ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 135
  • 680
  •   1
Отговори
# 60
  • Vaudreuil Canada
Аууу завиждам ... голям купон се заформя ... аз ще съм от публиката пак ама поне се надявам да има снимков материал.

# 61
Чакайте да пораздвижа, че такова затишие ...   Mr. Green

# 62
Тази година съм свободен електрон. Митко е убеден, че ако дойде ще вали!  Rolling Eyes

# 63
Митко е убеден, че ако дойде ще вали!  Rolling Eyes

Хахаха, той и да не дойде пак ще вали   Crazy Crazy Crazy

# 64
Тази година съм свободен електрон. Митко е убеден, че ако дойде ще вали!  Rolling Eyes
Ами ако вали пак??? Догодина Митко идва като свободен електрон, а ти оставаш вкъщи.  hahaha И незнам какво се оплакваш от Другаря Мърморков. Мойто мъж си е контактувал и двата пъти с него и каза че човека си е много готин. Просто е по-мълчалив и сдържан и не е такова лапацало като него.....
Снощи пак ме тормози с въпроси тая гад. Бъзнах го че ще ходим само женки и то някъде на "по-лачено", а той ми каза: "Много Ви здраве! Вървете където искате. Тъкмо ще ни освободите Цигов Чарк,  ще събера мъжете и децата и ще ги водя на  Пържолено-ракиен семинар."
И започна да ми изрежда разни мъжорля за които бил сигурен че ще дойдат. Едни обяснения паднаха.... "Имаше един с пуловер, много готин./не се сетих кой беше с пуловер  Grinning/........И  онзи, дето го срещнахме веднъж на околовръстното с жена му и  всяка година си хортуваме с него и той ще дойде. Онзи бе, дето ти подаваше парите през оградата, не се ли сещаш /става дума за мъжа на Стаси/..... Валката със сигурност ще дойде /това е мъжа на Албена/..... БатПеп и него ще го отмъкна, той е лесен /това е мъжа на Блю/... Имаше един с коремче, дето все е нахилен и той ще дойде, знам /за мъжа на Фотка иде реч/..... БатеДаро, почти съм сигурен че ще тръгне, аз ще ги возя при мен с децата..............................."
И ми показа още една камара хора от снимките, дето не можех да ги разконспирирам чии са.
Като му казах да не си брои пасажерите, щото аз ще му взема кокошарника за да ходим на Тортен семинар..... е, тука вече се скарахме. Дава го преди "техния" семинар или след това.  Този път, той щял да товари мъже и деца, а кокошките да се бутали в моя Сутиен  Joy Joy Joy
Та, такива ми ти работи....

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 15:00 от van444eto

# 65
  • София
Моля те, Копривке, не ме отчайвай, не идвай без Калоян! Кажи на Митко, че почти единствената му грижа ще е Ани, а тя ще му е такава и ако остане в София, но тогава ще трябва да забавлява и Калоян. Явор ще е супер тъжен, ако така се стекат обстоятелствата.
Добавям, че обещавам да имам подходящи дрехи и да вечеряме поне една вечер на терасата Laughing

# 66
Дими, аз без бой няма да се дам. Миналата година така се беше заинатил, но за една седмица го убедих. Сега пак ще се пробвам, но дори и да се тръшне и НАИСТИНА  да не иска, категорично, Калоян сигурно ще го взема защото той няма да ми пречи. Той е вече голям и се контролира с глас. Ани обаче ще  остане без купон в дъжда защото тя+тортен семинар...това са 2 несъвместими неща, все още.

...това за терасата ще го изтъкна като довод  Laughing Laughing

# 67
Ванче мъжа ти е напълно прав, че моят няма да откаже на Пържолено-ракиен семинар.  Joy

violetblue май си напълно права, че пак ще вали. Така ни е тръгнало още от първия път. Laughing

# 68
violetblue май си напълно права, че пак ще вали. Така ни е тръгнало още от първия път. Laughing
Ама пък ни "Върви по вода!"    Laughing
Вече трети път и то с какъв ентусиазъм...    Hug

# 69
Ама аз няма да се чувствам като на тортен семинар ако не вали ....  Joy Joy Joy
Но приказката за пържолено-ракиеният семинар, много ме разсмя и много й се радвах  Wink  Етинствената въпросителна остава кой е аджеба този с пуловера  Laughing

И да си заплатя на бюро справки за уведомяванито ми  Mr. Green

# 70

И да си заплатя на бюро справки за уведомяванито ми  Mr. Green

Joy Идиот!!! Ето ти ресто:

# 71
Ама че е забавно .Валери имам много точна предценка да знаеш Laughing
Ванче, искам да тикажа мила ,че мога да дойда с теб на 3 март и да ти покажа една база ,която се намира точно под тази база на Маргото от ляво на пътя на 20 метра от отбивката за Уют.Там бяхме преди три години .Столовата е огромна и много светла .Тази база също я държеше една жена.Там е също няколко малки вилички и една голяма .Ако идваш само ми свирни и ние с дядо Вальо ще се качим .Разчитай на мен.

# 72
Ама че е забавно .Валери имам много точна предценка да знаеш Laughing
Ванче, искам да тикажа мила ,че мога да дойда с теб на 3 март
А ще ни събере 100тина човека??? Да я атакуваме тогава направо нея.
Аз за 3ти Март чета молитви. Всичко зависи от едното ни другарче, което си чака графика. Ако е в България, отиваме да почиваме горе.  Но тръгнем ли, ще ви звъня. Ще бъде супер да дойдете и вие. Няма ли и други мераклии???  Няма да вали ДЪЖД, обещавам!!! Най-много сняг да ни затрупа Mr. Green

# 73
Нямам спомени за колко легла бяха но не са 100 ,поне така мисля.Не бързай да звъниш на Маргарита.

# 74
Лелеее заформя се нещо Уникално-само че не знам как успявате да се чуете и съберете около една маса толкова много кифли, че то като се съберат повече от 3 кокошки и става страшно. Ама вие имате опит- вече с 2 семинара и куп малки срещички.
Още не съм гласувала за дата, ще ми се да се съобразим с Рая и Патрияни-много искам да се запозная и с тях.
Почвам да мечтая....

Общи условия

Активация на акаунт