ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 145
  • 680
  •   1
Отговори
# 300
така...

От ненастанените отпадна Манинка.
Чакам Ани Боланд и Анири да се изкажат какво правят, но нещо ми се върти, че и те казаха, че ще търсят някъде в околността, довоечра като заспят зверовете ще се върна да чета назад по страниците.
За момента ми хрумва само едно.
Тази резервбната къща, на гърба на механата в съседния парце нали е 1  двойка, и. - 80 лв без камина, 120 лв с камина.
Това на мен ми звучи точно като за:
1  двойка - дитсан и мъжа и
1 тройка - нинче
1 легло - Цолова.

Мацки, как ви звучи?
Да я запазва ли Ванчето и да се откажем от вилата?

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 17:48 от доня КОПРИВА

# 301
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте!
Аз писах преди няколко дни по-горе в темата, че след като няма опция да запазя за 22-ри и 23-ти в Уют, отпадам от вилното селище. Ще действам като Манинка - ще търся другаде. Peace

# 302

Анири, благодаря ти, сега погледнах назад, ето какво е писала Ани, предполагам, че и нея не я броим за Уют.
Ванчееее няма какво да ти е кофти!!! Аз съвсем спокойно мога да спя и някъде другаде! Хич не ме мисли! Ако остане място при вас, супер! Ако не, съвсем спокойно се настанявайте, аз ще спя в селото! Наистина не искам никой да ме разбира погрешно  Hug 

Сега остава само Дитсан, Нинче и Цолова да кажат дали искат тази другата къща с камината и да се приключва вече с тази сага. Да събираме парите и прминаваме към следващата фаза, а именно. Какво точно ще правим там или иначе казано : Семинарна програма

# 303
Реших да надникна преди да си тръгна. Гледам, че капем като круши.   Tired
Не можах да стигна до банката /а тя е точно на 10 м от мен/, тоест незнам дали има преводи.
То, не е важно. Аз ще надничам и ще докладвам.
Бърза сметка:
Къща - 80 лв.
1 легло - 11.4285714285...  Mr. Green
стая 3ка - 34,28
стая 4ка - 45,71

Блюто - не бързай да превеждаш още. С тебе ще се разберем отделно, щото има 2 неизвестни в наш`та колиба. Ще ти обяснявам друг път.

# 304
Донята ,мен ме устройва .Стига да стане така.

# 305
Ванче аз чакам да ми пратиш банковата сметка и паричките утре са при теб.

# 306
  • у дома
Блюто - не бързай да превеждаш още. С тебе ще се разберем отделно, щото има 2 неизвестни в наш`та колиба. Ще ти обяснявам друг път.

Rolling Eyes Thinking Mr. Green

# 307
Писах на Дидсан и Цолова на лични трябва да се разберем и ще кажем какво сме решили

Никой не е писал след мен затова се редактирам, ако е свободно бунгалото заемам тройката и точка дано дидсан иска при нас да го даемем и цоловка ако може да я приеме някой, че съседната вила ще ни излезе скъпичко, все пак третия ми човек е на 3 години ....

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 10:12 от nin4e

# 308
Току що писах на Нинче за бунгалото, наистина резервната вила ми излиза скъпичко, макар че съм сама душа-сама круша. Не знам само Дитсан какво ще реши.

# 309
Такааа с Нинчето заемаме бунгалото, точка

# 310
Съгласна съм момичета,ако има нещо ето ви тел.02/8226598 0887 347114 че съпруга днес има РД и съм заета и няма да мога да влизам.

# 311
Такааа с Нинчето заемаме бунгалото, точка
Съгласна съм момичета,
newsm78
В бунгалото са 2ка  и 3ка....
Я се разпределете ако обичате за да няма недоразумения. Иначе е ваше.

# 312
Ами явно аз хартисвам. Здраве да е. Ванче стягай палатката hahaha

# 313
изчаквам дитсан да потвърждава, ако не Цолова уговорката остава

# 314
Ванче,потвърждавам за двоиката със Нинчето.Ние се чухме и се разбрахме.Пращай банковата сметка да ти пращам паричките.Но ми напиши колко точно че съм заспа.

Общи условия

Активация на акаунт