Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 812
  • 317
  •   1
Отговори
  • au bout du monde
Досиетата "Х" се завръщат Mr. Green

http://www.btv.bg/cinema/series/episode/366454575-Dosietata_H.html

Започва на 7 февруари от 22ч всеки делник.

Гледала съм го като малка сега смятам пак да го погледна,малко старо ми се вижда,но дано да е интересно Whistling

# 1
  • Бургас
Това е любимият ми сериал!!!  Heart Eyes
Като ученичка бях обсебена от агент Мълдър, даже сънувах "Досиетата". Бях се вманиачила направо. Чаках петъка с трепет и нетърпение...  Crazy

# 2
  • КиТ
Аз се нареждам да гледам,щото като малка ме беше страх,ма скоро гледах по Бтв филма и съ бях наканила да тегля сериала,ма сега ме улесняват на макс,ще се гледа 100% Wink Peace

# 3
  • София
Yulichka, и аз бях така. Mr. Green С удоволствие ще си припомня пак старите дни. Mr. Green

# 4
  • София
Супер  Party
Гледала съм до 6-ти сезон включително, все не ми остава време за останалите.
Дали ще ги излъчат всичките, доста са  Thinking

# 5
  • au bout du monde
Надявам се да пуснат всички сезони. Аз гледах филмите и смятах епизодите да тегля,но добре че видях ,че ще го дават Laughing Та ще чакам понеделник сега Crazy

# 6
  • София
Въх! И аз се нареждам при обсебените ученички   Crazy
Всеки петък го гледах с баща ми. Баща ми заспиваше, а аз мнооооого се страхувах, НО не спрях да ги гледам. Не знам до кой сезон съм ги гледала...
Само знам, че има епизоди, които със сигурност няма да повторя.  Praynig
Като например 3 епизод на първи сезон. с Юджийн Тумбс, който се провираше в стените. Още ме е страх да ходя до тоалетната докато всички спят!  Embarassed

# 7
  • София
Vania, не знам дали знаеш, но епизода за Юджийн (както и някои други) даже е новелизиран, аз имам книжката. Мания, к'во да се прави. Crazy Книжките за Досиетата можеш да намериш по всички сергии, където продават по-стари книжки. Peace

# 8
  • София
О, да! Ма те още отдавна са книжките до колкото си спомням Simple Smile

# 9
  • София
Aaa, да, много са стари, ама аз да си кажа, ако някой е пропуснал. Mr. Green

# 10
Цоп и аз тук!   bouquet
Чак днес разбрах, че пускат любимия ми сериал и още не ми е минала еуфорията. Не знам дали ще ми окаже същото въздействие, но и до ден днешен не мога да забравя историята на Мълдър и Скъли.  Mr. Green А тази въпросната 3та серия от първи сезон и аз добре я помня, голям страх брах. Да видим сега как ще е. Нямам търпение! #Milti

# 11
  • София
Я ми кажете... заслужава ли си да си губя времето с Досиетата Х вторият филм.
Първият толкова не ми хареса, че бях решила повече да не си развалям удоволствието от сериала.

# 12
  • au bout du monde
Я ми кажете... заслужава ли си да си губя времето с Досиетата Х вторият филм.
Първият толкова не ми хареса, че бях решила повече да не си развалям удоволствието от сериала.

Недей тогава.
Не е много в стил досиетата х,просто един случай с отвличане и един учен си прави експерименти. Интересното е, че Мълдар и Скъли са заедно Heart Eyes но иначе случая не е нищо особено Mr. Green

Аз все пак държах да гледам всичко Laughing

# 13
  • София
Зле е вторият филм, но и аз го изгледах основно заради романса на Мълдър и Скъли (който и в последните 3 сезона го имаше загатнат, а в 8 и 9ти си беше направо факт, но друго си е да видиш развръзката.) Laughing

Саундтракът на филма обаче е много як (ако се кефиш на UNKLE). Ето основната песничка с рисунки, които преразказват сюжета - и естствено клипът е много по-добър от самия филм. Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=OGV6DwZjSA0

# 14
  • КиТ
Ми и аз като Ването се чудих да гледам ли втория филм,ма по-добре първо до изгледам сериала както си трябва(дано го излъчат целия,т.е до 9ти сезон,а не да ми го препълновят Crossing Arms!) и после завръзката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде утре се започва Crazy Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт