Ох, много е досадно, но погледни го откъм положителната страна. Може това да ви е повод zа посещение в БГ.
А той според мен е по-важният.
А как ще си извадя паспорт на детето с нейното официално име (т.е. фамилията на мъжа ми?!) когато той не ми е никакъв по закон? Боже, тази България наистина не е като света. Аз преди 5 години се не се върнах в България, защото не ми признаха доктората от чужбина, искаха да го пиша едва ли не наново, сега излиза, че и мъж си нямам. Горката аз......
А как ще си извадя паспорт на детето с нейното официално име (т.е. фамилията на мъжа ми?!) когато той не ми е никакъв по закон? Боже, тази България наистина не е като света. Аз преди 5 години се не се върнах в България, защото не ми признаха доктората от чужбина, искаха да го пиша едва ли не наново, сега излиза, че и мъж си нямам. Горката аз......

ужас....и след 1/2 час 4акане /понеже си бях платила за експрестна поръ4ка и искам веднага да ми се оправи/ ми носят документа с тотално разли4ен адрес.....
......паднах..........вместо ул."Стара Гара" написали "Средна Гора".....Представяте ли си

...........а знаете ли какво смешно оправдание намериха, когато ми объркаха 2ва пъти адреса......понеже съм искала все експресна поръ4ка и в този слу4ай много се бързало и се правели грешки