Автоимунен тироид на Хашимото (17)

• 68 808
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
И аз не пих еуринокс преди да си изследвам тсх  Peace

# 526
  • София
Мацка, това не е ли Еутирокс? все го пишеш еуринокс... newsm78

# 527
Мацка, това не е ли Еутирокс? все го пишеш еуринокс... newsm78

Оооо,  Embarassed ами сигурно е така , явно не съм си направила труда да му запомня името , ето сега ще се поправя и вече ще го пиша правилно

# 528
Здравейте,

и аз от една седмица съм с поставена диагноза . при мен стойностите са tsh - 96, a T4 ми е  5 и ми изписаха Еутирокс 100 -първата седмица по 1/2 и после по 1т.
проблема ми е ,че още кърмя и сега се разкъсвам от угризения да не навредя на бебка . има ли някоя от вас, която е кърмила и е пила лекарството?

# 529
  • София
Гала, аз и в момента кърмя и съм на хормона  Peace По препоръка на Начев го пия след сутрешното кърмене, да има поне 2 часа до следващото ( но не е фатално ). Мая напоследък се буди и яде към 8, а аз ставам в 6 заради батко й, та ставам, пия хапче, в 8 кърмя.

# 530
Здравейте,

и аз от една седмица съм с поставена диагноза . при мен стойностите са tsh - 96, a T4 ми е  5 и ми изписаха Еутирокс 100 -първата седмица по 1/2 и после по 1т.
проблема ми е ,че още кърмя и сега се разкъсвам от угризения да не навредя на бебка . има ли някоя от вас, която е кърмила и е пила лекарството?
С доза от 100 микрограма Еутирокс, бях през последните месеци на бременността си, после 7мес.кърмех и продължавах на същата, та и до сега.Вики скоро ще стане на 3год. и еутирокса не и се е отразил по-никакъв начин. Така, че пий го смело, смятам аз.

# 531
По-между другото момичета, скоро бях при д-р Галева от пол.Младост за ехография на жлезата и тя ми каза, че е необходимо поне на две години да се прави по-една ехография, за да се види структурата и големината на жлезата.Аз не бях правила от 4г. EmbarassedПо рано ви бях питала на колко време ходите на ехограф.

# 532
  • В най - голямото село
Здравейте момичета
Днес бях на преглед при д-р Начев и се оказа, че възела ми е нарастнал почти двойно  Sad.
Препоръча операция или поне за начало биопсия. Има ли някой с проблем като моя?

# 533
  • до една звездичка
...възела ми е нарастнал почти двойно  Sad.

Извинявай, мога ли да питам: за какъв период е нарастнал?

# 534
  • В най - голямото село
...възела ми е нарастнал почти двойно  Sad.

Извинявай, мога ли да питам: за какъв период е нарастнал?

От 2004 година.

# 535
  • Пловдив
здравейте!да се вмъкна и аз в темичката.с хашимото(доказано)съм от 6 години.откриха ми го случайно след първото раждане.почнах с л-тироксин 25 после с 50 накрая със 150мг.като родих втория път за да кърмя го намалих постепенно пак до 25мг.да ама вчера си пуснах тсх и резултата ми беше 98.та сега пак трябва да увелича дозата на 150мг.утре ще ме гледат на ехограф.доктора ми каза да спра да кърмя(ходя при д-р георгиев.преди беше във военна болница сега е на понеделник пазара)и не знам какво да направя.дали ще навреди на бебето такава доза Thinking

# 536
Момичета,много ви благодаря за отговорите   bouquet

# 537
Момичета, някой да е гледал репортажа по ТВ7 за клиничните лаборатории и грешките в резултатите? Вчера или оня ден рано сутринта е било. Мернах рекламата предната вечер, но до сутринта забравих.

# 538
  • до една звездичка
Момичета, някой да е гледал репортажа по ТВ7 за клиничните лаборатории и грешките в резултатите? Вчера или оня ден рано сутринта е било. Мернах рекламата предната вечер, но до сутринта забравих.

Ох, аз не съм го гледала, ама това ми е "болна" тема. Винаги си имам едно наум, когато правя изследвания и затова предпочитам да си ги правя в болничната лаборатория като най-достоверна, уж.

# 539
Здравейте,отдавна не съм писала, но гаденето ми разказва игричката :/ Д-р Тодорова ми увеличи дозата Еутирокс на 125, не знам обаче докога? Магнитче, расте ли тумбака? Какъв цвят гащи очакваш?

Общи условия

Активация на акаунт