! е затова не ходя.

# 657
ох на тая листовка,която копирах май не се разбира много добре.не е същата като тази в опаковката.тука на реалната листовка съвсем ясно е написанмо „по време на кърмене не бива да се употребява гела“ няма да питаме лекаря си примерно,както принципно има на много от лекарствата,ами си е две думи казано кратко и ясно,че неможе! е на кой да вярвам? на тази листовка,на виртуалната  или на лекаря? тууу! на два езика го чета и на двата го разбирам така.

ще кажете кво ви занимавам като мога фд апитам лекар.ами не им вярвам де.ето,че се разминават нещо.за тях все всичко е файн,както вика цвети! е не ми е толко важно акнето във всеки случай,ако ще си тровя детето.

# 658
  Леааа   честита месечинкаааа  След написаното от Сю, аз няма какво да допълня, чак няколко сълзи пуснах... Бая чакане си беше обаче да се родиш, ей  Mr. Green
  Тук и аз  Simple Smile Нещо пак съм яхнала метлата, моя пак ме вбеси ама мнооогоо, нали имам рожден ден други ден и той се чувства длъжен да го провали. Та гости няма да имаме... И кръщене на детето няма да правим лятото, абе да не ви занимавам..
  Маритке, не се мажи с нищо сега, те и от кърменето хормоните ти играят предполагам и това може да се отразява на кожата. Гледай да си я почистваш редовно и ползвай по-лека козметика. Че това щом е толкова силно да ти минава през кожата в кърмата представи си Алето като ти се допре до лицето.
  Да ви пусна една статийка, крадната от на Лама фейсбука http://www.glasove.com/article-6702.php

# 659
Мамчета и аз да задам един въпрос какво мислите за ето това? http://www.mamasandpapas.com/product-cybex-pallas-2-in-1-moonlig … 119471400/type-i/

Общи условия

Активация на акаунт