ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 991
  • 680
  •   1
Отговори
# 195
Альоооооууу, тая с метлата ... Нали вихрушки щЕха да ви вихрят??? Гледам всеки втори пост е твое дело   Twisted Evil

Аз нЕмам к`во да кажа и допълнА, освен може би - предлагам къщите поради еднаквото си естество да бъдат запълвани на принципа "кой превари, той завари". Изключение разбира се ще е къщето на дружинната, което е повече от ясно кое е  Mr. Green

# 196
  • София
Ванче, ние по принцип сме с Донята, но тя си търси съквартирант, можем да й предостъпим тройката, ние да минем на 4-ката, но това евентуално ако трябва да се оптимизират нещата. Само да я питам оттук, в началото или в края съкращаваш едната нощувка, Копривке?

# 197
Дими, мислех си в края да я съкратя нощувката, но пък не видях вие за колко време сте? Ако сте за 3 нощувки не става да сме заедно...

# 198
  • варненка от София
Ами понеже не зная кой ще ни иска от записалите се се предлагам на Стефина, Елиза или на Донята - изобщо тези за по 2 нощувки - кой ни желае, м?

# 199
Альоооооууу, тая с метлата ... Нали вихрушки щЕха да ви вихрят??? Гледам всеки втори пост е твое дело   Twisted Evil

Аз нЕмам к`во да кажа и допълнА, освен може би - предлагам къщите поради еднаквото си естество да бъдат запълвани на принципа "кой превари, той завари". Изключение разбира се ще е къщето на дружинната, което е повече от ясно кое е  Mr. Green

Както кажете, понеже Ванчето каза ако някой има претенций към някоя къща, та затова реших да претендирам. Mr. Green

# 200
Здравейте момичета НАЛИ НЕ Е КЪСНО?? и аз съм за тройка , но утре ще потвърдя със сигурност. Надявам се за три.Съжалявам за отсъствието но както вече писах сме болни че и развихме бронхопневмония но обещавам довечера да се разберем със скъпия. Той отдавна пита: айде бе жена изпуснахме оная тортена овчарка кво праиш

# 201
Стаси и Виолетовата да излязат на ринга. Повода е: Фиолетка отдааааавна ми мрънка, ако сме на ЦЧ, да я настаня в колибата до мен, та да ми шепне през стената. Стаси пък си претендира първа в писмен вид. Айде сега, двечките на спаринг среща да се изясните.
Изключение разбира се ще е къщето на дружинната, което е повече от ясно кое е  Mr. Green
В мноУ голЕма грешка си. Изобщо, ама изобщо нЕмам претенции. Просто така се случи първата година. Нали бяхме първи, та мъжете я избраха. Миналата година, стана нЕкак си по подразбиране. Изобщо не настоявам, щото къщите са еднакви. Тая, дето бяхме сега по празниците беше абсЕлютно същата, само че ми беше странно че е наопаки. Сиреч огледална. Влизала съм и в къщата на Стаси, тя даже по-лачена ми се стори. Ходила съм на гости и в още 2. Същата работа. Тъй че изобщо не държа да съм в тая "мойта", щото изобщо не държа всички дечурлига да ми пищят хорово отдолу. Визирам детската къщичка на дървото, дето е  у МОЯ двор, а също така визирам и собствената ТИ щерка, която не само че те конкурира ами те и надминава по пискливи звуци и истеричен смях. Така че, пишете го, че ви правя услуга и ви спасявам ушенцата.  Mr. Green
Знаете ли какво си мисля? Ама се чудя как да го кажа, за да ме насметете?
Какво правим с вилата за 3тата нощувка, като половината народ се изнесе след втората? Айде, къщите да му мисли чорбаджийката, ама с вилата какво се случва???

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 19:22 от van444eto

# 202

това е до края на календарната година!!!!  Naughty

Сега, мноУ хубу ме нахендри ... Аз обмислям варианта да пътувам в петък след работно време, спокойно без бързане, като си плащам нощувката на цялата къщичка сама. ОБМИСЛЯМ ... Още не съм сигурна, така че душо, освен ако Стаси не тръгнат и те у петък и да си направим един спаринг на двора ... Ама па тя не ми е у категорията, неравностоен двубой ще да бъде - слон срещу петел  Laughing

# 203
Ванчей за палатката съм навита, ама трЕбва да ми намериш и нЕкой батко да ме топли, пък и да не ме е страх в тъмницата Joy Малко не схванах кво ми предлагаш за Раче и Дитсан, ама карай, ще го пишем на кичурите. А относно поемането на сумата за празно легло- казвам си без да ме е срам, че финансово ме затруднява, но както дойде в края на краищата. Решила съм и ЩЕ ДОЙДА, пък да става каквото ще Crossing Arms

# 204
Ванчей за палатката съм навита, ама трЕбва да ми намериш и нЕкой батко да ме топли, пък и да не ме е страх в тъмницата Joy Малко не схванах кво ми предлагаш за Раче и Дитсан, ама карай, ще го пишем на кичурите. А относно поемането на сумата за празно легло- казвам си без да ме е срам, че финансово ме затруднява, но както дойде в края на краищата. Решила съм и ЩЕ ДОЙДА, пък да става каквото ще Crossing Arms
Thinking newsm78 Аз ли нещо не схванах, ...също  newsm78 newsm78 newsm78 Мъжо между нас тричките ли  Joy да спинка  Mr. Green

# 205
Thinking newsm78 Аз ли нещо не схванах, ...също  newsm78 newsm78 newsm78 Мъжо между нас тричките ли  Joy да спинка  Mr. Green
E, к`во ще му е на човека???? Нека му е зле.  Mr. Green
Хора, вие майтап си правите... Как ме виждате аз да ви разпределелям? Нали затова ви казвам да си харесате другарчета от списъка, да се намерите, да се разберете и моментално ви връчвам ключовете от палатките.
Офчи - прибери си парите, щото ще ги приемат за подкуп. Аз съм неподкупна, както знаеш, така че, се разбирайте със Стаси как ще се борите. Знаеш че те обичам и ще викам за теб, но залагам на Стаси. Щото както я гледаш какъв е пинчер, така ще те тръшне като едното нищо.  Mr. Green
Марулич - ти душо, ш`съ бориш ли с някой?  Нали нещо ми беше  навита по принцип???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1 колиба van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба /2рата до входа/ Доня Коприва - 2ка - 2 нощувкиДими - 3ка - 2 нощувки -  тука нали се сещате, че при тая комбинация имате да плащате по още едно легло.

Стаси -  4ка - 3 нощувки
Марулка - 4ка - 2 нощувки
Стефина - 3ка - 2 нощувки
Раче -  3ка - 3 нощувки
Елиза - 3ка - 2 нощувки
Дитсан - 1 брой /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
Патрияни 3ка - 3 нощувки
Руми 73 - 3ка - 3 нощувки
nandelche - 3ка под въпрос

Ха, дотук 2 свободни електрона. Ако се появят още 2, можете да си стпретнете женски купон в някоя стая. Почвам да се замислям, да зарежа мойте и да се присъединя към вас.  Joy

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 21:51 от van444eto

# 206
Ванчетооо,благодаря за рекламата.Но ако аз саминката бъркам бройката мога да си намеря и нещо друго.Докато четях напред ми се стори ,че има и други саминки като мен.А ако сме със Colova ,мога спокойно да поема празното легло.

# 207
  • София
Отговарям по несъответствието:
dimitrina73 - 3-ка, 2 нощувки.
Дадохме си сметка, че ние караме Копривка с Калоянчо и че няма как те да си тръгнат преди нас, затова се солидаризираме, т.е. ще имаме 2 нощувки - събота и неделя. Понеделник, макар и по-късничко, ще си ходим. Така оставаме в нашата си къща, остава да видим кой ще прави компания на Донята Коприва.

# 208
Ехооооооо кви са тия залози Joy мен хич ме няма по тия работи, кротка съм като агънце.
Няма да се караме сега за една къща я. Ако Виолетката държи няма проблем, тогава ние ще сме до тяхната и готово. Hug

# 209
Такаааааа, най-официално си търся 2 другарчета по стая за 2 нощувки!

Желаещи?

Драконче, ти за колко нощувки беше?

Дяца ще водиш ли? Голямото поне?

Маруля и Стефина ми изглеждат точно като за 1 къща.

Общи условия

Активация на акаунт