Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! - 13 тема

• 25 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • До морето :)
И на мен тъмно зеленото ми харесва, ама не ми е неутрален цвят. Не знам ще има ли колекция 2011, няма ли да има  newsm78 Там може да има някой нов цвят  Grinning Иначе аз съм се спряла на лилавото, а таткото ще трябва да се примири с мисълта  Flutter

# 451

еее,Нелили,аз тъкмо по светло зеленото си бях хАресала,по свейо ми е.иначе днес гледах из нета и бертони Вектор,някой имали мнение за нея?
Laughing извинявай, че така те разочаровах, но това е моето мнение. Не знам , ако твоето дете е по-спокойно и не е такъв мърльо   Joy като моя син може и да ви е добре с този цвят.
Днес излязохме за по-дълга разходка и не мога да ви опиша в какъв вид го прибрах  #Crazy
Директно го вкарах в банята за къпане и пуснах пералнята с дрехите от разходката.
 То беше едно джапане и ровене по локвите  ooooh!.
Първия половин час се ядосвах и му се карах, но после го оставих да си лудува  Joy

ами не се и съмнявам,те децата най обичат да джапат в локвите...ама и аз като дете обичах...със сиггурност ще имам впредвид твоето мнение:))

# 452
  • София
И на мен тъмно зеленото ми харесва, ама не ми е неутрален цвят. Не знам ще има ли колекция 2011, няма ли да има  newsm78 Там може да има някой нов цвят  Grinning Иначе аз съм се спряла на лилавото, а таткото ще трябва да се примири с мисълта  Flutter

Лилавото и на мен много ми харесва. Чудих се коя да е , но накрая се спрях на червената. Не е толкова ярка като на снимките по малиново ми идва.
 По като тази идва http://minsk.olx.by/bertoni-plasma-iid-50991091#pics

# 453
И на мен тъмно зеленото ми харесва, ама не ми е неутрален цвят. Не знам ще има ли колекция 2011, няма ли да има  newsm78 Там може да има някой нов цвят  Grinning Иначе аз съм се спряла на лилавото, а таткото ще трябва да се примири с мисълта  Flutter

Лилавото и на мен много ми харесва. Чудих се коя да е , но накрая се спрях на червената. Не е толкова ярка като на снимките по малиново ми идва.
Аз я знам червената. Една позната има същата. А лилавото много ли е тъмно?  newsm78 Мислехме си, дали да не я вземем още сега и ние количката и да я приберем някъде  newsm78

# 454
  • София

Аз я знам червената. Една позната има същата. А лилавото много ли е тъмно?  newsm78 Мислехме си, дали да не я вземем още сега и ние количката и да я приберем някъде  newsm78

Ами тъмничко е . Горе долу като на снимките. Много е хубаво, но червеното ми е слабост  Heart Eyes .

# 455
Simple Smile
как сте Simple Smile
имаме си количка вече - взехме X-lander XQ старият модел много съм доволна още по-удобна е от ХА-то и е по компактна
имаме си и малко дрешки вече Simple Smile

добре сме хапваме смело и шаваме много Simple Smile

Честито Къщичка, с много здраве да си я бутате количката с едно сладко бебче в нея! Simple Smile 1stroller
Зу, разбира се че ще има място!  Simple Smile
Аз днес преди обяд звънях на два, три пъти ама никой не ми дигна, после излезнах и чак вечерта се прибрах в къщи, тааа утре продължавам да видим кога ще ми дигнат!  newsm78

Нелка, твоят мъж ще ме умори и мене  hahaha Joy синия цвят бил универсален -  rotfImbo

Утре майчета ми предстоят рутинните изследвания сутринта, после съм на бебе и като се завърна по обяд в къщи ще звъня отново във Окръжна болница, доколкото преброих сме около 10 майчета! ако греша моля пишете ми Simple Smile
Аз днес уж на гости бях, пък нещо много се изморих, сякаш цял ден по улиците съм била  ooooh!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 20:37 от Гери С.

# 456
И аз обожовам червения цвят  Heart Eyes Просто си мисля, ако може да ползвам количката и за второ дете, живот и здраве, а червеното за мен е за момиченце  Grinning

# 457
Като заговорихме пак за колички, някой има ли наблюдения върху количките Hauck? newsm78 Четох само, че са немски. И по специално този модел

Това е Malibu All in One

# 458
Добро утро и от мен   food010

За кафето- аз си пия еспресо от машина и напоследък добавям сметана кофи мейт.....но нещо ме съмнява да не надебеля от нея,че слагам доста  Laughing
За цигарите-  Tired До 4-тия месец не съм пушила,защото ми се гадеше от тях,но сега....има дни ,в които въобще не паля,има дни ,в които пуша и по 3-4  Twisted Evil Незнам,адски съвестно ми е,гложди ме....но като иде мъжът ми да пуши в кухнята и аз се нареждам барабар с него  Tired Притеснявам се като родя да не ме скастрят,че съм пушила  newsm78 Разбира ли се? И дали ще му има нещо на бебето? Признавам си,гадна съм,защото с другите деца не съм пушила,а сега...  #Crazy

За упойките - нищо не искам...крещях два пъти,ще крещя и сега...но адски ме е страх от игли в гръбнака.Ако се наложи секцио...с пълна ще е.То и без това в болницата,в която ще раждам го правят само с пълна  Peace

А какво става с отворените врати в Окръжна-Пловдив?Някой има ли инфо?Много ми се иска и ние пловдивчанките да се организираме и да идем  newsm78

Намерих това инфо:
МБАЛ "Пловдив" (бившата Окръжна болница), Пловдив, бул. България 234

За записване: ст. акушерка Благова –  тел. 032/906 185

18 февруари, петък 12:00 ч
.

Желаещи?
Аз съм за брой ме и мен.

# 459
Love....засега сме само двете  Laughing Дано се включи и Луси да каже,мисля,че тя не би пропуснала newsm78 Незнам кой друг ще дойде.....но колкото-толкова  Crazy

# 460
Момичета, по едно време тук надълго обсъждахте кой препарат - желязо е най-добър.
На мен днес докторът от ЖК ми изписа МАЛТОФЕР по 1 таблетка. Хемоглобинът ми е 111.
Това ли да взема или има по-добро на пазара?

Или да разчитам само на храната? Не е критично нисък хемоглобинът.  newsm78

# 461
Spasdidi, аз съм с хемоглобин 113 (преди седмица) и също пия Малтофер Фол, но през ден по 1 таблетка. И гледам да наваксвам с храната. Иначе за Малтофера пише, че са специално за бременни и май масово изписват него.

# 462
Добър вечер и от мен Simple Smile

Пак ми себяха насъбрали доста странички за прочитане Simple Smile
Гери - дано да успееш да се свържеш, някак си всички разчитаме на теб    bouquet
Къщичка - кой цвят си взехте на XQ-to  и да ми кажеш на летния кош дали се сваля хубаво гръбчето или се завърта цялата седалка? Благодаря предварително! И аз мисля такава да си вземем, на мен поне ми харесва най-много. А искам от новите цветове, а те щом казват че ще дойдат май..... може да стане и края на май..... и до тогава с какво да излизаме навън Sad Та не знам дали да чакаме за нов модел или от старите.
Добре дошли на новите майчета!   bouquet

За сега толкова от мен! А и съм толкова уморена, днес съм била навън почти 12 часа - направо се размазах!!! Сега отивам да изпъна кълка на дивана!

Лека вечер  smile3524

# 463
dessince и аз бях хвърлила око на Hauck и единствено ме отказа, че идват много тежки, мисля бяха коментирани из нашите теми  newsm78

# 464
  • Варна
Гери, брой ме и мен за отворените врати в ОБ, ако не е късно вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт