Досиетата "Х" по bTV cinema

• 17 047
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
Джилиан е много хубава наистина, макар че не е класическа красавица и чертите й не са много симетрични. Но е много фина и някак изящна. Чак ми е жал като я гледам с тия старовремски широки костюми в Досиетата, прилича на кюфте каквато е нисичка.

Joy   Съгласна съм, ама пуста тогавашна мода. Саката са един път  Mr. Green  И панталоните, огащени до шията и с коланче  Grinning  Обаче цветовете са й ги подбрали много подходящо за тена, очите и т.н.  Признавам си, че нито един от нейните филми не съм гледала и благодаря за предложенията, ще ги потърся.

# 91
  • София
Тая мода... аз си спомням, че тогава много се кефех на костюмите и, ама то тогава всички са се обличали така. Не го даваха с кой знае колко закъснение по нашата тв.

# 92
  • София
Много ме кефят "самотните стрелци":

# 93
Хе хе, тези бяха големи образи. Направо съм ги  забравила. Хакери ли бяха? Имаха някакви ценни съмнителни връзки тук там.

# 94
  • Бургас
Дааа, и Пушача е интересна фигура, както и Скинър (Мич Пиледжи).
Вчерашния момент с картината от единици и нули толкова добре си го спомням. И преди години много ме впечатли. А сестрата на Мълдър се появява май по-нататък, този момент ми се губи. Ако някой знае, нека сподели   bouquet .

# 95
  • София
Фрохики, Байърс и Ленгли, бяха супер хакери  Simple Smile
Между другото има отделен сериал с тях - The Lone Gunmen, само един сезон.

# 96
Yulichka, не знам дали другите искат да го прочетат, но мисля, че сестрата на Мълдър се появява като порастнала, отгледана и осиновена от Пушача. И се срещнаха с Мълдър и то в момент, когато Пушача нещо притискаше нашия агент, в смисъл, че сестрата не се появи случайно в действието. Появяването й беше за кратко. Ако ми изневерява паметта, поправяйте  Grinning  Малко ми се губят средните сезони. Тук си пишем все гледали, така че изглежда можем да си коментираме всичко

# 97
Yulichka, не знам дали другите искат да го прочетат, но мисля, че сестрата на Мълдър се появява като порастнала, отгледана и осиновена от Пушача. И се срещнаха с Мълдър и то в момент, когато Пушача нещо притискаше нашия агент, в смисъл, че сестрата не се появи случайно в действието. Появяването й беше за кратко. Ако ми изневерява паметта, поправяйте  Grinning  Малко ми се губят средните сезони. Тук си пишем все гледали, така че изглежда можем да си коментираме всичко

Кога това??? Ама аз не помня до кога гледах. newsm78 Пък и забравям. Mr. Green
Макар че знам какво става като цяло до края. Но подробностите тотално ми се губят. А някой разбра ли колко сезона ще излъчат? Бтв-то не ми отговориха. Crossing Arms

# 98
  • София
Това не се ли оказа, че не е истинската сестра, а някаква подменена?
Или се бъркам нещо  newsm78

# 99
  • ул. "Мечтание"
Това не се ли оказа, че не е истинската сестра, а някаква подменена?
Или се бъркам нещо  newsm78

И аз имам някакъв такъв спомен. Thinking

# 100
И аз имам съмнения, че не беше истинската сестра на Мълдър. Губи ми се малко тази част от историята. Пушача толкова беше набъркан със семейството на Мълдър и истината така на части излизаше, че се обърквам в спомените си. Гледала съм само еднократно сериите. Четах, че БТв ще излъчат целия сериал - 9-те сезона

# 101
  • КиТ
Тук си пишем все гледали, така че изглежда можем да си коментираме всичко

Whistling Whistling Whistling Whistling Споилирайте си ни ми пречите Mr. Green Joy Joy Joy

# 102
  • Ænima/Albuquerque
Качиха сериите в Замунда. http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=252696&hit=1

# 103
  • ул. "Мечтание"

Урааааа!  newsm44 До сега ги гледах без превод.  Crazy

# 104
  • София
Ох, тя аферата там е малко а ла Дързост и Красота, който иска да се спойлне, да чете. Mr. Green Знааачи, внимание СПОЙЛЕРИ.

Пушещия е бил колега на Бил Мълдър (бащата на Фокс и Саманта) и е имал афера с жена му. Фокс дълго време подозира, че Саманта е всъщност незаконна дъщеря на Пушещия, но се оказва че точно обратното - Мълдър е негова незаконен син. По нататък Пушещия се жени за Касандра Рубикон (тя се появява в петия сезон и по-нататък ако си спомняте) и има от нея син - Джефри Спендър, който също става агент на ФБР и се опитва да подражава на Мълдър, защото баща им (Пушещия) винаги го сравнява с него и му натяква, че не е достатъчно добър агент като Мълдър, че е слаб, че се отказва и т.н.

Оказва се, че Пушещия и Бил Мълдър са били замесени в конспирацията с извънземните, и Мълдър-старши трябва да даде едно от децата си за експериментите на извънземните. Мълдър е бил първоначалния избор, но доколкото си спомням, Фокс е любимецът на майка им, и затова Бил избира Саманта. Нещо такова имаше тук, но Фокс беше много разстроен от идеята, че родителите им е трябвало да избират между двете деца, и че са предпочели да пощадят него.

Така, Саманта бива отвлечена и известно време я отглежда Пушещия, израства като доведена сестра на Джефри. През това време Пушещия я подлага на множество тестове, и като накрая не издържа Саманта успява да избяга от там (на около 14г). Приемат я в болница, и когато Пушещия идва да си я прибере намират стаята й празна, макар че е била заключена отвън. Всъщност, това което се намеква е, че е умряла, и че милостивите сили свише са я прибрали, за да я спасят от ужасяваща съдба. Мълдър намира дневника й и научава за всичките тези работи.

Всички възрастни жени, които изглеждат като Саманта, са всъщност нейни клонинги от експериментите. Истинската Саманта отдавна е мъртва.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт