ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 139
  • 680
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна, морето и сините вълни!
Такааа на мен ми се иска да дойда, може би ще дойда. Гласувах за датите.
Относно сама или с децата - ще ми се да е с домочадието.
А за място - не ми се нрави много Цигов Чарк. Но в момента нямам предложение. Ще питам за няколко места и ще предложа. Може пък да решите да ранообразите Wink

# 91
Уви ние със сигурност отлагаме прибирането май месец ...вчера В Чикаго се оказа че не мога да подновя на детето българския паспорт , понеже съпруга ми няма валидни Бг документи ( всичко е изтекло преди повече 4-5 г ) . Сега трябва да пусна на детето документите за поданство и тогава за американски паспорт ,а това ще отнеме поне 4-5 м .
 Здраве да е ...

# 92
Еееей, Райче, толкова ме е яд, жалко!

Нищо де, ти като си дойдеш ще спретнем специална организация Simple Smile

# 93
И аз много съжалявам Райче, но напълно подкрепям Доня Коприва-като си дойдеш ще спретнем среща в твоя чест!
Ванюшкоооо ти сега си на почивчица-чакаме отзиви!

# 94
Ха Добър ви ден. Нося ви поздрави от Циган Чарк. Току що се прибрахме. Уникално си изкарахме. По поръчка 48 часа преди да пристигнем е започнал да вали първия истински сняг тази година. Посрещна ни 1 педа пухкав бял килим и продължи да се сипе цял следобед. Снежните Родопи са ненадмината гледка, поне за мен. Днес не ни се тръгваше, но нямаше как. Тортите ме зоват.
Повече подробности, по-късно. ще си кача и личните снимки в албума да си напълните очите с бяла красота. Единствения контраст, е изгорелия ми червен нос от вчерашната пързалка.  Joy
Хайде, стига ви толкова. Мики Маус ме зове.
Райчеееееееее, ще плача, да знаеш.

# 95
  • София
Дали да не побутнем разговорите в темата и да заключим, че мястото остава Цигов Чарк, времето е дните около 24-ти май и да преминем към следващите етапи, за да успеем да придвижим бройки, настаняване, събиране на капаро и да не закъснеем?

# 96
Задръжте още ден - два, чакам едни оферти...

# 97
Аз заплювам къщето до това на Ванчето и Блюто, като си запазвам 4ка   Crazy
Вие сте на ход  Mr. Green

# 98
И на мен много ми се идва на един семинар вече...ама ако е  Сандански ми е мноого далече за пътуване особено с деца. Мога да направя предложение до Варна, където съпругът ми ходи този уикенд с колеги.  Мисля,  че  мястото е подходящо защото няма ресторант, а механа с кухня, оборудвана с нови готварска печка, съдомиялна и пералня (едва ли ще се разперем, но за протокола), мястото е с 6 двойни стаи и апартамент, така че ще го наемем цялото и кухнята ще е само наша, както и механата. Цените са 20 лв на нощувка на човек! Има барбекю (за мъжете ако сме с тях). Пукам линк ако решим нещо ще задействам сериозно въпроса и се наемам с резервацията.

ХОТЕЛ АСПА

Само да допълня, че за където и да решим трябва в най-скоро време да резервираме, защото около 24 май със сигурност заетостта ще е висока.

# 99
 laskova ,много е готино...ама е много малко.
По груби сметки ще събере само ....7 семейства.
А досега сме се събирали по 20-на семейства...
Дори и половината да не дойдат тази година,има нови желаещи...пак ще се съберат едно поне 15-17 семейства.

Ако сме на Циган чарк,запазвам си една тройка!    Peace

Чакам и Копривката,де...    Grinning

# 100
Ами ако може да измислим нещо по в средата на картата например около Търново, че да е удобно и за нас дето живеем по в тъча ще съм много доволна Grinning ама ще мисля! Аз съм от Добрич и мога да предлагам места, които са около морето, но пък за софиянки ще е далече сигурно. Ще следя темата и се надявам да мога и аз да дойда.

На Цигов Чарк къде готвите в отделна кухня ли, т.е. търсим място с отделна трапезария и кухня нали?

# 101
  • Варна, морето и сините вълни!
Ето тук могат да ни приемат.
В ресторана няма да ни пуснат, но имат зала в която могат да ни осигурят условия за семинара.
Цената която ми дадоха е 20 лв възрастен и 10 дете.
Тук също е хубаво, но не съм питала за цени. Предполагам щени приемат и там. Но идея нямам за колко човека търсим място  newsm78

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 19:40 от Mimito

# 102
Много ми е гот да отида до морето, но ако се стигне дотам най-вероятно ще отпадна. Или ще дойда сама, без фемилито. 4 човека по 20 лв на нощувка плюс пътя.....  newsm78 множко ще ми дойде... Интересно ми е, колко човека ще се навият...

# 103
Много ми е гот да отида до морето, но ако се стигне дотам най-вероятно ще отпадна. Или ще дойда сама, без фемилито. 4 човека по 20 лв на нощувка плюс пътя.....  newsm78 множко ще ми дойде... Интересно ми е, колко човека ще се навият...

Ей за това говоря и аз! За това ако имаме някой, който може да предложи нещо по около Търново, че за всички да се ядва разстоянието, защото и Сандански и Цигов Чарк са близо  до София и Пловдив може би:) Но здраве да е болшенството решава! Grinning

# 104
Ако е на Цигов чарк един от дните ще присъствам,но за по далеч не мога.

Общи условия

Активация на акаунт